Selamunaleykum öncelikle; yardıma ihtiyacım var arkadaşlar, bilenininiz varsa çok mutlu olurum. Arkadaşlar 1.5 ay önce win 8.1'den win 10'a yükselttim. Hiç bir sorunum yok. Her şey yolunda çalışıyor. Ama ETS2 oyunu açıyorum, profile giriyorum, SÜR butonuna basıyorum oyun başlıyor, tır kabinini görüyorum 3-5 saniye sonra tam sürecekken oyun donuyor. Ne tuşlar işliyor ne de esc çalışıyor. oyun kitlenip kalıyor. Bende görev yöneticisinden sonlandırıyorum. Windows 8.1 de böyle bir problemim yoktu. Yükseltmeden sonra başladı. Not: oyunu satın aldım. Ayrıca bilgisayarım da GTA 5 yüklü, onu sorunsuz oynuyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Steam den dosya doğrulaması yapın. Başka yazılımlarda da sorun varsa yeni yapının ISO dosyasını indirip temiz kurulum yapın.
Oyunu steam den dosya doğrulaması yaptım ama maalesef düzelmedi. Hatta oyunu yedekleyip sildim ve tekrar yükledim yine olmadı.
oyunun en son kayıt aldığı dosyada arıza olabilir, daha eski bir kayıtla ya da yeni bir profille tekrar deneyin.
Arkadaşlar sorunum steam güncellemesinden sonra düzeldi. Sağolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme