Şimdi Ara

Eurobasket 2017 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
13.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Rusya baya baya Sirbistani yenecek yalniz

Yendi..Ve bence kötü oldu bizim için.Ama dün kazansaydık çok iyi olacaktı..

Seyirci yine yok lanet olsun .Bu nasıl leş atmosfer ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Eylül 2017; 20:53:17 >
  • kendi evimizde avrupa şampiyonası oynuyoruz tribünler bomboş ya,rezillik yemin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım olmadı ki.Kimsenin haberi yok.Ataşehir de salonun olduğu yerde afiş bile yok.
  • Aynen öyle bi tane tabela bile yok. Ufuk Sarıca'nın Kenan çöpünde ısrar edip Furkan'ı benchte oturtması gerçekten mükemmel, ulan zaten kadro kötü bari gençleri alsaydın tecrübe edinirlerdi, Melih nedir Barış Hersek nedir kardeşim, gözlerim kanıyor yemin ederim Cedi ve Furkan dışında takım komple çöp. Tolga Geçim'i getir Ege Arar'ı getir. Ozan Tufan çakması Kenan'ı izletip bizi kanser etmeye yemin etmiş Sir Sarıca.

• Ya getirmemesinin bir nedeni var elbet ? Adam kaç kere söyleyecek alamadım diye ? Şu kadroyu şu ortamda eleştirmeyin artık.

Bugün Doğuş Melih tercih edilmiş yani maça göre rotasyon yapıyor hoca bu iyi.Sinan sonradan girdi Melih moral bulması için doğru maç zaten.

İyi iyi.Bu maç hem Cedi dinleniyor hem Sinan kendine geliyor biraz da Melih moral bulursa iyi olacak.Keşke dün yenmiş olsaydık.O zaman Letonya mağlubiyeti hakkımız olacaktı , ama şu görüntü de yok.Sırbsitana yenileceğimizi tahmin ediyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Eylül 2017; 21:34:53 >
  • Britanya tırışkadan takim, mac basindan beri el ustu sut soktular, o sutlar girmemeye başlayınca fark açılacaktır

• Melih yaniyorr

• Alırız maçı da , daha büyük bir sorun var şu anda..Şu 1 günlük arada yönetim ne yapıp edip şu organizasyona el atmalı ? Bu kadar sönük bu kadar leş bir turnuva geçmez olamaz.Hiç baskı yok hiç şov yok görsellik yok heyecan yok seyirci yok..
  • Yine sakin kalamamış olmanın verdiği sıkıntıları çekiyoruz.Dün de bunu yaşadık.Çok hırslı çok eforlu oynuyoruz bu yararlı olduğu gibi zararı da oluyor.
  • Beyler gruptan 4. Olarak çıkarsak C grubunun lideriyle mi karşılaşacağız?

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Evet. Ki o zaman da İspanya ile karşılaşırız. Bizim için kötü olur.
  • Aynen İspanya.3 olursak da sıkıntı.Hırvatistan gelecek ama Hırvatlar da hep sorunlu takımlar .Yani kadroları iyi ama sonuç alamıyorlar geçebiliriz geçme şansımız var.Ama tabi bu ortam bu seyirci ile değil.

İyi oldu maç.Dinlenen oldu moral bulan oldu.Ufuk hoca ezbere rotasyon yapmıyor bu iyi bir şey.Bugün özellikle Melih için özel oluştu hücum bu dün yapılmamıştı bugün oldu.Melih de iyi değerlendirdi.Melih kadrodaysa bunu kullanacaksın zorundasın yoksa Melih'i almanın anlamı kalmıyor o zaman.Dün mesela daha aktif Melih olsa almıştık maçı ? Çok ufak fark ama çok önemli.Öyle 20 sayılar atmasına da gerek yoktu.Yarın Letonya maçında çok ihtiyac olacak mesela.

Britanya zayıf ama bizim daha önceki turnuvaları izleyenler bilecekler ki bu galibiyet aman ya ne olacak ki leş takım yendik diye değerlendirilebilecek bir galibiyet değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Eylül 2017; 22:53:23 >
  • Melih benim sallamamı beklemiş çok iyi maç çıkardı.Tabi Britanya savunması da yardımcı oldu baya ama umarım bu yüzdesi devam eder.

Rusya,Sırbistan,Letonya üçlüsü ilk 3ü vermez çok zor.Dün kazansaydık 3.lük için bir şans olabilirdi ama büyük ihtimalle 4 bitireceğiz Belçika'ya karşı saçmalamazsak.İspanya'ya karşı hiç şansımız yok Hırvatlar saçmalayabiliyor.İyi bir ritim yakalayıp kazanmak mümkün umarım İspanya maç kaybeder bir şekilde
  • Eğer hesaplarım gibi olursa Hırvatlar ile eşleşir geçerse bir sonraki rakip Polonya bile olabilir ki o durumda çeyrek final eşleşmesi olarak oldukça iyi bir eşleşme olacak.Tam istediğimiz gibi olur .

Herkes bizi yenebilir ama biz de Sırbistanı yenebiliriz hiç belli olmaz yani.Bugün yenilsek şaşırmazdım yarın Sırpları yenersek de şaşırmam.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma da bana kimse milli takım gardının Kenan Sipahi olmasını açıklayamaz, Obra bile yontamadı gönderdi bunu katıksız bir çöp bu Şu kısır beşe kendi şutunu yaratabilen iki üç oyuncumuzdan biri olan Furkan'ı almaması iyice delirtiyor beni. Şu ortamda şu kadroyu eleştirmeyin artık kısmını da anlamadım. Ne varmış ortamda? Aday kadro belli, kesilenler belli. Herkes ve her şey her an eleştirilebilir. Tabi ki eleştireceğiz, eleştirmezsek kim nasıl gelişecek? Yeri geliyor Obra bile eleştiriliyor Ufuk Sarıca'yı mı eleştiremeyeceğiz ne varmış bunda?
  • 02.09.2017

Üçüncü Gün Maçları

Polonya 91 - 61 İzlanda

Letonya 92 - 64 Belçika

Karadağ 72 - 48 Macaristan

Gürcistan 57 - 67 Almanya

Yunanistan 87 - 95 Fransa

Rusya 75 - 72 Sırbistan

Çek Cumhuriyeti 56 - 93 İspanya

Ukrayna 65 - 78 İtalya

Finlandiya 78 - 81 Slovenya

Hırvatistan 74 - 58 Romanya

Büyük Britanya 70 - 84 Türkiye

İsrail 73 - 88 Litvanya
  • 2k17 oynamıyoruz burada overall'a bakıp da oyuncu mu seçecek koç? Mutlaka bir bildiği var ki öyle başlıyor. Üstelik Kenan da, Melih de zaman zaman iyi işler yapıyorlar. Dünkü maçta mesela Kenan iyi oynadı, bugünkü maçta Melih alıp götürdü. Barış ona verilen görevi yapıyor. Kadro bu, taktiğe uyan oyuncuyu seçip hepsinden faydalanmaya çalışıyor koç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver-Queen

Hocam kusura bakma da bana kimse milli takım gardının Kenan Sipahi olmasını açıklayamaz, Obra bile yontamadı gönderdi bunu katıksız bir çöp bu Şu kısır beşe kendi şutunu yaratabilen iki üç oyuncumuzdan biri olan Furkan'ı almaması iyice delirtiyor beni. Şu ortamda şu kadroyu eleştirmeyin artık kısmını da anlamadım. Ne varmış ortamda? Aday kadro belli, kesilenler belli. Herkes ve her şey her an eleştirilebilir. Tabi ki eleştireceğiz, eleştirmezsek kim nasıl gelişecek? Yeri geliyor Obra bile eleştiriliyor Ufuk Sarıca'yı mı eleştiremeyeceğiz ne varmış bunda?

Bakış açın çok farklı ve hatalı.Böyle bakınca eleştirecek çok şey bulursun.
    Furkan'ı almaması derken ? İlk 5 başlayıp başlamaması önemli değil ki ? Kenan bu sene geçtiğimiz 4 yıla oranla daha iyi oynadı ve takımda.Şu kadroda ,ortamda derken dışarıda kalanlar kimler bakmak lazım ? Kim var ? Birkan sadece.Evet Birkan olabilirdi sadece. Diğer türlü kimi alacaksın ? Furkan'ın turnuva içinde daha sorumluluk alacağını göreceksin ahanda buraya yazıyorum.Ama ilk 5 başlamıyor 1.periyot oyuna almıyor denmesi biraz garip yani.

Ufuk hoca kendi dedi Ersan'ın olmayacağını bilsem daha farklı kadro tutardım dedi.Tolga'yı oynatmak istedim ama oynayacak gibi değildi dedi.Sen burada eleştiriyorsun neden yoklar diye adam kayırıyor dıyorsun.Oysa adam anlattı konustu çok önceden.Ömer için de aynısını dedi."Ömer Faruk"

Eğer Ersan olsaydı Dixon sakatlığı geçmiş olsaydı Maxim şu an kadroda olacaktı bence.Ben bunu hissetim hocanın açıklamalarından.Eğer Ersan olsaydı Bariş sadece 11-12 .adam olacaktı.Başka kim var ki Barış'ın sahada olmasını eleştiriyorsun ? Başka adam yok ki ? Cedi 4 oynuyor ya eksiklikten.Evet 2-3 genç niye yok diyorsun ama yeterli değiller ki yoklar.Erkan eleştiriliyor ama bak Erkan'a adam ne yapması gerektiğini biliyor yapıyor ve çıkıyor sakin kalıyor katkısını yapıyor, önemli olan da bu.Ufuk hocanın da istediği bu.Adam sezon boyunca Kenan'dan Erkan dan yararlanmış milli takımda da aynı yararlanacağını düşünüyor ne var bunda ?

Kenan olmayacaktı da kim olacaktı ? Berk mi ? Kenan'ı bu kadar mı gömelim yani ? Dixon sakat olmasa zaten Kenan bu kadar da oynamayacaktı.

Hoş şu 2 maçlık periyotta Göksenin dışında performans veremeyen isim yok.Belki Barış - Furkan Aldemir fazla pasif kaldılar o kadar.Kenan hiç fena değil idi ? Şu 2017 kadrosu yetersizlikler sakatlıklar formsuzluklar içinde olabilecek en iyi 12 kişilik kadro..Hep denir sezonda iyi performans verenler neden oynamaz basketbol takımlarında diye.Aha işte performans veren 4 isim de kadroda.

Ama adam bakıyor takımın hocasına Beşiktaş antrenörü.Sonra bakıyor kadroya aaa 3 tane Beşiktaş'lı..Sonra basıyor yaygarayı ! Vay efem adam kayırıyor..Bu hep böyle olur .Takımı değişir o kadar.Bu nasıl mantıktır anlamıyorum ?

Hocayı eleştirilir elbet.Vardır hataları 2 maçta.Ama biraz doğru biraz yapıcı olmalı.Hakkını da vermeli.Kamp dönemini diğer oyuncuları hocanın kafasındakileri bilmiyoruz.Sonraki planlarını bilmiyoruz.İster sevmeyin ister sevin ama Kenan ileriki dönemlerde de milli takımda olacak çünkü zamanı var çünkü alternatifleri şu an yetersiz.Bu turnuva yavaş yavaş sonraki şampiyonalarında planlaması oluyor.Ama öyle 12 kişiyi de genç yaparak planlama olmaz.Hele ki ev sahibi iseniz.Ufuk hoca Tolga'yı yine alırdım dedi ama ev saihbiyiz diye başka seçenek seçmek zorunda kaldım dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Eylül 2017; 23:48:31 >

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabın için ve bazı arkadaşlar gibi hocanın bir bildiği vardır diyip geçmediğin teşekkürler. Fanatik bir taraftar değilim o yüzden Kenanı veya hocayı Beşiktaşlı diye eleştirmedim yanlış anlaşılmasın başka bir takımda olsalar yine eleştirirdim. Yazdığın açıklamalardan haberim yoktu pek takip etmemiştim. O zaman altyapılarımızın ayıbı diyelim iyi bir gard çıkaramıyoruz.Berk konusunda haklısın, üstüne onun boyu da kısa toptan dezavantaj. Bana kalırsa Kenanın maxı bu, keşke beni şaşırtsa ama altyapı milli takımından beri izlediğim Kenan beni böyle düşündürüyor. Barış konusunda bence fazla süre alıyor keşke yerinde Ege olsaydı, ha bunu da Galatasaraylıyım diye demiyorum aynı şekilde her türlü derdim bunu. Furkan'ın yeterince dakika almadığını düşünüyorum yetenek yelpazesi takımın kalanına göre son derece geniş bence. En çok Cedi ve Furkan ümit veriyor gelecek adına çünkü. Sonuç olarak Hido,Kerem.Ömer Onan'lı kadrolardan sonra bu kadro üzüyor hali ile. Bu turnuvayı bizim için pek parlak görmüyorum ama yine de hayırlısı diyelim.

Edit:Ha bu arada hoca Beşiktaşlı o yüzden kadroya Beşiktaşlıları alıyor düşüncesiyle bir şey yazmadım yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade26 -- 3 Eylül 2017; 0:51:2 >

• karar anında kimin sorumluluk alacağı çok önemli
    aynen senin de dediğin gibi
    burada kaderi belirleyecek olan x'in nasıl performans göstereceği
    bu maçın hikayesi çok farklı Murat

Eurobasket 2017
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.