Şimdi Ara

EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.239
Cevap
49
Favori
1.343.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

hocam sallanan kabin modu hata veriyor mediafire da ona bir bakarmısın

Hocam tekrar indirip açtım. İçinden 11 kblık Realistic Physics Mod v1.1.scs adında dosya çıktı. Sıkıntı görünmüyor. Ne gibi bir hata ile karşılaşıyorsunuz?

Bende indirme ekranı cıkmadı hocam ama başka yerden buldum sagol. Bu seferde key sorunu çıktı yine off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Firmaların gerçek modları varmı acaba ?

Nasıl yani firmaların gerçek modları derken .

Yüklerini taşıdığımız şirketlerin
  • Arkadaşlar şu logo değişikliği dosyasını indirdiğimiz ve rarı açtığımız zaman bir klasör çıkıyor,o klasörü mü mod klasörüne atmalıyız yoksa içindekileri mi atmalıyız???
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Arkadaşlar şu logo değişikliği dosyasını indirdiğimiz ve rarı açtığımız zaman bir klasör çıkıyor,o klasörü mü mod klasörüne atmalıyız yoksa içindekileri mi atmalıyız???

scs. uzantılı dosyaları atacaksın kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Arkadaşlar şu logo değişikliği dosyasını indirdiğimiz ve rarı açtığımız zaman bir klasör çıkıyor,o klasörü mü mod klasörüne atmalıyız yoksa içindekileri mi atmalıyız???

scs. uzantılı dosyaları atacaksın kardeşim.

Çok sağol kardeş.
  • quote:

quote:

quote:

Firmaların gerçek modları varmı acaba ?

Nasıl yani firmaların gerçek modları derken .

Yüklerini taşıdığımız şirketlerin

Valla öyle bir yama çıkabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 23 Ekim 2012; 15:19:56 >
  • Euro Truck Simulatör 2 için Map yamaları çalışmaları başlamıştır ...

Herkese Duyurulur .
  • Bu nedir acaba? Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak_250

Bu nedir acaba? Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs

Bendede var o modda ama çıkaramadım . kabin sallaması yaması olabilir .
  • depositfiles daki kabin yamasının şifresi nedir ?
  • quote:

Oturma pozisyonları ile alakalı, muhtemelen direksiyonun sağda veya solda olması olabilir, ya da araç içindeki kamera açısı ile alakalı.
    Ama ilk dediğim daha mantıklı gibi
  • quote:

kamera açısını ayarlıyor
  • Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs

Bu bir kere ayar değil indirilen modkardaki birinin scs dosyası bilip bilmeden sallamayın .

Ne alaka kamera açısı ne alaka direksiyonun sağda veya solda olması .
  • quote:

Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs

Bu bir kere ayar değil indirilen modkardaki birinin scs dosyası bilip bilmeden sallamayın .

insanca açıklarsan, kimsenin kalbi kırılmaz
  • Hız limitiyle+kabin sallantı , benzinlik modunu kullanıyorum. İkisinden başkası orjinalliği bozar benim için. Bunlar yeterli ve güzel modlar olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs

insanca açıklarsan, kimsenin kalbi kırılmaz

İnsanca açıkladım yukarıda bence konuyu okuyun sonra emin olun hak verirsiniz .

Ayrıca ben o kadar iyi davrandımki tam bu noktada istek yamaları alacaktım ve insanlarla uğraşıyordum hatalarına cevap vermediğim KİMSE varsa çıksın söylesin hatama çare BULAMADIN desin .
  • Arkadaşlar rarlı attım , klasör halinde attım , direk içindeki dosyayı attım ama neyaptıysam hız limiti kalkmıyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba ? Belgelerim euro truck simulator 2 , mod klasörü için e atmayacakmıyım ? Lütfen yardım edin kalkmıyor hız limiti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Arkadaşlar rarlı attım , klasör halinde attım , direk içindeki dosyayı attım ama neyaptıysam hız limiti kalkmıyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba ? Belgelerim euro truck simulator 2 , mod klasörü için e atmayacakmıyım ? Lütfen yardım edin kalkmıyor hız limiti.

İçindeki scs dosyasını attınmı mod dosyasına çalışır . Çalışmaması için bir neden yok .
  • quote:

quote:

Arkadaşlar rarlı attım , klasör halinde attım , direk içindeki dosyayı attım ama neyaptıysam hız limiti kalkmıyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba ? Belgelerim euro truck simulator 2 , mod klasörü için e atmayacakmıyım ? Lütfen yardım edin kalkmıyor hız limiti.

İçindeki scs dosyasını attınmı mod dosyasına çalışır . Çalışmaması için bir neden yok .

Attım tabiki. Hasar modu çalışıyor , hız modu çalışmıyor sadece. 90 ı geçmiyor hiçbiri.
  • quote:

quote:

quote:

Attım tabiki. Hasar modu çalışıyor , hız modu çalışmıyor sadece. 90 ı geçmiyor hiçbiri.

Bilemiyorum o zaman baktığım kişilerde kimsede hata yok .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.