Şimdi Ara

Eurodiesel e yine ZAM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

nee yine mi zam

SATILIK Hyundai Accent Era 2007 CRDI

30.000 km. de hasar yok, boya yok, rutuş yok, çizik yok, arıza yok.

İçinde mazot da yok , mazota verecek para yok
    Aslında

• Bilmiyorum faydası olur mu, rağbet görür mü, ama ben bu arkadaşlara destek vereceğim..

http://www.otvyehayir.com/
  • diesel motor daha uzun ömürlüdür.
    100binde benzinlimi dieselmi diye sorarsanız dieseli tercih ederim
  • Bilinçli ve doğru kullanıldıysa ömrü uzundur.
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

diesel motor daha uzun ömürlüdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoLKaN067

Bilinçli ve doğru kullanıldıysa ömrü uzundur.
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

diesel motor daha uzun ömürlüdür.

aynı şey benzinli içinde geçerli
  • dizel zamlarını kınıyorum herkeside kınamaya davet ediyorum
  • Yav 2 lira yapsınlar sürümden kazansınlar bariŞaka bir yana hiçbir şeyin değişeceği yok malesef böyle gelmiş böyle gider.Bu arada ara benzinle kapansada dizel hala daha ekonomik birde şu zırıltısı olmasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: x15

quote:

dizelin hic avantaji kalmamismis yine bilen bilmeyen konusmus

son zamlarla benim arac max 20 kurus yakar sehir ici suan 18 kurus yakiyor.
    benle ayni yolu kullanan arkadasimin 1,4 benzinli araci 28 kurus yakiyor.

8 kurus az dimi km de 100.000 km de 8000 ytl yapar.

neyse bilen bilir

quote:

100000 kmde 8000 ytl kar ediyorda 100000 kmyi geçmiş dizeli satmak ne kadar kolay olur acaba?
    internette 100 bini devirmiş dizel fiyatlarına bir göz atın bakalım.
    kaç kişi korkusuzca 100 bin üstü dizel araç alabilir?

+ 1907

100 bine gelmiş dizeli benzinliyle aynı fiyata satarsınız hatta ben benzinli alırım dizeli almam yine de..
    ki almadım da..Çok km li dizeli satmak için hatırı sayılır bir fiyat kırılmalı...

acikladim ama okuma zahmetinde bulunmamissin

150.000 km yaparim 12.000 karim olur. 3000 bastan verdim 4000 de zararina satarim piyasasina gore. geriye kalan 5000 ellerinden öper

Başta verdiğin nakiti bir köseye koysan 5-6 eder zaten 150 bin yapana kadar..Geriye kaldı 2 bin ytl onu da şansın varsa bir defalık turbo değişimine verirsin..Dizelin ekstra bakım masraflarını da cebinden karşılarsın..Dinlediğin motor hırıltısını da senfoni olarak değerlendirdim artık.. El öpenlerin bol olsun...

• Böyle saçmalık olurmu. bUGÜN 90 LİRAK MZOT ALDIM 3,25 LİRA OLMUŞ LİTRESİ. 2006 yılının subat ayında sıfır km bir dizel araç satın aldım o zaman eurodizel 2,32 ytl lpg ise 1,48 ytl idi aradan geçen 2 sene içinde eurodizele 1,05 YTL ZAM GELMİŞ LPG YE İSE 30 KURUŞ GELİYOSA HEPSİNE GELSİN BUNUN NERESİ HAK NERESİ ADALET.
  • sadece tr de artan birsey degil avrupadada inanilmaz derecede artti diesel 1,4 euroyu gecti en son 1,431 den aldim yani sadece tr ye has bir sey degil tum dunya ekonomisi oynuyor yerinden bakalim hayirlisi olsun sonumuz ne olacak
    bir birbucuk sen oncesine kadar fiatlar hic yukselmezdi 90 cent civarinda idi uc bes cent asagiya ucbes cent yukariya oynardi bizde hep ayni 35 40 euro luk alirdik gecen gun aldim 30 euroluk bir seye benzemedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: polotje

sadece tr de artan birsey degil avrupadada inanilmaz derecede artti diesel 1,4 euroyu gecti en son 1,431 den aldim yani sadece tr ye has bir sey degil tum dunya ekonomisi oynuyor yerinden bakalim hayirlisi olsun sonumuz ne olacak
    bir birbucuk sen oncesine kadar fiatlar hic yukselmezdi 90 cent civarinda idi uc bes cent asagiya ucbes cent yukariya oynardi bizde hep ayni 35 40 euro luk alirdik gecen gun aldim 30 euroluk bir seye benzemedi

Çok kötü valla 3. dünya savaşını bile çıkartır hadi bizim halk alışıkta vergiydi, krizdi. Avrupalılar kaldıramaz abi intiharlar patlar...
  • Çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

diyorum en uygun tabirle
  • quote:

Başta verdiğin nakiti bir köseye koysan 5-6 eder zaten 150 bin yapana kadar..Geriye kaldı 2 bin ytl onu da şansın varsa bir defalık turbo değişimine verirsin..Dizelin ekstra bakım masraflarını da cebinden karşılarsın..Dinlediğin motor hırıltısını da senfoni olarak değerlendirdim artık.. El öpenlerin bol olsun...

birincisi 250.000 de turbosu sağlam taxiler ortalikta dolasiyor sen masallah 150.000 de turbo arizasi cikardin ....

2000 YTL turbomu

tüm enjektor ve sifir turboyu 1500 ytl ye alabiliyorsun aç sor toyota servisine

ayrica artik teknoloji eskisi gibi değil arizali turboyu veriyorsun sana 200 -3 00 liraya tamir edip cillop gibi geri veriyorlar bunu da bosh servislerinden sorabilirsin

dizelin extra bakim masraflarida her ikiside 10.000 kmde bir ve aralarinda sadece 40 lira oynuyor su ara bu da 150.000 bakimina kadar 600 ytl yapar

yazarsan destekli yazda arastirarak yaz bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 20 Mayıs 2008; 11:44:24 >

• bende tüp taktırıyım diyorum artık şimdilik sığınacak tek liman o gibi
  • quote:

quote:

birincisi 250.000 de turbosu sağlam taxiler ortalikta dolasiyor sen masallah 150.000 de turbo arizasi cikardin ....

2000 YTL turbomu

tüm enjektor ve sifir turboyu 1500 ytl ye alabiliyorsun aç sor toyota servisine

ayrica artik teknoloji eskisi gibi değil arizali turboyu veriyorsun sana 200 -3 00 liraya tamir edip cillop gibi geri veriyorlar bunu da bosh servislerinden sorabilirsin

dizelin extra bakim masraflarida her ikiside 10.000 kmde bir ve aralarinda sadece 40 lira oynuyor su ara bu da 150.000 bakimina kadar 600 ytl yapar

yazarsan destekli yazda arastirarak yaz bari

d4d nin senfonik hırıltısından bahsetmemişin.:)
    yaris d4d nin çalışıp çalışmadığını anlayamazsın en ufak bir titreşim yoktur dışardan ve içerden.

fiestalara falan bişey diyemeyeceğim. ama sessiz diesellerde var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.