Şimdi Ara

Eurobasket 2017 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
13.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oliver-Queen

Hocam cevabın için ve bazı arkadaşlar gibi hocanın bir bildiği vardır diyip geçmediğin teşekkürler. Fanatik bir taraftar değilim o yüzden Kenanı veya hocayı Beşiktaşlı diye eleştirmedim yanlış anlaşılmasın başka bir takımda olsalar yine eleştirirdim. Yazdığın açıklamalardan haberim yoktu pek takip etmemiştim. O zaman altyapılarımızın ayıbı diyelim iyi bir gard çıkaramıyoruz.Berk konusunda haklısın, üstüne onun boyu da kısa toptan dezavantaj. Bana kalırsa Kenanın maxı bu, keşke beni şaşırtsa ama altyapı milli takımından beri izlediğim Kenan beni böyle düşündürüyor. Barış konusunda bence fazla süre alıyor keşke yerinde Ege olsaydı, ha bunu da Galatasaraylıyım diye demiyorum aynı şekilde her türlü derdim bunu. Furkan'ın yeterince dakika almadığını düşünüyorum yetenek yelpazesi takımın kalanına göre son derece geniş bence. En çok Cedi ve Furkan ümit veriyor gelecek adına çünkü. Sonuç olarak Hido,Kerem.Ömer Onan'lı kadrolardan sonra bu kadro üzüyor hali ile. Bu turnuvayı bizim için pek parlak görmüyorum ama yine de hayırlısı diyelim.

Edit:Ha bu arada hoca Beşiktaşlı o yüzden kadroya Beşiktaşlıları alıyor düşüncesiyle bir şey yazmadım yanlış anlaşılmasın.

Rica ederim.
    Yok zaten ben genel yazmıştım senin için yazmadım o kadro takım muhabetini.

Aynen.Altyapı ve gençlerin sorunu .Kenan için evet daha umutluydum ben altyapılarda daha iyi daha toplu oynuyordu.Ama sonra düşüşe geçti Fenerbahçe'ye gitmesi de onu olumsuz etkiledi diye düşünüyorum.Evet Obra var ama adam her oyuncuyu iyi edecek diye bir şey yok Obra ile oynayamadığIını Ufuk Sarıca ile oynamaya başladı mesela.Kartal var gençlerden ama o da bu sene sakatlandıydı sanırım ?

Barış zaten kadroda bile olmamalı.Ama işte yazdım . Ufuk Sarıca yine başka şey demişti Kerem Gönlüm'ü de tekrar çağırmayı düşünürdüm demişti mesela ?Zorunluluktan.Ege elbet düşünülmüştür ama bu seviyede hazır değildir.Kolay değil öyle hemen A takımda oynamak.Ege seneye kadroda olacaktır.Bana şu anda sorsan Ege mi Barış mı ? Ben de Barış derim.Geçen sene Samet alınmıştı şimdi yok .Nedeni belli.

Furkan ile Cedi farklı oyuncular.Cedi daha çok komple.Yani her şeyden biraz var ve tam Avrupa basketboluna uygun yapısı var.Ayrıca Efes de 3 yıldır daha etkin.Takımın en önemlisi olması gayet doğal.Furkan ise şu an halen sıkıntıları yaşıyor.Yazdım ya göreceksin yavaş yavaş etkili olacak takımda rolu artacak.Sırbistan maçında bakarsın daha çok top kullanır.Hepsi maça göre rakibe göre..

Bu kadro beni üzmüyor.2014 den beri olan milli takımlar beni üzmüyor.Çünkü ellerinden gelenleri yapıyorlar.Neden bunu yazdım ? Daha kötülerini izledim de bu yüzden.Evet Hido Memo Kerem Ömer'li kadroların daha kötü maçlarını izledim.Madalya alabilecek kadro iken sakız bile alamadık.Efsane değil kestane olduk Tanjevic sayesinde..Ne maçlar izledim sahada istek yok ruh yok azim yok .Bu kadroyu o kadrolara milyon kere tercih ederim.

Kaybettiğimiz Rusya maçı bile fazla efor sarfetmekten oldu daha ne yazabilirim ki ? Geçen sene Fransa ile karşılaşma şansızlğımız olmasa bu takım Kanada ile oynayacaktı Olimpiyat için.

2015 de yine çeyrek finalde Fransa ile oynadık bu sefer hakem çıktı karşımıza.

• Arkadaşlar ilerdeki tüm maçları da yensek 1. Olamıyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa İzlanda nin ustunden silindir gibi gecti, Fransa'nın maçları zevkli oluyor. Bir de İspanya yi izleyebilsek guzel olucak, Rusya Sırbistan falan hikaye, hicbiri bu iki takim kadar zevk vermiyor

• Turnuva beklediğimden çok daha heyecanlı ve eğlenceli geçiyor. Avrupa devleri Sırbistan Yunanistan Fransa ve Litvanya haricinde;

Porzingis ile bir anda devleşen Letonya,

Güzel takım oyunuyla Sırbistan'ın bile devirebilen Rusya,

Bogdanlvic ve Saric önderliğinde çıkış yakalayan Hırvatistan

Güzel bir oluşum ile Favoriler arasına giren İtalya,

Schröder ile her an herkesi yenebilecek bir Almanya,

Dragon ile 3te3 yapan Slovenya,

Büyük takımların karşısında daime önemli bir güç olan Finlandiya,

ve Cedi ile Türkiye

• Almanya - İsrail maci zevkli oluyor

• Finlandiya - Polonya maçında 64-66 iken Finlandiya maçı 66-66 yapıp uzatmaya götürdü. Uzatma 76-78 bitmek üzereydi an itibariyle Finlandiya 78-78 yapıp 2.kez uzatmaya götürüyor.

Edit: 2.uzatma sonunda Finlandiya Polonya'yı 90-87 mağlup etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 3 Eylül 2017; 22:20:24 >
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Schröder çıkınca Almanya basketbolunun zevki epey bir degisti

• cedi ve furkanın iyi performans göstermesi ayrı bir keyif oluyor. furkan ilk maç tutuktu, nbadeki koçu da daha özgüvenli olmasını söylüyormuş zaten. bazen çok ikilemde kalıyormuş gibi geliyor, hep fake verme ihtiyacı hissedermiş gibi. tereddüt etmeden, tedirgin olmadan şut kullanması lazım, kaçırması önemli değil. diğerleri kaçıracağına furkan kaçırsın
  • 03.09.2017

Dördüncü Gün Maçları

Fransa 115 - 79 İzlanda

Gürcistan 81 - 88 Ukrayna

Slovenya 78 - 72 Yunanistan

Litvanya 78 - 73 İtalya

Finlandiya 90 - 87 Polonya (2 uzatma)

Almanya 80 - 82 İsrail
  • Almanya son çeyrekte su kaynattı israil kazandı 15 sayı civarında bir farktan geri geldiler
  • Yarın Sırbistan karşında işimiz zor Bogdan reyizi durdurmak imkansıza yakın
  • Sırp maçı zor çok zor hemde ama onlarda çok eksik.

Aslında Sırplar Rusları yense daha iyi olacaktı.

• Letonya Britanya macinin ilk yarısı iyiydi, Letonya üçlük olup yağdı resmen, Timma boş pozisyonda değirmen smacı deneyip kaçırdı 😅

• Daivis Bertans cildirmis gibi oynuyor 😮

• Porzingis'i nasıl tutacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julian Draxler

karar anında kimin sorumluluk alacağı çok önemli
    aynen senin de dediğin gibi
    burada kaderi belirleyecek olan x'in nasıl performans göstereceği
    bu maçın hikayesi çok farklı Murat

Eurobasket 2017

kral ya

• Dış şutlar ve Marjanovc var ıken nasıl oynayacagımız ? Ayrıca ribauntlar.bunlar önemlı maçı kazandıracak faktörler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırbistan da zayıf takımla gelmis

• Şu Murat kosova kadar kötü spiker YÖK valla gaza gelince sanki şampiyon olduk sayı yiyince sanki sonuncu olduk havasında

• Yine farklı plan yıne calısılmıs maç teknık ekıp tarafından.Hıc ezbere değiller gercekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.