Şimdi Ara

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
2
Favori
10.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallagher2001

zenex acılmıyor

Evet az önce çalışıyordu ama yayın açık sadece yayını yapan kişinin bilgisayarında veya kullandığı alette sorun var gibi veya AFK kaldı bakmıyor.
  • Beyler lınk lutfen sopcast yoksa normal
  • link olan varsa iyi olur arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

link olan varsa iyi olur arkadaşlar

http://zenex.tv/futbolclasssssssssss

Açıldı şu an yayın, az önce herhalde eleman AFK kaldı yayın başka kanala geçmişti, düzeltti şimdi. Beyler tek ricam nolur forum dışında fazla paylaşmayın.
  • RVP ilk 11.de
  • RVP zaten ilk maçta da ilk 11'deydi neye bu kadar şaşırdınız anlamadım ? Önemli olan Bjk maçında 11'de olması, burada 11'se bjk maçında fernandao 11'de olabilir sorun orada.
  • Basarilar dilerim, tur zaten garanti gibide insallah galibiyetle bitirirsiniz tekrar.
  • Bir Beşiktaşlı olarak Avrupa'da Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Niye 2 maç üst üste oynayamıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezquero33

Niye 2 maç üst üste oynayamıyormu?

Ben mi diyorum oynayamıyor diye ? Onu vitor'a sor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaplıBardak

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

link olan varsa iyi olur arkadaşlar

http://zenex.tv/futbolclasssssssssss

Açıldı şu an yayın, az önce herhalde eleman AFK kaldı yayın başka kanala geçmişti, düzeltti şimdi. Beyler tek ricam nolur forum dışında fazla paylaşmayın.

tamamdır hocam çok sağolun , şuan yayın çok güzel inşallah maç sırasında da sıkıntı olmaz

• Hay a.k ya,17:30 a kadar ders mi olur abi ya, hadi onu geçtim 15:30 da ders olsun da 18:00 da maç mı olur, o da ayrı konu, bi de dersi uzattı hoca, ikinci yarıya yetişirim diyodum onada yetişemeyecem, keşke girmeyeydim şu derse, pişmanım, güzelim maçı izleyemeyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanzee

Hay a.k ya,17:30 a kadar ders mi olur abi ya, hadi onu geçtim 15:30 da ders olsun da 18:00 da maç mı olur, o da ayrı konu, bi de dersi uzattı hoca, ikinci yarıya yetişirim diyodum onada yetişemeyecem, keşke girmeyeydim şu derse, pişmanım, güzelim maçı izleyemeyecem

izin al çık
  • Ulan millet RvP'nin hayalini kurar. Adam bizde oynuyor. Bizde adamı ilk 11'de hayal ediyoruz. Nasıl bir iş bu ya.
  • arkadaşlar link varsa pm lütfen...
  • Çıktım zaten de yetişmem mümkün değil şuan, evimle okul arası şehirlerarası yolculuk gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stad bomboş adamlarda anladı tabi eleniceklerini
  • Maçı İdman TV'den rahatlıkla izliyorum. Azeri spiker ama olsun canımız feda. Yalnız tribünlerde sanırım PKKürdistan bezleri var. İnşallah kıçlarına bağlayıp yollatacağız.
  • Yandık zemin kötüymüş bizimkiler oynayamaz şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.