Şimdi Ara

EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.239
Cevap
49
Favori
1.343.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kassatura

Türk Bayrağı Modu:http://www.mediafire.com/?zynw0x9cj6wc11a

Benzin Modu:http://www.mediafire.com/?21ouh10hp75r8z3

Gerçek Şirket Dorseleri:http://www.mediafire.com/?049bb30nuy9n0ou

Türkiye Dorse Paketi:http://www.mediafire.com/?501w8p7fqp3qes3

Shell Benzinlik:http://www.mediafire.com/?aghve918tydjaq7

İlk mesaj lütfen.

Tamamdır Taze Taze.
  • Şu anda
    Gercek_süspansiyon_modu_www.eurotruck2.com
    Gercek_süspansiyon_modu_dengeleyici_www.eurotruck2.com
    KameraModu_www.eurotruck2.com

Bu 3ünü kaldırayım dedim ve kaldırdım. Oyunu tekrar açtım ve bir baktım ki hız limiti tekrar 90 olmuş. Bu 3 modu geri yükledim hız limitim tekrar limitsiz oldu.

Kafama birşey takıldı. O zaman bu yukardaki 2 moddan birisinin içinde hız limiti ayarı olmalı.
    Bir ikincisi ise o zaman aslında işe yarayan hız limiti modu degil, dediğim gibi bu 2 moddan birisi. Test etmedim ama tahminimce gerçek süspansiyon modu olmalı.
  • Benim iş listem yok oldu, 5.seviyedeyim ama şu an hiç bir nakliyat işi alamıyorum.
  • Çok güzel bir konu olmuş. Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Benim iş listem yok oldu, 5.seviyedeyim ama şu an hiç bir nakliyat işi alamıyorum.

Çevre Modunu Kaldır bendede oldu sorun çözülüyor .

Çözülmesse çevre modunu kaldırıp yeni save aç .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 24 Ekim 2012; 12:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjProgressive

Şu anda
    Gercek_süspansiyon_modu_www.eurotruck2.com
    Gercek_süspansiyon_modu_dengeleyici_www.eurotruck2.com
    KameraModu_www.eurotruck2.com

Bu 3ünü kaldırayım dedim ve kaldırdım. Oyunu tekrar açtım ve bir baktım ki hız limiti tekrar 90 olmuş. Bu 3 modu geri yükledim hız limitim tekrar limitsiz oldu.

Kafama birşey takıldı. O zaman bu yukardaki 2 moddan birisinin içinde hız limiti ayarı olmalı.
    Bir ikincisi ise o zaman aslında işe yarayan hız limiti modu degil, dediğim gibi bu 2 moddan birisi. Test etmedim ama tahminimce gerçek süspansiyon modu olmalı.

O zaman hız limiti modunu kaldır bu 3 ' nü ekle ama hız limitini eklesen nolur eklemesen nolur küçücük bir dosya .
  • TurkPetrolleri modunda her istasyonda olmuyor ayda yılda bi defa denk geliyorum.. Benim pcde bi sorunmu var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

TurkPetrolleri modunda her istasyonda olmuyor ayda yılda bi defa denk geliyorum.. Benim pcde bi sorunmu var acaba?

Bendede öle

Diğer mod ' lar ile çakışmalar felan oluyor onlar düzeltilir .
  • Çevre modu sakat, görev kalmıyo Kaldırırsak onu iyi olur.
  • Gerçekten helal olsun.Hız arttırma yamasını kurdum ve işe yarıyor.Özellikle motorun tork'unu yükseltmeyip sadece hız limitini kaldırdığın daha iyi olmuş.İleriki levellerde motor eklentilerini almamıza gerek kalmazdı eğer tork'u arttırsaydın,arttırmadığın için oyunun similasyon deneyimini baltalalamış olmuşsun.

Ellerine sağlık çok güzel iş çıkarmışsın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DRMN-

birde crack yapsanız on numarasınız :D

Bir kerede para verip alsanız şu oyunu, on numarasınız.
    Firma bu oyunu yapmak için harcadığı paralar yüzünden iflas etmek üzere bu oyundan gelecek paralar son umutları, ama sizin umurunuzdamı ?
    param yok diyip kestirip atın siz, 67TL oyunun fiyatı, bir çoğumuz hafta sonu sevgilisi ile yada arkadaşları ile gezerken harcıyor bu parayı, ama aylarca başından kalkmayacağı oyun için 67 tl vermek istemiyor, bir sürü oyun korsan alınır eyvallah, sanki ben korsan oyun almadım mı ? aldım tabii, adamlar bazı oyunlara 200 tl istiyo, ona verirmiyim ben o kadar para hemen korsanını alırım, ama böyle ücreti az olan ve tutkunu olduğum oyunların parasını veririm, çünkü buna karşı sorumluyum, lakin bu oyunun devamını görmemiz bu oyuna verdiğimiz paralara bağlı olarak değişiyor.
    Benim anlamadığım ne biliyomusunuz, Türk insanı merhametli ve vefakar dır aslında, nasıl oluyor da bu kadar acımasız olabiliyoruz ki bu korsan olayında, ya adamlar 10 tl dese yine korsanını bulmaya çalışacaklar, hastalık olmuş bizde bu korsan olayı, orjinal olursa oyunu oynayamayız biz bence.
    Dediklerimi bir düşünün isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quwantra -- 24 Ekim 2012; 15:58:47 >
  • Arkadaşlar bu trafik cezalarının kapatılacağı config dosyasında ets 1'de ki gibi g_police"0" bölümünü bulamadım sizde var mı ?
    EDİT: Arkadaşlar ceza config dosyasından değil game dosyasının içerisinden kapatılıyor yine eski mantık g_police"0" yapınca ceza kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bediboy -- 24 Ekim 2012; 16:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjProgressive

Çevre modu sakat, görev kalmıyo Kaldırırsak onu iyi olur.

Katılıyorum.Yüklemeyin onca emeğiniz boşa gider.
  • Arkadaşlar şu oyunda alınabilen tırların 90 ı geçmiyor olma ihtimali varm ? Yoksa kesinlikle bende hız limiti kalkmıyormu ? Birde hız limitini başka türlü kaldırmanın yolu yokmu ? Direk o hız limitini barındıran dosyayı açıp manual sınırı yükseltsem . Kanser olacağım , 90 la gidilirmi ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quwantra

quote:

Firma bu oyunu yapmak için harcadığı paralar yüzünden iflas etmek üzere bu oyundan gelecek paralar son umutları, ama sizin umurunuzdamı ?
    param yok diyip kestirip atın siz, 67TL oyunun fiyatı, bir çoğumuz hafta sonu sevgilisi ile yada arkadaşları ile gezerken harcıyor bu parayı, ama aylarca başından kalkmayacağı oyun için 67 tl vermek istemiyor, bir sürü oyun korsan alınır eyvallah, sanki ben korsan oyun almadım mı ? aldım tabii, adamlar bazı oyunlara 200 tl istiyo, ona verirmiyim ben o kadar para hemen korsanını alırım, ama böyle ücreti az olan ve tutkunu olduğum oyunların parasını veririm, çünkü buna karşı sorumluyum, lakin bu oyunun devamını görmemiz bu oyuna verdiğimiz paralara bağlı olarak değişiyor.
    Benim anlamadığım ne biliyomusunuz, Türk insanı merhametli ve vefakar dır aslında, nasıl oluyor da bu kadar acımasız olabiliyoruz ki bu korsan olayında, ya adamlar 10 tl dese yine korsanını bulmaya çalışacaklar, hastalık olmuş bizde bu korsan olayı, orjinal olursa oyunu oynayamayız biz bence.

Ne 67 Tl'si kardesim.İsteyen adam gider 35 Tl'ye key kod bile alır sırf destek olmak için.Ki bende öyle yaptım,gidip key aldım 35 Tl'ye paşa paşa orjinal oyunumu oynuyorum
  • Türkiye haritasıyla ilgili bir çalışma var mı?

• Arkadaşlar bu modla kabinde trafikdeki diğer araçların seslerini daha net duyabilirsiniz kırmızı ışıkda önünüde bekleyen diğer tırın motor sesi , yanınızdan hızla geçen bir scanina'nın rüzgar sesine kadar... tavsiye ederim

http://depositfiles.com/files/tf6p00a4x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaLo_RaD -- 24 Ekim 2012; 17:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quwantra

quote:

Oyunda grafikden ve seslerden başka ne yenilik var bu oyun online olmadan verilen paraya yazıktır .

Bu oyunlar online olmadan para ile satılmasına karşıyım . Her gün aynı şey yük al götür bunun neyine 35 TL verilir .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.