Şimdi Ara

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00 (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
2
Favori
10.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umix353

Kop gel Braga Hadi gözünü sevdiğimin,

Kış kış Dortmund kış kış, yallah Napoli yallah

Son turda Dortmund ve Tothenham arasından bu eşleşme müthiş oldu.

Ayrıca bir şans da iddalı takımlar hep birbiri ile eşleşti, gerçekten büyük şans.

Eğer turu geçersek bir daha ki turda aynı totemi yapacağım. Umarım turu geçeriz, tur çantada keklik gözüyle bakmamak lazım.

• Braga sakat takım yaw
  • Hayırlı olsun
    Tur u garantiledik
    Braga yi perişan ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bragayı perişan ederiz diyenlerin fb'li oldugunu düşünmüyorum.
    hafife alıncak takım değil özellikle gruplardaki rakiplerimizle olan maçlara bakıldıgında hepsinden gayet iyi moskovada buna dahil
  • Çok dengeli bir kura tam dengimiz takım
    Moskovadan ne çok üstte nede altta bir takım
    İşi vitora bırakmazsa bizim yönetim turu geçeriz
    Braga maçlarında naniyi alvezi ve vitoru
    Saha içine sokmamalıyız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışı biz maç başlangıcında yaptık. Korumaya konsantre olarak çıktık maça.
    Yarım saat yüksek tempoyla oynayıp 1 gol bulsak, işi riske atmamış olacaktık.
    Adamlar 2.yarıya resmen titreye titreye çıktı. Kafada ya 2 yi yersek sorusundan başka bir şey yoktu.
    Fabiano'nun yediği gole de tek kelime edemiyorum. Hem yerden kısa vuruyor, hem gelen şutu adamın önüne sektiriyor.
    İlk maçta sol çaprazdan gelen frikiği de sektirmiş, neyse ki göğsüne çarpıp taca çıkmıştı.

Çok iyi bir kura çekmemizin yanında, güçlü takımların birbirleri ile eşleşmesi, işimizi kolaylaştıracak bir etken.

Liverpool-Manu
    Dortmund-Tothennam
    Villereal-Leverkusen

bu üç eşleşme, fenerbahçe'nin en çok işine yarayacak olan eşleşmeler.

Shaktar-Anderlecht
    Sparta Prag-Lazio
    Basel-Sevilla eşleşmelerinden de

bir kura şansı kazanıp bu maçlardan tur atlayan takımlardan biriyle eşleşmesini isterim fenerbahçe'nin.

Bir kura şansına daha ihtiyacımız olacak açıkçası.

Ancak her şeyden önce Valencia - Dortmund ve Leverkusen'in kupa dışında kalması ihtimali bile, bizim için bulunmaz bir nimet olacaktır.

• Dortmunddan falan iyidir

• Vitor'u derken ben olayı tam anlayamadım hocam.
    Takımın teknik direktörü olduğuna göre, maça onunla çıkılacak.
    Alves konusuna da kesinlikle katılmıyorum.
    Alves, Kjaer ile iyi bir ikili oluşturdu. Biraz sert bir oyuncu olduğunu söylemek lazım ama söylediğim gibi Kjaer ile iyi bir ikili oluşturdular stoperde.
    Ayrıca, geriden iyi bir oyun görüşüne ve iyi bir ayağa sahip.

Nani ve Fabiano'yu ise 2 maçta da kesinlikle sahada istemiyorum. Alper, an itibariyle ondan daha verimli olacaktır.

İlk maç için Ozan mecburi tercih olacak ama ikinci maçta kesinlikle Diego'yu oynatması gerekiyor Vitor'un.
    Ozan, özellikle bu maçta çok etkisizdi. Hücumda takımı net bir biçimde baltaladı diyebilirim.

Fernandao ve Rvp arasında ise kararsızım. Ben Fernandao'nun oynatılmasından yanayım.
    İçeride oynanan maçta çok etkiliydi Rvp ama şunu da söylemek lazım ki, boş pozisyonda kafayı vurup topu içeri sokması gerekiyordu 2.yarıda.
    Biz de demeliydik ki, abi adam yakaladım mı affetmiyor, bak nasıl soktu topu içeri

Rvp gibi bir forvetin, yakaladığı pozisyonlarda %60'ın üzerinde bitirme yüzdesine sahip olması lazım ki, o zaman tartışmalar son bulsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Kop gel Braga Hadi gözünü sevdiğimin,

Kış kış Dortmund kış kış, yallah Napoli yallah

Adamsın ulan sen

• PiSYaKiSiKLi34 kullanıcısına yanıt
    Cekebilegi en iyi kurayi çektik kardeşim insallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Belliki bugün hoca talimatı almış rvp yerine haklı şekilde naniyi çıkarttı
    Bu hocayla bizim bir tur daha gecmemiz çok zor görünüyor
    TEBRİKLER FENERBAHCEM

Talimat falan aldığı yok bence. Tura kesin gözüyle baktığı için fernandaoyu beşiktaş maçına sakladı. ilk 11de fernandaoyla başlayacak bence.
  • Bir kez daha fener balini gormus olduk.ya sike ya bal .gs ciksaydi dortmund'u cekerdi. Sanirim tekrardan fener yari final oynayacak .ceyrektede lazio yada bilbaoyu ceker.koy takimlarini birer golle yenerek yari finale ciktiklari gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Bir kez daha fener balini gormus olduk.ya sike ya bal .gs ciksaydi dortmund'u cekerdi. Sanirim tekrardan fener yari final oynayacak .ceyrektede lazio yada bilbaoyu ceker.koy takimlarini birer golle yenerek yari finale ciktiklari gibi

Köy takımına elendiğinizi inkar etmiyorsun bakıyorum
  • Fatal olmuş bu
    kadarda yazıktır bunlara
    O kadar küçültmeyin ya

• Lazio hem bragadan hem moskovadan iyi bir takim.oglum galatasarsy zaten kotu suan. Fenerbahce gibi olsa oyle elense laf soyle tabi de zaten dandik iyi kura cekse nolcak cekmese nolcak.

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Bunu söyleyen adamın tuttuğu takımın şl'nin bu yılki en çerez grubuna düştüğünün farkında değil sanırım.
    Biz aynı şekilde yaklaşmadık olaya.
    2.olurlar da 2.tura çıkarlar diye sevindik.

Bizim 2013'te elediğimiz köy takımı, sizin 4 dakikada fişinizi çekti bilmem farkında mısın?
  • RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Ben ne diyorum?gs zaten kotu bu sene kotu takima karsi kotu takim kurasi oldu. Siz daha iyisiniz gs'dan gerci cikan takim moskova bizim mahalle takimini yenemeyecek kalitede olsada bu fenerin her daim balli oldugu gercegini degistirmez.biraz eli ayagi duzgun bir takim geldi saktar oda rezil etti sizi.

• Felix88 kullanıcısına yanıt
    Siz öğle sanın terraneo şutlandı gibi bir şey
    Vitorada sene sonuna kadar sabır gösteriliyor pasifize edilecek
    Size nedenini özelden yazarım isterseniz
    Şu an itibarıyla vitor tamamen başkan ne derse it gibi onu yapıyor

Unutma sezon başıydı
    Şimdi çıksın şaktar
    Biz bu laziodan daha güçlü lazioyu eledik
    Gönül gs yle birlikte turu geçmek isterdi

Fenerbahçe'nin şu an Shaktar'la eşleşmesi durumunda daha şanslı olan taraf oluruz.
    Bu turda olmazsa, önümüzdeki turda eşleşelim isterim.
    Bir intikam serisi tadında geçer.
    Alex Teixeira'nın gönderilmesi dengeleri ne derece bozdu bilmiyorum ama, mutlaka güç kaybı yaşamışlardır.

Fenerbahçe'nin ise, Shaktar ile eşleştiği dönem yeni bir takım olması, form durumu vesaire derken zaten şansımızı düşük görüyordum.
    Şu an ise %51-49 gibi, çok az da olsa bizden yana ibre.

Biraz da futbol şansı olacak tabi insanda. (Bursa'nın şampiyon olduğu sezon son maçta Trabzon'a tek kale oynayıp gol atamamamız gibi)

Galatasaray'ın durumu ise hayli üzücü. Niasse'yi almanız lazımdı zamanında.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.