Şimdi Ara

EURONCAP'DAN ACİL FREN SİSTEMLERİ TESTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Euro Ncapin puanlamasına baktım da o yüzden söyledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Hondacı olarak bu testte Hondadan pek umudum olmamakla Volvo ile Mercedes ten umudum tamdı. Öylede oldu
  • golf bile bu işi becerebilirken civigin becerememesi insanın zoruna gidiyor cidden.

e class ve volvo zaten bu işin piri. bmw ve audiyi göremedim yalnız
  • Kaza fren sistemini zayıflığından değilde V40 ile E serisi diğerlerinden 5 metre önce frenliyo
  • Aralarında en iyisi V40 mükemmel :) Focus tırt olmuş :)
  • bu güvenlik sistemi çok iyi bence

fakat benim arkamdan geleni kim durduracak
  • Golf torsiyonlu
  • Ford bide burda reklam çekmişti güvenlik sistemleriyle ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 30 Ekim 2013; 22:14:24 >
  • Honda'nın motoru sorunsuz ama frenleri sorunluymuş anlaşılan.
  • Güvenlikte Mercedes ve Volvo üzerine firma mı var zaten
  • Mercedes kitabını yazar diğerleri okur
  • Ne amaçlıyorsunuz bu tür şeyleri gereğinden fazla ciddiye almamak lazım firmaların kendi aralarındaki rekabeti gereği yapılıyor bu sistem olan arabaya biniyorsunuz diye frene basmayacakmısınız yada şimdiye kadar kaç kez lazım oldu çok mu grekli
  • En iyisi Mercedes ve Volvo.

Ama golf'te her deneme de hiç çarpmamış.
  • Param yetse sirf guvenlik nedeniyle gidip bircok opsiyonu ekletip parasini dusunmeden alirdim bir tane r design v40
  • Volvo façayı atmış diğer markalara. Önceki anti collusion brake testinde bir saçmalamıştı basın mensupları önünde demek ki hırs yapmışlar.

Mercedes, Mitsubushi -'de volvoya yakın performans vermiş tebrik etmek lazım.

Golf'de iyiydi, gerçi vurmasın diye hedefi kaçırmışlar önünden Yok yok gıcıklık olsun diye yazdım, o da gayet başarılıydı.

En çok Ford'a güldüm. Sanırım 30 km hızda, arabaya langırt diye geçirdi, ama bu vuruş onu kesmemiş olacak ki gidip bir daha vurmaya çalıştı. Ayıp ya. Hani bilim bu, bilim kurgu değildi?

Honda çarpışan oto gibi zaten, o sistemi koymasalar da olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 31 Ekim 2013; 9:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Volvo façayı atmış diğer markalara. Önceki anti collusion brake testinde bir saçmalamıştı basın mensupları önünde demek ki hırs yapmışlar.

Mercedes, Mitsubushi -'de volvoya yakın performans vermiş tebrik etmek lazım.

Golf'de iyiydi, gerçi vurmasın diye hedefi kaçırmışlar önünden Yok yok gıcıklık olsun diye yazdım, o da gayet başarılıydı.

En çok Ford'a güldüm. Sanırım 30 km hızda, arabaya langırt diye geçirdi, ama bu vuruş onu kesmemiş olacak ki gidip bir daha vurmaya çalıştı. Ayıp ya. Hani bilim bu, bilim kurgu değildi?

Honda çarpışan oto gibi zaten, o sistemi koymasalar da olurmuş

Volvo nun güvenlikte üstünlüğü zaten tartışılmaz basın mensupları önünde saçmalayan sistem zaten seri üretim öncesydi.

seri üretime hatasız ve en iyisini veriyor adamlar yıllardır

fiat ın bu tip sistem kullanması iyi bir gelişme bence.

honda nın durumu vahim acil düzeltilmesi gerek

• XC60 neden cuvallamis testte? o da seri üretim. Bunu acikla o zaman.
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Cevap bekliyorum halen. Adamlar seri uretimde hatasiz ve en iyisini sunuyorsa, seri uretim xc60 neden 30 km gibi dusuk hizda önundeki araca tosladi akifcim? V40 ile ayni sistemi kullanmiyor demekki. Demekki kullandiklari sistem s60 in cuvalladigi sistemle ayni. Yanlismiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

Civic hepsinde çarpmış...

Bence hondada o sistem yok kazayla yazmışlar hepsinde bildiğin geçirmiş şaka gibi
  • Volvo xc60 alman adac in yaptığı test sonucunda en iyi nota layık görülmüştür

volvonun kalitesi ve güvenliği zaten ortadadır

http://www.autosieger.de/modules.php?op=modload&name=Recommend_Us&file=index&req=FriendSend&sid=17183
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.