Şimdi Ara

Euroleague Fantasy DH LİGİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
1
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Aynen bende. Defteri kalemi hazırladım. Her oyuncuyu istatistik olarak incelicem. Son hafta liginde avrupada ne yapmış. Hazırlık döneminde ne yapmış. Geçen sezonlarda ne yapmış. Kiminle eşleşecek. Takımı hangi taktikle hangi görevde oynatıyor. İncelicem adamları. Hatta abartcam instagram, facebook, twitter hesaplarından ne yazmış, nerelere gitmiş, kiminle takılıyor, ne yemiş, ne içmiş, saat kaçta uyumuş her şeyi öğren cem. Oyun ciddiye bindi.

Yanlız 3 değişiklik hakkımız varmış galiba onuda unuttum ben.O kadar çalışmak boşa gitmesin diye uyarıyorum.

Kaldık yine Nachbar'a

Planinic'e bir şans daha vereceğim bende. 3 hakkımla pota altına ayar çekeceğim.

• Benim birinci takımım da iyi gidiyorken bugün oynayan 4 oyuncunun 3'ü toplam 3 rating yapınca bu takım 125 puanda kaldı. Çok ucuz oyuncular da değillerdi. Alternatif oyunculardan oluşturduğum kadro yaklaşık 155 puan yaptı.

Hackett'ı alanlara hayırlı olsun. Siena takımının şu anki düzeninde her hafta benzer istatistikler yapacaktır diye tahmin ediyorum. Keşke ilk haftadan parayı Boruzis yerine oraya yatırsaydım.
  • 8.bitirdik ilk haftayı..Tek takım var..

Sadece Stimac batırdı o kadar.Cenk falan etkisiz eleman idi ama daha takımda tutarım kendisini.Şimdilik Jacobsen Gecevicus değişikliği yaparım kredi almak lazım ki Stimac değiştirebileyim.Çünkü sanırım Malaga rotasyonunda fazla süre almayacak kendisi.
  • Bu fantasy 'de kredi kazanmak nasıl oluyor ya ? Şimdi Jacobsen ben almadan önce 41 idi ..44 oldu. Satıyorum.4 kredim var idi , sattım halen 4 kredi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bu fantasy 'de kredi kazanmak nasıl oluyor ya ? Şimdi Jacobsen ben almadan önce 41 idi ..44 oldu. Satıyorum.4 kredim var idi , sattım halen 4 kredi var ?

Başka bi adam aldıysan gözünden kaçmış olabilir hocam.Ben para kazandım baya çünkü
  • Ben hala lige girmedim de sormak istediğim bir şey var:

Şimdi benim kurduğum başka bir takım vardı normalde degeri 500 iken haftayı iyi geçirmişler 532 olmuş ama benim çıkarmak istediğim 1-2 adam var nasıl olacak?Yine toplam değer 500 uzerinden olacak şekilde mi takim kurulacak yoksa 532den mi hesaplanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Bu fantasy 'de kredi kazanmak nasıl oluyor ya ? Şimdi Jacobsen ben almadan önce 41 idi ..44 oldu. Satıyorum.4 kredim var idi , sattım halen 4 kredi var ?

Başka bi adam aldıysan gözünden kaçmış olabilir hocam.Ben para kazandım baya çünkü

almadim.stimac i elde cikartmak icin jacobseni satayim da biraz kredi alayim diyorum. ama yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Ben hala lige girmedim de sormak istediğim bir şey var:

Şimdi benim kurduğum başka bir takım vardı normalde degeri 500 iken haftayı iyi geçirmişler 532 olmuş ama benim çıkarmak istediğim 1-2 adam var nasıl olacak?Yine toplam değer 500 uzerinden olacak şekilde mi takim kurulacak yoksa 532den mi hesaplanıyor.

532 uzerinden kredin olacak dostum fakat yalnizca her hafta 3 oyuncu degisiklik hakki taniniyor.

• Johnny B. Goode J kullanıcısına yanıt
    3 oyuncu hakkını biliyorum bakalım napacağım takımlarımda Fenerli çok

Bilgilendirme için teşekkürler usta.

• Felipe Reyes'i sattım. Birde 2-3 numara bölgesinde küçülmeye giderek pota altına Darius Lavrinovic efsanesini getirdim. Kafam rahat artık.
  • ilk haftayı kaçırdık
  • Ligi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Ligi bulamadım

Join a private league-From Derbis to Draugu Eurolyga-DonanimHaber bu şekilde ilerle
  • the wow kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Felipe Reyes'i sattım. Birde 2-3 numara bölgesinde küçülmeye giderek pota altına Darius Lavrinovic efsanesini getirdim. Kafam rahat artık.

Reyes 'i neden almıştın ki ? Fazla süre bulamayabiliyor bazı maçlarda.Buna karşın pahalı olduğu da göz önüne alınırsa ,iyi yapmışsın..

Ben Stimac'ı 1 hafta daha bekleteyim diyorum çünkü biraz oynasın da zarar etmeylim..Gerçi benim kredi kazanmış olmam gerekiyordu ama her nasıl olduysa kaybetmişim

• quote:

quote:

Felipe Reyes'i sattım. Birde 2-3 numara bölgesinde küçülmeye giderek pota altına Darius Lavrinovic efsanesini getirdim. Kafam rahat artık.

Reyes 'i neden almıştın ki ? Fazla süre bulamayabiliyor bazı maçlarda.Buna karşın pahalı olduğu da göz önüne alınırsa ,iyi yapmışsın..

Ben Stimac'ı 1 hafta daha bekleteyim diyorum çünkü biraz oynasın da zarar etmeylim..Gerçi benim kredi kazanmış olmam gerekiyordu ama her nasıl olduysa kaybetmişim

Hocam bi takım sayfasına gelip reset desene herşeyi haftabaşına getir.Sonra bi daha sat adamı
    Bi kaybın olmaz en azından kafan rahat olur

• quote:

quote:

Bourousis transferini unutmuşum. Bourousis'in ilk 5te olduğunu görünce kafama dank etti çok pişmanım. Pota altına Malagalı Vazguezi alcaktım ama Lavrinovic daha mantıklı geldi niyeyse tecrübeli ve 2.sınıf bir takımda liderlik yapabileceği için.

• Ben de nasıl DH Forum un ligi olmaz diye fantezi liginde dolaşırken karşılaştım Donanım Haber ligiyle açtığın iyi olmuş.
    Holorguande takımıyla yerimi aldım ben de bu hafta bir takım daha kumayı düşünüyorum
  • 3 Partizanlı
    3 Gs li
    1 Strasbourg
    1 Nantes
    1 Siena
    1 Oly

Den adam almışım tutarsa kralım tutmazsa hezimet olur
  • Hoşgeldiniz hocam. Başarılar şimdiden.

@Gaston Ramirez Hocam sen yanlış fantasy oyununu oynuyorsun. Seni Eurocup fantasy ligine alalım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.