Şimdi Ara

Euro Truck Smilatör 2 yi full ayarda oynayabilcek bir sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Ben toplayacağım bilgisayarda euro truck smilaör 2 yi full ayarda oynamak iistiyorum. Bunun harici oyun oynamıycam. İnternete falan girerim. Elimde seagate 500 gb 7200 rpm hard disk ve Asus engt 430 ekran kartı var ama bu kartla full ayarlarda oynayabileceğimi düşünmüyorum. Vakti olan üstadlar bu gereksinimler için en uygun ve en iyi pc yi toplamaları mümkünmüdür? Şimdiden teşekkür ederim.

• nadirgoktan N kullanıcısına yanıt
    msi g43 board
    Amd fx 6300 işlemci
    8 Gb (4X2) ddr3 1600mhz ram
    Sapphire 7790 ddr5 dual-x ekran kartı
    500 watt psu
    Kendi harddiskini kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectecular

msi g43 board
    Amd fx 6300 işlemci
    8 Gb (4X2) ddr3 1600mhz ram
    Sapphire 7790 ddr5 dual-x ekran kartı
    500 watt psu
    Kendi harddiskini kullanabilirsin.

Teşekkürler. psu +80 mi olmalı yoksa bbu siste mi normal bir 500w kaldırır mı?
  • Hocam bütçeniz nedir ona göre öneride bulunalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanDernek

Hocam bütçeniz nedir ona göre öneride bulunalım

Bütçe olarak kesin net bir şey yok. Dediğim gibi tek istediğim şey Euro truck smillaör 2 yi full ayarlarda kasmadan oynasın ve nete gireyim yeter.
  • Bu sistem yeterlimidir oyun için? Ayrıca psu ekran kartı ram ve işlemci için yeterlimidir acaba?
     Euro Truck Smilatör 2 yi full ayarda oynayabilcek bir sistem Euro Truck Smilatör 2 yi full ayarda oynayabilcek bir sistem

• Hocam öyle ayarsiz bi oyun ki nede çalışıp neyde calismayacagi hiç belli olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 7790ı 400 watt kasada kullanıyorum. everest frisby gibi dandik bir kasada bile rahatlıkla çalışır merak etme. çünkü bu ekran kartı 85-86 watt harcıyor ve sapphire overclock edition versiyonunu almalısın çünkü standart 7790'a göre daha hızlı. 7850 ile sadece %4lük performans farkı var. Yani alabileceğin en ideal fiyat performans kartı. anakartı da g46 alabilirsin aslında aralarında 20 tl fark var.
  • Ben ets2 yi fx 8150 ve gtx 660 ti ile kasmalar ile oynadım
  • quote:

ben 7790ı 400 watt kasada kullanıyorum. everest frisby gibi dandik bir kasada bile rahatlıkla çalışır merak etme. çünkü bu ekran kartı 85-86 watt harcıyor ve sapphire overclock edition versiyonunu almalısın çünkü standart 7790'a göre daha hızlı. 7850 ile sadece %4lük performans farkı var. Yani alabileceğin en ideal fiyat performans kartı. anakartı da g46 alabilirsin aslında aralarında 20 tl fark var.

Peki benim elimdeki engt 430 ekran kartı da 128 bit. 7790 da 128 bit aralarında ciddi performans farkı var mı acaba bu iki kartın?
  • Verdiğim sistem ile kasmadan oynarsın.Yazdığım fiyatlar %25 ile indirimli fiyatları %30 indirime denk getirip alırsan daha ucuza gelir.

MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 183 TL

AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI 292 TL

PATRIOT 8GB(2X4)GAMER II SECTOR 5 DDR3 1600MHZ CL9 XMP 1.2 DUAL KIT RAM 104 TL

POWERCOLOR HD6870 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI 313 TL

ZALMAN Z11 PLUS MIDT ATX SİYAH KASA 200 TL

XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI 120 TL

TOPLAM => 1212 TL
    %30 indirim ile alırsan => 1156 lira

Ayrıca bu sistemle euro truck 2 değil çoğu oyunu yüksek ayarda kasmadan oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirgoktan

quote:

ben 7790ı 400 watt kasada kullanıyorum. everest frisby gibi dandik bir kasada bile rahatlıkla çalışır merak etme. çünkü bu ekran kartı 85-86 watt harcıyor ve sapphire overclock edition versiyonunu almalısın çünkü standart 7790'a göre daha hızlı. 7850 ile sadece %4lük performans farkı var. Yani alabileceğin en ideal fiyat performans kartı. anakartı da g46 alabilirsin aslında aralarında 20 tl fark var.

Peki benim elimdeki engt 430 ekran kartı da 128 bit. 7790 da 128 bit aralarında ciddi performans farkı var mı acaba bu iki kartın?

7790 256 bitlik 6850 den bile kat be kat üstün bir karttır. Hatta 400 küsür liralık 7850 ile neredeyse eşdeğer bir karttır. %4 performans farkları var sadece. gpuboss.com sitesini incelemeni tavsiye ederim orada karşılaştırmalı istatistikler bulabilirsin tüm ekran kartları ile alakalı

• quote:

quote:

quote:

7790 256 bitlik 6850 den bile kat be kat üstün bir karttır. Hatta 400 küsür liralık 7850 ile neredeyse eşdeğer bir karttır. %4 performans farkları var sadece. gpuboss.com sitesini incelemeni tavsiye ederim orada karşılaştırmalı istatistikler bulabilirsin tüm ekran kartları ile alakalı

evet o siteyi araştırdım valla kart canavar çıktı :) Peki 7790 vga monitörde dalgalanma yapar mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet o siteyi araştırdım valla kart canavar çıktı :) Peki 7790 vga monitörde dalgalanma yapar mı?

senin orada gördüklerin standart 7790 fiyatı. Alacak olursan sapphire dual-x overclock edition al. Yani sen overclock yapmadan kendinden overclock yapılmış olan çift fanlı modeli. Böylelikle performansı 450 liralık 7850 ile eşdeğer bir kart haline geliyor ve piyasadaki 400tl altı tüm kartları ezer geçer. Güç tüketimi de sadece 85 watt olduğu için ne ısınma sorunu olur ne de psu nu zorlar. Vga monitörle de hiçbir sıkıntı çıkartmıyor. Forumda kullananlar mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

Ben ets2 yi fx 8150 ve gtx 660 ti ile kasmalar ile oynadım

7850 ile hiç sorunsuz oynamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke KURT

quote:

ultra ayarda şehire gelince kasıyodu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berke KURT

quote:

ultra ayarda şehire gelince kasıyodu

fxfx4100 hd7850 ve fx6300 hd7790 kasmıyor ona eminim ama gtx 660ti ile oynamadım hiç bilmiyorum.

• quote:

quote:

hd7790, 128bit olmasına rağmen çok hızlı bir veri işleme hızına sahip. piyasadaki 256bit kartların çoğunu (hd6790 gibi) açık ara farkla geçecek potansiyele sahip.

• quote:

Sorun sende. Ben 6850 ile herseyi kokledim,1080p hemde,30fps nin altina dusmuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.