Şimdi Ara

EURONCAP DAN 4 YILDIZ VE ALTI ALMIŞ 2007 MODEL ARAÇLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: murat2485

yaşasın hyundai den bitane bile yok

ACCENT ADMİRE

hyundai nin henuz 2007 modellerinden hiçbiri test edilmediği için yok

EURONCAP DAN 4 YILDIZ VE ALTI ALMIŞ 2007 MODEL ARAÇLAR
  • hyundai test sonuçları (yukarıdaki mesajda resim görünmediği için tekrar)

EURONCAP DAN 4 YILDIZ VE ALTI ALMIŞ 2007 MODEL ARAÇLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koseaa -- 7 Eylül 2007; 10:03:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutahyaadnan

Merhaba,arkadaşlar yine kendi bindikleri arabaları ön plana çıkarmaya başlamış ve konu dışına çıkılmış görülüyor.Daha önceden "bu 5 yıldız ölçümlerine inanmayın" veya "en ölümcül 20 araba istatistikleri yanlış galiba inanmıyorum"diyenleri okudum.Belki doğrudur (!?).Avrupa ülkeleri bu işi biz kadar bilmiyordur(!?).Biz dış görünüşe bakarak,bu araba taş gibi,güvenli veya sorunsuz gibi kelimeleri kolayca kullanabiliyoruz.İnanın bu konuşmalar,köy kahvesindeki muhabbete dönüyor.Biraz gerçekçi olalım.Örnek verelim;diyelim ki,fort taunus mu yoksa,clio ve palio mu güvenlidir?Büyük çoğunluk taunus diyecektir,bundan eminim.Çünkü çok sağlam(!?) görünüyor değil mi?Peki;ikinci kattan asansörle düşseniz ne olur?En az bacaklarınız kırılır.Asansörün zemininin en az 1 cm.kalınlığında demir olduğunu düşünürsek,sağlamlıkla,düşme veya çarpmanın nasıl bir bağlantısı var burada?Cahillikten kendimizi kurtaralım artık.Ortaya çıkıp da,onların bu ölçümü yanlış,şu testleri yanlış demek zır cahillikten başka bir şey değildir.Saygılar.

Dediklerin bir nebze doğru ama duran bir yere vurduğunuz zaman. Senin testi bir şöyle yapalım sonucun ne olacağını sen söle.

Aynı asansörü ikinci kattan bir clio ya da palio nun üstüne atalım, bir de tanusun üstüne atalım sence hangisi daha az hasarla çıkar. Hep sen çarpacak değilsin ya dururken birisi gelir kamyonla vurur, o zaman sonuç ne olur sence? Ya da hep önden kaza olacak değilya diyelim ki altı takla attı o zaman sonuç ne olur? Tabi hava yastığı ABS yönünden zengin araba her zaman kaportası zayıf bile olsa daha güvenlidir.

İyi Günler Dilerim.

• Civic'e çamur atmış durmuş bazıları. Araştırın bakalım 5'liklerden kaç tanesi yaya güvenliğinden bu kadar puan almış. En üstteki yıldızları 5 yapmakla olmuyor. Aşağıdakiler de insan evlatları için yapılmış. Allah bilir ön kaportanın yumuşak olmasını dezavantaj sayanlar vardır Neyse. Fazla söze gerek yok. Bir yerden kaçırmış ama diğer taraftan almış adamlar. Değişen çok şey yok.
  • cİVİC çocuk güvenliğinde o 5 yıldızlıların çoğundan iyi puan almış.En değerli şeyde çoculklarımız olduğuna göre en güvenli arabada çocuk güvenliğinide aramak gerekir diyorum.Gidip sadece ilk test 5yıldız olup çocuk güvenliği 2 yıldız olunca o araca güvenli denmez.Diyen varsa kendi bilir...
  • Türkiye de yollardaki 5 veya 4 yıldızlı araç sayısı % kaç
    halen benim insanım toros,şahin,broadway,lada,
    daha ne sayayım bunlarla geziyor buna çözüm yok.
    benim aracımda 5 yıldızlı ancak tüm insanlarımız iyi araç hakediyor.
    Dahası alkollü araç kullananlar
    ehliyetsiz araç kullananlar
    yollardaki çukurlar
    karda zincirsiz araç kullananlar
    sürüş anında cep tel ile konuşanlar
    arka lambası yanmayan kamyon ve traktörler bunlar nasıl düzelecek
    bunlara yıldız da fayda etmez.
  • VW Toureg kaç yıldız almış örenebilirmisiniz?
  • jip ler genelde 5 yıldız oluyor biliyorsunuz 5. yıldız yaya ya en az zarar veren tampona veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bescherelle -- 9 Eylül 2007; 17:04:19 >
  • saolasın
  • araçların rakkamsal olarak düşük yıldız alması bazılarını sevindiriyor galiba,üzüleceğimiz yerde.!ama yıldızına güvenipte hızlı gidenler kaza yaptığı ve ağır faturalar ödediği zaman yıldızların 90 km.üstünde hiç bir işe yaramayacağını iyi bilmiyorlar.yani araçlarımız 5 yıldızda alsa 10 yıldızda alsa belli süratlerin üstünde sıfır yıldıza düşüyor.marka bazında veya fanatiklik bazında bu işler espisini kaybediyor.yani benim aracım senin aracını döver mantığı olanda insanlar için söylüyorum.
  • bn tek bişey diom chevrolet aveo almaın 1.5 yıldız almış onuda ayıp olmasın teste katıldı die vermişler ayaklı tabut mazallah alırsanızda abdestsız dolaşmaın arabayla arkadaşlar adamı zaten duvar oldurmez o arabada on konsol oldurur direk adama grmiş bi de hava yastıgı adamın suratında patlayınca allah rahmet eylesin bn bisikletle çarpsam o duvara bn bile 2 yıldız alırımbn utandımm
  • şahin acaba kaç yıldız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.