Şimdi Ara

Eurodieseli bıraktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

bizim arkadaş kamyonunda şuana kadar fuel-oil ,gazyağı,yanık yağ ,ayçiçek yağı ,makine yağı daha neler neler kullandı

hatta motosikletindeşuan gazyağı kullanıyor ,birara parasızlıktan mazot bile kullanmıştı

neyse dizel otomobiller için uygun olur mu ?bunları bir düşünün,kesinlikle maliyet %50 den fazla düşüyor

arkadaşının motorsikleti dieselmi??
  • yaw idea kutu gibi araba yaw çok dengesiz virajlarda tırsıyorum sen nasıl sürüyosun abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: [emk]m.C.k Usta

yaw idea kutu gibi araba yaw çok dengesiz virajlarda tırsıyorum sen nasıl sürüyosun abi

hanım kullanıyo

şu ana kadar virajlarda bi sorun yaşamadım
    ama yüksek oluşu biraz heyecanlandırıyor
    genel olarak bence harika bi araç
    arabanın huyunu bildikten sonra virajlar falan korkutucu gelmiyo
  • NORMAL MAZOT KULLANDIGIN ICIN MAZOT POMPASINI BOZARSAN VE SERVIS EURODIZEL KULLANMADIGIN ICIN BOZULDU DIYIP ARABANI GARANTI KAPSAMI DISINDA BIRAKIRSA 3-5 MILYARIN GIDER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

bizim arkadaş kamyonunda şuana kadar fuel-oil ,gazyağı,yanık yağ ,ayçiçek yağı ,makine yağı daha neler neler kullandı

hatta motosikletindeşuan gazyağı kullanıyor ,birara parasızlıktan mazot bile kullanmıştı

neyse dizel otomobiller için uygun olur mu ?bunları bir düşünün,kesinlikle maliyet %50 den fazla düşüyor

yaww ciddiyim ,jawa motorsikleti var tabiiki benzinli ama adam zor durumda kalınca kullanmıştı , şimdide gazyağı kullanıyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

yaww ciddiyim ,jawa motorsikleti var tabiiki benzinli ama adam zor durumda kalınca kullanmıştı , şimdide gazyağı kullanıyor

yaf arkadaş iide motor çalışmazki
    mazot'u bujiler ateşleyemezki
    kesin arkadaşın tamirciye çekip motoru temizletmiştir

• ilk yazdıklarımı okumadın herhalde.
    araç için yakıt güvencesi var ve ford hiçbir şekilde eurodizel kullanacaksın diye bir bildirimde bulunmadı. zaten dediğin gibi birşey sçyleme hakları olmaz, yoksa opetten diesel alıp yakıt güvencesi kartını geçirirken uyarırlardı..

quote:

Orjinalden alıntı: asts

NORMAL MAZOT KULLANDIGIN ICIN MAZOT POMPASINI BOZARSAN VE SERVIS EURODIZEL KULLANMADIGIN ICIN BOZULDU DIYIP ARABANI GARANTI KAPSAMI DISINDA BIRAKIRSA 3-5 MILYARIN GIDER...
  • motorine bağlı bi arıza olursa bunu servis ödemeyecek sorumluluk opetin
  • bende biliyorum ama bir düzenek yapmış ,anlayabildiğim kadarıyla mazot ile gazyagını karıştırıp inceltiyor ve yakma derecesini benzine yaklaştırıyor ,böylece buji ateşliyor

ayrıca turbo bile yapmış , diyorum nasıl yaptın 2 zamanlı motora turbo , meslek sırrı diyor
  • servis veya opet sonuçta ben ödemeyeceğim ki
  • bende içkiyi bıraktım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.