Şimdi Ara

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
36
Favori
188.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba burda bazı arkadaşlar mercedes tırlardan bahsetmiş fakat ben oyunu steam den indirdim tüm eklenti paketlerine de sahibim ama bende mercedes diye bir marka yok majestic diye bir marka var bu neyden kaynaklanıyor?bir de kendi tırını alınca yine aynı fiyattan mı tasıyorsun yükü?bir de hic tırlar 90 ı gecmiyor 90 ı gecen tır varsa söylerseniz memnun olurum?bir de bu tırların ana bayisi ile diger bayileri arasında ne fark var ?sorularımı cevaplarsa bilen biri cok memnun olırum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalandunya61

Arkadaşlar merhaba burda bazı arkadaşlar mercedes tırlardan bahsetmiş fakat ben oyunu steam den indirdim tüm eklenti paketlerine de sahibim ama bende mercedes diye bir marka yok majestic diye bir marka var bu neyden kaynaklanıyor?bir de kendi tırını alınca yine aynı fiyattan mı tasıyorsun yükü?bir de hic tırlar 90 ı gecmiyor 90 ı gecen tır varsa söylerseniz memnun olurum?bir de bu tırların ana bayisi ile diger bayileri arasında ne fark var ?sorularımı cevaplarsa bilen biri cok memnun olırum teşekkürler

Mercedes tırlar Majestic olarak kullanılıyor oyunda. Ancak yama yaparak bu olayı çözebilirsin. hız sınırına gelirsek yine onunda yaması var. google yaz ordan çıkar(non speed)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles_33_ -- 2 Temmuz 2014; 14:19:58 >

• Ekler misiniz?
    VOLVO FH16
  • Arkadaşlar en güçlü tır hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de varım. :)

teoska
    MAN TGX
  • beni de eklermisin hocam Volvo FH 16 Globetrotter XL
  • ekler misin forumla oyun nickim aynı
  • hepinizi ekledim arkadaşlar.
    @mehmetvarolozbek @executioner 58 @mnk9624 @Spycho @EĞİNLİ @doblocuk @Djarum Black- @Fearles_33_ @burakesan @jazzz90 @BomontiBoy @Salimania @teoska @MEVLÜT ACAR @EnderGelişenOsasunaAtağı
  • s.a arkadaşlar ben uzun zamandır oynuyorum oyunu steamdan satın aldım.

şirketimde 3 tane araba var benimkiyle 4.
    şöförlerimde renault var bende volvo
    bişey dikkatimi çekti dün. volvonun iki tane farklı arabası var birisi daha modern biri daha eski.
    bende hiç eklenti ve yama yok onları nasıl bulucaz şndircez orjşnal oyuna yama yapılıyor mu?
    bide multısı var mı bu oyunun . bu arada benıde aranıza ekleyın
    steam hasansametkara
  • Benide ekleyin hocam. :)
  • Bende eskiden Hard-Truck oyununu oynardım,,, dağları-ovaları-şehirleri gezmek uzun yolu sağı solu seyredip gezmeyi severim.
    Bende bu oyunu indirip,, Km lerce gezmek istiyorum, yada oyun haritası manzarası geniş benzer oyun önerirseniz sevinirim.
    Kısaca; Butür oyunu nasıl yükleyebilirim..
    İyi forumlar
  • Merhabalar, ETSmp.web.TR Donanım Haber Konvoyu Fotoğraf çekimlerimizden kesitler, Zürih, Milano, Bern sevkiyatlarımızda bize katılan ve desteklerini esirgemeyen sizlere çok teşekkür ederiz.

### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ###

Her akşam düzenli olarak konvoylarımız yapılmakta olup, sizde bu konvoylara katılıp bizimle birlikte sevkiyatlarda yer almak isterseniz, gerek sitemizi (http://www.ets2mp.web.TR ) gerek ts adresimizi ziyaret edebilirsiniz ( 188.226.184.87 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E356EA9-A -- 9 Temmuz 2014; 17:38:13 >

• simage yap şunları sayfayı mahvetmişsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

simage yap şunları sayfayı mahvetmişsin .

öncelikle diğer arkadaşlarım kusura bakmasın, resimleri yükleyip çıktığım için kontrol etme şansım olmadı.
    sen kusura baksanda olur, konuşma tarzın hiç hoş değil, bu işi sitenin otomatik olarak yapması gerekmekte! belli bir boyuttan büyük resime bu özelliği ekleyebilirler eklememişler ise bu onların sorunu sitenin görselliğini pekte etkilemeyeceğini düşünmüş olsalar gerek.
  • konuşma tarzım için kusura bakma ama sayfaya arkadaşları eklemek için girdim.Sayfa açılana kadar 1 dakika geçti.Hem simage yapmak sitenin değil senin görevin.
  • Usta,, ben sevkiyata konvoya nasıl kalılayım oyun yokki bende,, nasıl indirebilirim..
  • hocam multiplayer oynayacaksan orjinal almak durumundasın 25 tl forumda madem seviyorsan paraya değeceğine emin olabilirsin
  • supressor kullanıcısına yanıt
    multiplayer için öncelikle bireysel kesif ve oyunu öğrenmem lazım,,, 25tl mi,, yani oyunu tamamen kuracağım pc ye değilmi.
    nerden nasıl dosyayı kuracağım.
  • hocam ikinci el bölümünde satan arkadaşlar var kod olarak veriyorlar steam adli siteden o kodu girerek oyunu bilgisayarınıza indiriyorsunuz ondan sonra ister tek kişi ister multiplayer oynuyorsunuz. tek kişi oyun için tsm map isimli yamayı oneririm ekstra uzun yollar var tam sizlik
  • supressor kullanıcısına yanıt
    Demodan,, lisanslı satın almalara bir bakayım,, birazda demo oynarım.. tekrar size dönerim. son olarak demo dan tam sürüme,, bildiğiniz site varmı.
    Kullanışlı sürüm hangisidir,, ETS-2. // 1.2.5.1 nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 9 Temmuz 2014; 23:46:49 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.