Şimdi Ara

EuroNcap 4 Yıldızlı Güzeller: Yeni 208 ve Yeni Corsa [Güvensiz mi?] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corsa fiyatları 4 yıldızlı arabaya göre çok fahiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Clio ?
    Türkiye'ye perde hava yastıksız geliyor o halini euro icap e soksak 3 yıldız alama söyleyeyim fanatik olmayın beyninizi

forcsf hocam maalesef katalog acizliği değil perde hava yastıklarının olduğu yerde airbag yazısı yazan yerde o yazı yazmıyor ve satış temsilcileride perde hava yastığı olmadığını hiçbir kullanıcının önemsemediğini söyledi... 208 ne zaman gelecek belli mi acaba merak ediyorum polo orta pakette 6 airbag var fakat elektronik sistemler yok Corsa'Da onlarda var ama 208 kadar tasarımı hoşuma gitmedi ama yinede tipsiz araç değil o da çok güzel ama 208 i görünce insan diğerlerine bakmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 2 Mart 2020; 21:52:9 >
  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş. 6 airbag ne kadar maliyeti değiştirir bilmiyorum ama ülkemizde üretilen bir araçta bunun sunulması gerekirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Yazık olmuş. 6 airbag ne kadar maliyeti değiştirir bilmiyorum ama ülkemizde üretilen bir araçta bunun sunulması gerekirdi.
    Kesinlikle hocam bir önceki neslinde 2 hava yastığı ile satılan polo bile en boş donanımda 6 hava yastığı ile geliyor. Güvenlik olarak en mantıklısı Opel Corsa fakat 2. elde Polo veya Clio gibi iyi olmaz Polo 1.0 tsi dsg orta donanım alacağım gibi bu gidişle. 208 yıl sonuna gelecek diyiyorlar o kadar bekleyemem bırak yıl sonunu nisan'da polo gelecek dedi bayi onu bekleyemiyorum ama kesin bir şey var Clio anca para verirlerse alırım LED far pahalı bir donanım o olacağına perde hava yastığı olsaydı daha iyiydi kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 2 Mart 2020; 23:9:59 >
    “Onun bu versiyonunu şu teste şöyle soksak daha yüksek puan alırdı.” gibi farazi olduğu kadar gerçek dışı olan hayal ürünü varsayımlarını kendine sakla

Geyik testi ve Euro N Cap testi kötü olan güvensiz 208 veya Corsa tercih et.

• ncap yıldızları sınıflandırma değişeli yıllar oluyor, adam gelmiş 4 yıldız kötü mü ? işte o araçlar falan gazete başlığı atıyor
  • quote:

“Onun bu versiyonunu şu teste şöyle soksak daha yüksek puan alırdı.” gibi farazi olduğu kadar gerçek dışı olan hayal ürünü varsayımlarını kendine sakla

Geyik testi ve Euro N Cap testi kötü olan güvensiz 208 veya Corsa tercih et.
    ELEKTRİK DİREĞİNE YADA BİR AĞACA YANDAN GİRERSİN DE GÖRÜRÜM BEN SENİ ARKADAŞIM TÜRKİYE VERSİYONUNDA PERDE HAVA YASTIĞI YOK YOK YOK EURONCAP E GİREN ARACTA VAR VAR VAR O KOTULEDİGİN CORSA VE 208 YAYA PUANINDA SINIR OLAN 60 YERİNE 56 ALDIĞI İCİN 4 YILDIZ ALDİ

Euro N Cap veya IIHS testlerinden anlamadığın belli

Olmayan testlerle yorum yapamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever

ELEKTRİK DİREĞİNE YADA BİR AĞACA YANDAN GİRERSİN DE GÖRÜRÜM BEN SENİ ARKADAŞIM TÜRKİYE VERSİYONUNDA PERDE HAVA YASTIĞI YOK YOK YOK EURONCAP E GİREN ARACTA VAR VAR VAR O KOTULEDİGİN CORSA VE 208 YAYA PUANINDA SINIR OLAN 60 YERİNE 56 ALDIĞI İCİN 4 YILDIZ ALDİ

Alıntıları Göster
    aynen ama anlatamassin hocam nato kafa... 208 Avrupa'nın en iyi aracı seçildi ama sorsan bunlar NCAP der

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever

Alıntıları Göster
    aynen ama anlatamassin hocam nato kafa... 208 Avrupa'nın en iyi aracı seçildi ama sorsan bunlar NCAP der

• quote:

Euro N Cap veya IIHS testlerinden anlamadığın belli

Olmayan testlerle yorum yapamazsın
    Bu arada iki araçta iihs ye girmiyor ABD bu kadar küçük arabaları bebeklere oyuncak olarak alır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpetguys

Alıntıları Göster
    Hocam 208 Corsa savunması yapmıyorum fakat Türkiye versiyonlarını kıyaslarsak otonom fren şerit takip sistemli airbaglari tam bir araç mi daha güvenli olur yoksa perde hava yastığı bile olmayan araba mı bunu çocuğa desen daha iyi anlamıştı

• bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Clio'nun 5 yıldızın altında aldığı herhangi bir test var mı ?

Onu göster, test gösteremeyeceksen yazma lütfen . . .
  • bırakın infazı..

64 km ile yapılan testler size gerçek sonuçları vermez.

sadece fikir verir

kapışıp durmak için
  • quote:

Clio'nun 5 yıldızın altında aldığı herhangi bir test var mı ?

Onu göster, test gösteremeyeceksen yazma lütfen . . .
    Senin ulkendeki donanım seviyesini test etmemişler diyiyoruz anlamiyorsun biz ne yapalım dediğim gibi bir direğe yandan gir kafanı perde hava yastığı olmadığı için sert bir yere geçir o zaman anlarsın anca eksik donanımlı araba 5 yıldız alamaz Avrupa'da test edilen versiyonunda en alt donanımında bile elektronik güvenlik sistemleri tam diyoruz nasıl okuldan mezun olduktan nasıl mezun oldun anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 3 Mart 2020; 13:9:49 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.