Şimdi Ara

Euroleague Fantasy DH LİGİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
1
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dh liginde rekabet artmaya başladı. Bu arada Lig kurulalı bir kaç gün olmasına rağmen 21 takım olmuş. Umarım sayımız bir kaç hafta içinde 50-60 olur.
  • Ahearn'ı iyi ki almışım çok iyi gidiyor.Kleiza ise boşa giden 72 puan
  • Kleiza ve Krstic boşa giden ratingler oldu takımlarımda sanırsam.

Vasileadis,Gordon,Gentile,Langford iyi götürmüş.Mavrokefalidis iyi gidiyor nazar değmesin.Ante Tomic de umarım düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 157 ile kapadım haftayı.Kalnietis+Nachbar ikilisinden toplamda -2 almasaydım,guardlardan toplamda 5.5 almasaydım çok daha iyisi olabilirdi.
    Fantezi kadromda daha bitmedi maçlar
  • Lampe1 puan mı ne almış

Beğenmedimiz Kleiza bile 15 civarı verdi.

• Taarin T kullanıcısına yanıt
    Nasıl o kadar alabiliyorsunuz ya? Benim 126 puan ama daha Jaycee Caroll+Felipe Reyes'in maçı var. Planinic çok yatırdı beni bu hafta. Her takımımda o var. Allahtan Gordonlarım (Jamon+Jamont) baya iyi puan getirdiler.

Bu arada sadece Efesli oyunculardan bir takım kurdum haftayı 110 puanla kapattılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Nasıl o kadar alabiliyorsunuz ya? Benim 126 puan ama daha Jaycee Caroll+Felipe Reyes'in maçı var. Planinic çok yatırdı beni bu hafta. Her takımımda o var. Allahtan Gordonlarım (Jamon+Jamont) baya iyi puan getirdiler.

Bu arada sadece Efesli oyunculardan bir takım kurdum haftayı 110 puanla kapattılar.

Ya ben son anda Gavel'i Nachbarla değiştirdim Kalnietis'i kadroya alıp ekstra puan yaratarak.Hiç bulaşmasaydım 206 puanım olacaktı şimdi
    Neyse haftaya daha iyisini kurucam inş.

Bende Planinicten kurtulcam. Haftayı şöyle 150-160 puanla kapatsam yeter. Bu arada Heurtel çok iyi puan getirmiş ilk hafta. Düşük paralı guard arayanlara duyurulur.
  • Westermann,Musli,Lampe,Kim English üzdü.

Heurtel,Emir,Furkan,Vidmar f/p olarak gayet iyiydi.

Sergio Rodriguez ve Zoran Dragici merakla bekliyorum.Fiyatları uygundu.

• Takımlarım 157.2 ve 102 puanla kapadılar ilk haftayı.Nachbar,Reyes,Kalnietis üçlüsünden toplamda 3 puan kazanabildim yoksa daha farklı olurdu
  • Gec kalmisiz. Haftaya geliyoruz

Senin yine iyi benim en güvendiğim takımdan 136 puan geldi. Felipe Reyes, Draper ve Planinic yüzünden. Üçünü değiştircem.
  • quote:

Senin yine iyi benim en güvendiğim takımdan 136 puan geldi. Felipe Reyes, Draper ve Planinic yüzünden. Üçünü değiştircem.

Ben de değiştireceğimde çok para kaybettirecekler
    Birkaç saate belli olur ilk haftanın lideri.İlk 3'te olurum gibime geliyor bi takımımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Birkaç saate belli olur ilk haftanın lideri.İlk 3'te olurum gibime geliyor bi takımımla

Zarar 20-30 olacak ama zararın neresinden dönersem kardır. Suç bende neyine güvenip alıyon Planinic'i.

• quote:

quote:

quote:

Zarar 20-30 olacak ama zararın neresinden dönersem kardır. Suç bende neyine güvenip alıyon Planinic'i.

Yine Planinic 2 puan getirmiş Nachbar 72 puana -2 puan getirdi
    Yanlız 3 kişi oynuyoruz gibi oyunu kimseden ses soluk çıkmıyor inşallah artar zamanla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yine Planinic 2 puan getirmiş Nachbar 72 puana -2 puan getirdi
    Yanlız 3 kişi oynuyoruz gibi oyunu kimseden ses soluk çıkmıyor inşallah artar zamanla

Nachbar adam olsa zamanında bizde kalırdı. Oynayan çok var ama buraya yazmıyorlar. Zamanla buraya da yazarlar.

• İlk hafta açıklandı. 1. 175 puanla Lathspell'ın KOBRADOVIC takımı kim olduğunu bilmiyorum ama tebrikler.

Ben ilk haftaya 10. kapattım. Hep Planinic yüzünden.
  • 3. olabilmişiz bizde.Neyse haftaya dersime çok daha sağlam çalışıp kuracağım kadroyu
    Aynen bende. Defteri kalemi hazırladım. Her oyuncuyu istatistik olarak incelicem. Son hafta liginde avrupada ne yapmış. Hazırlık döneminde ne yapmış. Geçen sezonlarda ne yapmış. Kiminle eşleşecek. Takımı hangi taktikle hangi görevde oynatıyor. İncelicem adamları. Hatta abartcam instagram, facebook, twitter hesaplarından ne yazmış, nerelere gitmiş, kiminle takılıyor, ne yemiş, ne içmiş, saat kaçta uyumuş her şeyi öğren cem. Oyun ciddiye bindi.
  • quote:

Aynen bende. Defteri kalemi hazırladım. Her oyuncuyu istatistik olarak incelicem. Son hafta liginde avrupada ne yapmış. Hazırlık döneminde ne yapmış. Geçen sezonlarda ne yapmış. Kiminle eşleşecek. Takımı hangi taktikle hangi görevde oynatıyor. İncelicem adamları. Hatta abartcam instagram, facebook, twitter hesaplarından ne yazmış, nerelere gitmiş, kiminle takılıyor, ne yemiş, ne içmiş, saat kaçta uyumuş her şeyi öğren cem. Oyun ciddiye bindi.

Yanlız 3 değişiklik hakkımız varmış galiba onuda unuttum ben.O kadar çalışmak boşa gitmesin diye uyarıyorum.

Kaldık yine Nachbar'a

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.