Şimdi Ara

EUROPA CHARLAR VE SORUNLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün yine avrupa charları biraz deneme fırsatım oldu daha önceki forumlardan da okuduğum gibi AVRUPA CHARLAR KENDİ LVL İNDE Bİ GİANT I KESEMİYOR priest açan yok denecek kadar az priest olmadan avrupa charlar bir hiç 15 saniyede mana yada hp pot basması her turuncu yaratığa yatabileceği anlamına geliyor. kendi başına kasabilme özelliği ile cinesse öne çıkıyor .

zaten forumların genelinde bir bot beklentisi var elle ve hazır arkaaşlarla partileriniz yoksa avrupa char açmak pekte mantıklı değil pot basma sorunu bottada kendi kendine kasmak zorunda olduğunuz durumlarda bile canınızı sıkacak

damageleri genel olarak çin karakterlerden fazla gibi geldi ama skilleri çok erken açılıyor ilerine ne olur onu zaman gösterecek

ben ELVEDA AVRUPA diyor ve str glavierime dönüyorum . kaybettiğim zamanı kapatmak lazım

• Bende denedim şöyle bi halk gözüyle bakınca evet skiller mükemmel çok hoş ama başka bişey yok gibi sırf görüntü.Ben party ile kasmayı sevmiştim Avrupada.Dün gece çinli ilede parti kurduk 3-4 kişi.Yinede zevkliydi.Ayrıca str charla tek başına birkaç lvl üstüne gidip dayılanamıyosun Avrupada o çok koydu
  • Şuan lvl22 Cleric sahibiyim. Tek başıma kesinlikle kasamıyorum. Bana beyaz görünen moblarda kasmayı denedim ama neredeyse lvl düşecektim. Bu benim dezavantajım.

Avantajıma gelince partilerde olmazsa olmazım. Ben ölünce ardımdan enaz 3 kişi daha ölüyor. Yani Cleric JMında anlattığı gibi Tanrı modunda. Verdiğim bufflar (özellikle +9str +9int) lvl22 warrioru lvl25 yaratıklarda rahatlıkla kasmasını sağlıyor. Dolayısıyla bende kasılıyorum. Ayrıca, bu da bence bir avantajdır ki, parti ile kasması müthiş zevkli. 3 warrior 2 wizard 2 rogue ve bir de ben saatlerce sıkılmadan oynayabiliriz..
  • yahu canım kardeşim senden çok yokki millet bi wizard almış gidiyo 25 lvl olana kadar eywalla ama sonrası parti kasıyosun sos çıkınca sen tıklaycan adama gidicek görürüm o zaman ben sizi :D yukarda arkadaaşımda demiş kendinden 3 lvl adama dayılık yapamıyon 2 çatımı 3 vurmaması lazım wizarda 2 vurdumu gidiyo PRİEST is a GOD

omg yakında priestler partiden para ister bende 100k 30 dakka takılırım :D euhe
  • Hunterlara yarım saati kişi başı 1m a parti atıyorum
    Ben bu avrupa yüzünden lvl77 bladerımı 3 gündür kasmıyorum . Ama süper zevkli oldu oyun benim için

• Bugün partyde tank oldum
    wizard+bard+clerictik
    En sağlamı benim yani cleric..
    adamların tanklarıydım %28-30 kastım o şekilde yatmadım hiç
  • ya avrupanın çok eksiği var ben 3 tane çar açtım zevk alamadım hele pot olayı hiç hoşuma gitmedi
  • im best of tthe priest.

şaka bi yana pacificte arkadaslar yardımıylada kastım herkes buf istiyor.

union daki Rocco die bi herife buf verdim %118 mag balance oldugunu söledi

eee elindede sun olunda 9-10k damage lerini gördüm adamın.

ve pt deki bi adama ard arda 4 heal atabiliirim yani heal combo yapabilirim. cok güzel bence
  • valla avrupa charalrın kendi lvlinde yaratığı partisiz kesememesi sadece pot ta sınırlama olamsı yüzünden

pot ta süre sınırlaması olmasın da görün

valla çinli karakterler oyun oynayamaz

bunda çok iddialıyım

ama herşeyi ona göre ayarlamışlar

hayırlısı bakalım
  • bende cleric+wizard açtım

baktım party yok alıyorum elime sopa mı wizard olarak tek başıma rahat bi biçimde kasıyorum. wizard skillerinde sadece ateş ve totprak buff larını açtım yetiyo fazla bile geliyo. gap die bişey yok. sadece 1 level geriden takip ettiriyorum o kadar.

cleric bence en mantıklı avrupa çarı.
  • adamlar wow oyuncularını çekmek istiyor anlayın ben wow a başlıyacaktım europa için başlamadım
  • awrupa wariorları 2-3 lvl üst giantını tek kesebiliyor ben denedim şahsen
  • walla ben 25 lvll Tweo - Handed Sword , Heavy Armor ( str ) gidiorum.. Party giant olmadıgı sürece sorun olmuor
  • bende two handed açmıştım heavy armor giyiyordum

fakat sıkıldım ben chardan sadece 3 tane skili var sonra bide 40 ta açılacakmış

sanki bana avrupalı cahrlarda skill sıkıntısı var gibi geldi

bende bu yüzden hybird wizard başladım

şimdi 22 lvlim güzel gidiyo hybird olduğum için yatmıyorumda

ayrıca wizardın skill ağaçları gerçekten güzel yan olarak da cleric açtım
  • Warior olarak.. Bnende yan oalrak Cleric açmayı planlıorum ( silah değiş yabacaım buff basarken ) cleric akkında biraz bilgi edinemey çalışıyorum..
    sen kullandıysan biraz bilgi verirmisin?

Şimiden teşekkürler
  • Yaw o değilde kasmaları zor olduğunu sanmıyorum gayet hızlı kasıyolar vede gayet sağlam durumda devam ediyolar bence Budist charlarımız hiç olcak gibi bu eurupa charları nerden çıktı hiç anlamıyom
  • Sword Shield warrior kasıyorum. Kendimden 2Lv düşük yaratıklarda kendi başıma rahatça kasabiliyor ve giantınıda kesebiliyorum.
  • Arkadaşlar söylediklerinize katılmıyorum.Benim 28 lvl 2 hand sword warriorum var.tek başıma 30-31lvl yaratığı rahat alıyorum.charımdan oldukça memnunum.Örneğin dün 26 lvldim 30 lvl punisherlarda rahat bir şekilde kastım.Yalnız 2-3 yaratık dalsa bile idare ediyor yatmıyor ama 3 ten fazlası arasında kalınca baya bir zorluyor.Eh o zamanda vur kaç yapıyorum.Tabi kendi lvlinden büyük moblarla kasacaksan silahın biraz iyi olmalı (benim en az +3) ve giydiklerin.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __İCE__ -- 28 Temmuz 2007; 12:57:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.