Şimdi Ara

EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.239
Cevap
49
Favori
1.343.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

"Hız sınırlamasını" kaldırınca max. sürat kaç kmh ?

Ben 170'leri görüyorum ancak bazı arkadaşlar daha yüksek motor gücüne sahip araç modları kullanarak daha yüksek hızlara erişmekte. Bu hafta içinde 210km/h ile giden bir arkadaş ekran görüntüsü paylaşmıştı mesela.
  • quote:

Volvo FH16'm var hiç modifiye yapmadım aracın gücünü arttıracak. Yokuş aşağı 165 gördüm dorse yokken. Varken de 120 falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170-180 e gerek yok, ama 90 da çok yavaş geliyor bana :)

130-140 max idealdir benim için.
  • quote:

ben 4x4 scania ve 2500 beygirlik motor modu ile 194 gördüm ama o hızlarda tır ı kontrol etmek imkansız hale geliyor en ufak bir eğim yada viraj kontrolden çıkarıyor aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Ben 170'leri görüyorum ancak bazı arkadaşlar daha yüksek motor gücüne sahip araç modları kullanarak daha yüksek hızlara erişmekte. Bu hafta içinde 210km/h ile giden bir arkadaş ekran görüntüsü paylaşmıştı mesela.

hocam 210 km hangi mod ile oluyor acaba biliyor musunuz ?
  • Arkadaşlar ben yeni başladım oyuna,
    şimdi kaç sürüm kullanıyorum nasıl görürüm?
    yeni sürüm ve/veya yeni mod yükleyince benim save 'm kayboalcak mı?
    o kadar oyun boşa mı gidecek?

bilgi verir misiniz?
  • arslan5888 A kullanıcısına yanıt
    oyunu steam'den aldıysan zaten son sürümdür.
    kutu aldıysan SCS nin sitesine girip update leri yüklemen lazım.
    Sürüm yükseltince update'lerin kaybolmaz.
    Ama bazı modlar savelerini etkileyebilir.

Ben TSM 3.5, realism project ve real physix kullanıyorum ve hiç biri eski save'mi etkilemedi.

tamamen kurduğun mod a bağlı..
  • oyun truck simulator olmaktan çıkıyor o modlarla ben şiddetle karşıyım.
  • Arkadaşlar ,
    Bu 90ı geçememe nedir? nasıl çözülür?

modlarda bakıyoreum hep hata var demişler filan...
    Modsuz çözüm yok mu? Ben yollardaki limiti kaldırmak değil tırla 90ı geçmek istiyorum.

O kadar güçlü motorlar alıyoruz ine 90 ı geçemiyormuyuz bu oyunun orjinal haliyle...saçmalık...

şuan son sürüm yükledim 1.4.8 yükledim.
  • KARDEŞ BEN BİRAZ BU İŞLERDE ÇAYLAĞIM BU YAMALARI BELGELERİM KLASÖRÜ İNDE EURO TRUCK SİMULATOR2 KLASÖRÜNDEKİ MOD YERİNE ATIYORUM DEĞİLMİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRM...
  • Ben oyunu bıraktım yamalar işime yaramıyo fakat bu yamaları yapanada helal olsun burda bu kadar çok yamayı bir konuda toplayan arkadaşa ciddi bi emek gerçekten
  • beyler hepsinden 2şer tane var bunlar farklımı yoksa aynımı bide bunları indirdikten sonra çalışömasını nasıl sağlayacağız
  • bide beyler bu yamalar bütün modlarda geçerlimi
  • Arkadaşlar Oyunu Epeydir Oynuyorum . Hız Limiti Kaldırma Kullanıyorum Fakat Süspansiyonlarda Çalışıyo Bunu İstemiyorum Ne Güzel Hızlı Giderken Dünüşlerde Filan Hemencecik Yatıyo Virajlardada Aynı Şekilde Lütfen Süspansiyonsuz Bir Hız Limiti Sıfırlama Yada Süspansiyonu Nasıl Kaldırabilirim Yardımcı Olusanız Sevinirim
  • Yıldızlı linklerin tam adresi nedir?
    ÖRNEK:https://****.com/#!download|913p8|3425325517|TC_Mega-Mod%3B _Schumi21.rar|5680|0|0

Tamam hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 18 Ağustos 2013; 21:20:53 >
  • Biri Volvo'nun şu tepesinde yazan Globetrotter mudur nedir nasıl değiştirebilceğimi anlatabilir mi?Deli oldum hiç bir yerde bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan5888

Arkadaşlar ,

Modsuz çözüm yok mu? Ben yollardaki limiti kaldırmak değil tırla 90ı geçmek istiyorum.

O kadar güçlü motorlar alıyoruz ine 90 ı geçemiyormuyuz bu oyunun orjinal haliyle...saçmalık...

Kullandığım modla 144'ü gördüm. Modda hata yok
  • hocam bu dosyaları belgelerim ets2 içindeki mod klasörünün içine atmıyor muyuz? ben atıyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor. Kamera modu aynı hız limiti aynı :S bi yardımcı olsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan5888

Arkadaşlar ,

Mod a gerek yok ki. Ayarlarda zaten hız limiti için ayar var tiki kaldırın tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile modlarının konudan kaldırılması gerekir bence. Onun dışında faydalı bir paylaşım olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.