Şimdi Ara

Euroleague Fantasy DH LİGİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef mail konusuna çözüm bulamadım. Acaba windowslive yerine outlook mu yazacağız hesabım windowslive da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet geçen bir hafta sonucu efsane kadrolar kurdum. Bu haftadan çok ümitliyim. Bramos,Planinic,Minard,Melli umarım yanıltmaz.
  • şu ana kadar elde patlayan Gentile ile devam edip birde yanına Weems'i aldık.ya herro ya merro (böyle bir söz vardı sanırım)
  • Lige katılabilirmiyiz acaba ????
  • Herkese kapımı açık tabi ki. Bekleriz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Herkese kapımı açık tabi ki. Bekleriz. :)

Hemen takımı kurayım geliyorum.
  • Bugun maç var mı acaba ?
  • Perşembe ve cuma günleri oynanır maçlar.
  • Vazquez le Dragic kadromdaydi. Umutluyuz.

• bu hafta batirdim kesin stimac cikardik adam iyi oynadi , bonsu alalim almayalim dedim almadim..vidal aldik gs 3 numara zayif etkili olur diye ama vidal skora etki yapmadi..mendez alayim dedim sonra vazgectik...

• Bu haftadan umutluyum keşke bjelica yı da alsaydım onun yerine matt lojeski yi aldım
  • batirmaya devam ettik...jacobsen'i cikarmistim 1-2 kredi kazanayim diye..iyi halt etmisim

• DH Liginde 2. olmuşum aman allahım sana geliyorum
  • 3 değişiklik hakkımı da pota altı oyuncuları alarak kullandım

Georgios Printezis

Kyle Hines

Pops Mensah-Bonsu

bunları aldım inşalla dorsey le slaughter i sattık diye pişman olmayız
  • dudley sakatlandi cikartirim dedim cikartim gecen hafta puan kazandirmistir kredim artar elden cikarttigimda diyordum ama bir bakmisim ki ayni yine 3 kredi var elimde?ben bu isi anlanadim arkadas ! simdi gist aldim yarin gist maccabi macinda iyi istatistik yaparsa ne olacak merak ediyorum bakalim.35-37 gibi bir sey kredisi..

• Kullanıcı adımı unuttum nerden öğrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Kullanıcı adımı unuttum nerden öğrenebilirim?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hep aynı kullanıcı adını kullanırım aslında. Buradaki kullanıcı adımla aynı diye hatırlıyorum ama kabul etmiyor. Aktivasyon için gelen mailde de bilgi yok.

Edit:Ben kullanıcı adımı hatırladım ve giriş yaptım. Bizim ligteki bütün kullanıcı adlarının bulunduğu bir SS aldım ama foruma koyamadım. Mail adresinizi gönderirseniz SS'ı oraya göndereyim. Siz de oradan bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavis Ruber -- 26 Kasım 2013; 3:17:26 >
  • Geçen hafta ligde 13. olmuşum. Bonsu ve Spanoulis takımımdaki en yararlı isimler olurken Cenk ve Eric Green getirdikleri - puanlarla bir hayli zarar vermişler. Arroyo'dan da beklediğimi alamadım ama ona 1 hafta daha süre vermeyi düşünüyorum.
  • Ben değişiklik yapmayı unutmuşum ya bu hafta kesin kötü bi puan alıcam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.