Şimdi Ara

Eurobasket 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
13.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giannis i avrupa basketbolundan izlemek guzel olacakti

Izin vermediler

Cok kotu bir turnuva olacak

Sirbistanda teodosic yok jokic yok bjrlica yok

Yunanista giannis yok

Ispanya da lulll yok

Fransda gobert yok

Vsvs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal şu Finlilere yahu adamlar Fransa'yı devirdi renk katıyorlar her seferinde turnuvalara zevkli bir maç oldu.
  • 31.08.2017

İlk Gün Maçlar Sonuçları

Slovenya 90 - 81 Polonya

Almanya 75 - 63 Ukrayna

İzlanda 61 - 90 Yunanistan

Litvanya 77 - 79 Gürcistan

Fransa 84 - 86 Finlandiya (Uzatma)

İtalya 69 - 48 İsrail
  • lauri markkanen'i ilk kez izledim dün akşam, adamda iş var bu kadar iyi şutör bir uzun nba'de her türlü iş yapar
  • Sırbistan Letonya maci baya zevkli geciyor ikisi de iyi basketbol oynuyor

• Allah, Ufuk Sarıca hocaya sabırlar versin.

• Tamam iddiali değiliz turnavada ama hiç mi izleyen yok maçı?
  • Bir takım düşünün ki ana guardı Kenan Sipahi , Melih Mahmutoğlu top falan sürüyor.Allahtan toparladık azcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Bir takım düşünün ki ana guardı Kenan Sipahi , Melih Mahmutoğlu top falan sürüyor.Allahtan toparladık azcık.

Eee ne yapacaksın öyle milyon dolarlar saçmakla Milli takım iyi olmuyor maalesef, futboldaki gibi basketbolda da bunun sancısı çok yaşıyoruz.

Eldeki malzemeye göre bence takım bir şeyler yapmaya çalışıyor. Tek sorunumuz çok faul yapmamız, Ruslar zaten direk attıkları faullerle maçı önde götürüyorlar.

Bu arada Sertaç'a çalınan son faul saçmaydı.
  • İstek var yetenek yok. Cedi osman cok iyi. Furkan korkmaz on plana cikmasada ben begendim sahsen. Savunmada iyiydi.

• Vay be nerede o süperstarlı kadrolarımız, şimdi yetenek adına kırıntı yok. Bu arada Bobby niye yok, tercih mi yoksa bir sıkıntı mı var? Sırbistan kadrosunda da Kalinic'i görmedim, uzak kalmışım haberlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himone

Vay be nerede o süperstarlı kadrolarımız, şimdi yetenek adına kırıntı yok. Bu arada Bobby niye yok, tercih mi yoksa bir sıkıntı mı var? Sırbistan kadrosunda da Kalinic'i görmedim, uzak kalmışım haberlerden.

Sakatlandı diye biliyorum, O olsaydı iyi olurdu gerçekten, bayağı rahatlardı elimiz.
  • Cedi Osman'ın ne kadar yetenekli olduğunun kimse farkında değil sanırım. Başka takımda olsa bu adam verilen değer bizim verdiğimizin iki katı olurdu diye düşünuyorum.

• Sinan, Obra'dan çok azar yer.
  • Sinan çıktı takım kendine geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıdan sadece Cedi atıyor ya, ne Sinan, ne Melih ne Kenan, doğru düzgün dış atışımız yok. Bobby iyileşir hemen inşallah.
  • Sadece cedi bişeyler yapmaya çalışıyor

• şöle bir tane takımı sırtlıycak kaldırıp 3 lüğü atıcak oyuncu yok hiçbirşey olmaz bu takımdan malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 1 Eylül 2017; 22:58:0 >
  • Yeteneksizlik ve Sinan Güler yüzünden kaybettik.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.