Şimdi Ara

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
2
Favori
10.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kanalları IP TV LİNKLERİ veya online websitelerinin bir çoğundan belki maçı canlı izleyebilirsiniz
    ayrıca ntv + ve futbol-1 ukraine kanallarını torrent-tv gibi adı olan rus sitesinden cam gibi görüntü ile izlenebilir.(vlc player şart)
    diğer kanalların bir çoğu kendi ülkeleride şifresiz, uydudan emu, cccam veya benzeri tarzda yasadışı yollarla izlenebilir.
    mesela arenasport4 ve bnt hd 39 derece hellas uydusunda bulsat paketini acan cccam ile izleyebilirsiniz.

son olarak : fener bizi utandırma

Bu mesaja eklenen görseller:

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00

• quote:

Orijinalden alıntı: hfatih15

Hotbird yada turksattan idman tv yi falan bulamazmiyiz izlemek icin yada herhangi bi yabanci kanali

hotbirtte beinsportlar kesin verir. galiba astrada rus platformu var orayada bakman lazım
    ama en garantisi vakit varken üstte yazan kanallardan 2-3 tanesini bulup bir kenara garantiye al :)
  • maçın bi kaç saat sonra başlayacağından kimsenin haberi yok heralde

şunu yenilmeden atlatalımda yolumuza bakalım Avrupa'da.
  • FoxSoccer2Go üyeliğim vardı internet yavas diye 360p de izliyordum. Simdi akknin erken yenilenmesiyle 2500k izleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Turu geçersek ne olacak tekrar bir takımla eşleşip eleme maçımı olacak?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Chrome a zenmate indirin. Zenmate ile yabancı ip gibi görünüyorsunuz. Live tv yazın google a cıkan sitede tüm dünyadan maclar oluyor diye biliyorum. Gecen bi arkadasla Gs Lazio macını cam gibi izledik netiniz iyi cekiyorsa izlenir. Spiker olmuyo sadece bazen. Bildigim kadarıyla bi sorunu yokmuş ve sitede öyle bol reklamlı virüslü degil. Lig macları bile veriliyo o sitede.

* Bu arada reklamcı gibi yazmısım öyle degilim ha aman diyim Sadece arkadasımla gecen izledik sonra bende yapayım diye detaylı ögrendim izlemek isteyenler icin yazdım zaten yabancı site bunlar.

• maçı 10' da sanıyordum 6'daymış ben şok. İnşallah güzel bir sonuçla döneriz.
  • 1-1 bitecek maç.
  • 1-0 veya 2-0 alırız bence.
  • ROBİN VAN PERSİEEE
  • Maçın erken olacağını bilmiyor sanırım millet
  • bi şu maçı bide bjk maçını alsak ne güzel olurdu be
  • toplu resim dışında herhangi link varmı onlar yeterlimi :D
  • Arkadaşlar bir program vardı kuruyorduk, internetten linki girip yabancı ülke kanalları üstünden full hd maçları izleyebiliyorduk. Torrent gibi bir çalışma prensibi vardı. Adını hatırlayamıyorum.
  • Çok şükür be

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00
  • JosephOceans J kullanıcısına yanıt
    Sopcast ve acestream

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler link varsa biri pm'leyebilir mi?
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun üstad. Acestream.
  • pm den link lutfen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.