Bildirim
Euro Truck Simulator 2 ye Kapsamlı Türkiye Haritası Geliyor (12. sayfa)
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arada gelip buraları okuduğunu biliyorum sana hep destek tam destek var merakla bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar haritanın çalışmaları devam ediyor yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim sağolun varolun🙂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kolay gelsin dört gözle bekliyoruz bu arada ne aşamada biraz bilgi verirmisin zahmet olmassa -
Hayırlı olsun, gelişmeleri bekliyoruz
Yeni ekran görüntüleri paylaşabilirmisiniz :) -
Umarım yaza yetişir. Kolay gelsin -
hocam kolay gelsin. bu map çıktığında scs nin kulağına kesin gidecektir ve ben şunu düşünüyorum euro truck simulator 3 çıkmayacak bunun yerine world truck simulator gibi çok kapsamlı bir next gen sim çıkacağını düşünüyorum bu olursa türkiye bölümü için kesin listede olursunuz hocam.
Furkan Abi şimdi gördüm. 79. ve 90. Fotoğrafta İstanbul Havalimanı yazıyor.Düzeltmediysen uyarayım.Kolay Gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendinePilot -- 6 Mayıs 2020; 14:53:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tamam bilmiyordum :) tekrardan kolay gelsin
Eline koluna sağlık başkan yardım gerekirse burdayız
-
Hocam kolay gelsin. Sabırsızlıkla bekliyoruz.. Harita bittiğinde çok ses getirecektir emin olun
-
O parka arabayla girsem ceza yazmazlar değil mi? 😁😁 Emeğine sağlık çok güzel olacak inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendinePilot -- 29 Mayıs 2020; 10:26:1 >
valla bilemiyorum yazabilirler de bura angara 😄
Kolay gelsin şimdiden yolun açık olsun, kaç ili yapmayı planlıyorsun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X