Şimdi Ara

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
2
Favori
10.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Insallah dağıtırız ama manuyu zor dağıtırız buda bir gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan hiç bir takımı yenebilecek durumda değiliz

Lokomotiv moskova şu haliyle türkiye liginde olsa kesinlikle küme düşer
    gençlerbirliği kat ve kat daha iyi bir takım

Fenerin en önemli problemi

KÖTÜ TOP OYNUYOR

2 ÖNEMLİ PROBLEM
    ozan tufan
    ve nani

BUNLARIN ACİLEN ZARAR da edilse elden cıkarılması lazım suan para ediyorken

2side bitik
    ozanın en az 5 kilo fazlası var
    öz gğveni yok-zamanında amatör top oynamış biri olarak OZAN eğer içinden ulan top banan gelmesin diye dua etmiyorsa adam değilim

nani
    Eskiden iyi top oynayıp da herkesi çalımlayan daha sonra yaşlanıp halı sahalara bile çok nadir çağrılan ve çağrıldıgındada kendini ispat etmeye çalılşan -işi bitmiş adamlar gibi
    pas atmıyor eyvallah ama çalımda atamıyor ayağına dolaştıryor-ortaları boş-şutları cılız ve isabetsiz
    yattara için aynısı söylenirdi ama yattara yaptıkları nerde bide bizim nani nerde

20milyon olayı tamamen masaldır
    nani şuan 5 milyon verecek-arap çin-dubai ya kara para satıcısı -fake bitcoin üreticisi bulunabilirse
    ben 2 bileğimi birden keserim
    azizin palavrası kimse kimseyi kandırmasın

rvp-
    ne kadar da duygusal olsak bile şuan top kontrolü bile yapamıyor
    yazı yazmam bile gereksiz
    oynatılmadıgına kızıyor ama malasef ve malasef

alves
    saatli bomba
    her an patlayabilir

caner
    durumu iyi değil oda saaatli bomba bursa maçında yan hakeme okadr ağır küfürü o kadar sesli bi şekilde söylemek çok karaktersiz bir hakaret
    hakem cesaret edemedi atmadı

başka yerlerde affetmezler

Şuan hiç bir şekilde taraftar baskısı olmadan en kolay takımı bile yenecek durumda değiliz

antalya ve bursayı yenemediğimizden durmumuz ortada

bu lokomotif maçı tamamen anastezi oldu ve durumuz örtelendi

• Acun Bey büyük hissediyorum. :) Bayer Leverkusen yada Valencia`yı çekeceğiz.
  • Nani hayli formsuz. Yine maç boyunca olmayacak yerlerden şut attı, sürekli top ezdi.
    Hayır arkadaş 3 kişinin arasına dalarak neyi amaçlıyor bu adam anlayamıyorum.
    Takımın en iyisi Volkan'dı. Alves ve Kjaer'in mükemmel bir uyumu vardı.

Vitor'un Persie'yi 90 dakika oynatmasının bana mantıklı gelen tek açıklaması, Beşiktaş maçında Fernandao'yu oynatacak olması.
    Lokomotiv maçında da gereksiz yere ağır kaldık.
    30 dakika kadar yüksek tempoda oynayıp 1 gol bulup ondan sonra savunma ağırlıklı oynayabilirdik.
    İşi gereksiz yere riske soktuk.

Beşiktaş maçına kanatlarda Alper ve Volkan ikilisiyle çıkmamız gerekiyor.
    Gökhan'ın kaburgasında sıkıntı var. Oynar mı bilemiyorum.
    Caner'i de Beşiktaş maçı için dinlendirdi galiba.
    Aynı şeyi Gökhan için de yapıp, sakatlığın nüksetmesini engelleyebilirdi.

Mümkünse Beşiktaş maçında Ozan yerine Diego oynasın. Öyle olacaktır muhtemelen. Bu maç varlığıyla yokluğu bir oldu resmen.
    Hele ki, kontraya çıkabileceğimiz çoğu pozisyonda stop yapıp Kjaer veya Alves'e dönmesi beni hayli sinirlendirdi.

Manchester United'in 5 atması yanıltmasın. Hayli formsuzlar, ligde dökülüyorlar. Van Gaal'in varlığı ciddi anlamda sorgulanmaya başladı.
    Taraftarların inanılmaz bir tutumu var td'ye karşı.
    Liverpool'da keza aynı şekilde formsuz.
    Şu an kesinlikle eşleşmememiz gereken tek takım Valencia.
    İçeride de, dışarıda da Rapid Wien'i süpürdüler diyebiliriz. (10 gol attılar 2 maçta)

Lazio-Basel-Prag gibi takımlar gayet tercih edilebilir durumdalar.

• nani bildiğin 7-8 maçlık performans için gelmiş buraya o da bitti zaten.

kaleci tam bir fiyasko. ne top tutabiliyor, ne uzaklaştırabiliyor ne de oyun kurabiliyor.

rvp tamam oynasın diyoruz da adam da ruh namına bir şey kalmamış. hadi vitor bunu böyle yaptı diyelim o da sürekli oynatacak mı belli değil ki oynayınca düzelir mi onu da bilmiyoruz. maçta da beslemiyorlar gibi geliyor sanki bana. hele volkan şen inandına vermiyor gibi.

josef her maç aynı değil, fernandao nedir anlamadım.

ben caneri çok beğeniyorum, tam avrupa topçusu bana göre. ama şu ağzını tutamıyor, hareketleri frenleyemiyor.

şansımıza markoviç, alper ve ba ile bi 8-10 maç yapamadık bir türlü.. zaten markoviç ve ba bu şekilde sürekli bir sakatlık yaşayacaklarsa ikisini de istemem seneye. yoksa 10 numara topçu ikisi de..

bir garip hoca ve takım ile gidiyoruz da bakalım nereye doğru gidiyoruz belli değil.

umarım bugün lyine güzel bir kura çekeriz.

• Öncelikle tebrikler . Sonraki tur için ise listede elenemeyecek bir takım yok . Tabi yine de kolay kura çekmesini diliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Şuan hiç bir takımı yenebilecek durumda değiliz

Lokomotiv moskova şu haliyle türkiye liginde olsa kesinlikle küme düşer
    gençlerbirliği kat ve kat daha iyi bir takım

Fenerin en önemli problemi

KÖTÜ TOP OYNUYOR

2 ÖNEMLİ PROBLEM
    ozan tufan
    ve nani

BUNLARIN ACİLEN ZARAR da edilse elden cıkarılması lazım suan para ediyorken

2side bitik
    ozanın en az 5 kilo fazlası var
    öz gğveni yok-zamanında amatör top oynamış biri olarak OZAN eğer içinden ulan top banan gelmesin diye dua etmiyorsa adam değilim

nani
    Eskiden iyi top oynayıp da herkesi çalımlayan daha sonra yaşlanıp halı sahalara bile çok nadir çağrılan ve çağrıldıgındada kendini ispat etmeye çalılşan -işi bitmiş adamlar gibi
    pas atmıyor eyvallah ama çalımda atamıyor ayağına dolaştıryor-ortaları boş-şutları cılız ve isabetsiz
    yattara için aynısı söylenirdi ama yattara yaptıkları nerde bide bizim nani nerde

20milyon olayı tamamen masaldır
    nani şuan 5 milyon verecek-arap çin-dubai ya kara para satıcısı -fake bitcoin üreticisi bulunabilirse
    ben 2 bileğimi birden keserim
    azizin palavrası kimse kimseyi kandırmasın

rvp-
    ne kadar da duygusal olsak bile şuan top kontrolü bile yapamıyor
    yazı yazmam bile gereksiz
    oynatılmadıgına kızıyor ama malasef ve malasef

alves
    saatli bomba
    her an patlayabilir

caner
    durumu iyi değil oda saaatli bomba bursa maçında yan hakeme okadr ağır küfürü o kadar sesli bi şekilde söylemek çok karaktersiz bir hakaret
    hakem cesaret edemedi atmadı

başka yerlerde affetmezler

Şuan hiç bir şekilde taraftar baskısı olmadan en kolay takımı bile yenecek durumda değiliz

antalya ve bursayı yenemediğimizden durmumuz ortada

bu lokomotif maçı tamamen anastezi oldu ve durumuz örtelendi

Bitiyorum su 2-3 yil Amator futbol oynayipta kendini futbolcu sanan tiplere.... He kardesim he , nani 3 macta 20 milyon ederken 3 milyon eder hale dustu, ozan tufanda kesin bana top gelmesin diyordur icinden...

• 11numara kullanıcısına yanıt
    eklemeyi unuttum çıkardım konuşçular gelmeden yazayım bayatladı artık cidden ilk kez yapılsa ooo manyaq laf yakıyon kardeşim diyim de cidden sarmıyo artık. yada keyf alıyosanız go

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hoca adam kayırıyor beyler portekizliler ilk 11 de oynarken hakedenler yedek kalıyor. Ozan kendi mevkisinde josef'ten daha iyi oynarken bir sonraki maç yine saçma yerde oynatiliyor. Nani sahada gezdiği halde hala kadroda. Volkan varken niye bu kaleciyi oynatiyor anlamış değilim zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim zamanındaki Gs - Real Madrid eşleşmesinden bu yana Avrupa'da Türkiye'yi en iyi temsil eden takım Fenerbahçe'dir.
    Dün iyi futbol oynamayarak cepten yiyerek bir üst tura yükseldik. Fakat son 16Wdan itibaren oynayacağımız bütün takımların maç pratiği ve fizik kondüsyonu çok yüksek. Hataya yer yok. Braga ya da Basel'den birini çekersek ve Manu da son 16da elenirse finali görmememiz için hiçbir neden yok.
  • fener gereksiz yoruluyor maçlarda çok atak yapıyorlar ama bitirici olmadığı için hava civa oluyor rvp pas istiyor adama geç pas atıyorlar atsalarda geride atıyorlar adam mecbur çalım deniyor allahtan iyi defanslarımız varda kolay gol yemiyoz
  • Kura hangi kanalda beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: Bray Wyatt

quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Beşiktaş gelir karşına fark atarsın. Sonra Fenerbahçe gelir, hevesin kaçar.

Hangi sinemada o film Aziz Baba'nın Rüya Sineması mı yine?

Film mi? Kardeş seni eleyen Moskova değil miydi?

İyi de bizi eleyen Moskova değildi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

ÇEYREK FİNAL HAYIRLI OLSUN DARISI GSNİN BAŞINA

1 mac daha var

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Kura hangi kanalda beyler

Trt olmasi lazim 2 de

• Bizim taraftar gerçekten garip gecen hafta Moskova'ya sahayı dar eden bu takımdı müthiş futbol oynadıkki maç sonu herkes mutsuzdu
    Bursa macinda yine çok iyi oynadıkki daha ilk yarıda 6 net şansımız vardı
    Bu son macta ise kotu bir zemin çok soguk bir hava ve taraftar baskısı ile oynandı ayrıca bu takımın ikisi deplasman olmak üzere 7 günde 3 maç yaptığını unutmayın
    Oyuncular icin ise sunu diyebilirim istikrarsızlar kjaer-alves-Gökhan -topal-souza-Volkan d. dışındaki oyuncular istikrarsızlık var
    Nani icin söylenen herseye katılırım bence fizik kalitesinde değilde kafa yapısında bir sorun var çok şey yapmak isterken hiçbirşeyi yapamıyor bence biraz dinlendirilmeli
    Rvp müthiş bir futbol zekası var ve ne yazıkki takımda onu anlayan oyuncu yok gibi her atakta muazzam şekilde boşluklara gidiyor ne yazıkki topu onunla doğru Zaman'da buluşturmiyoruz ayrıca pas akısında ver kaçlarda çok başarılı paslar atabiliyor ancak onunda sorunu güç yeterince güçlü degil en basitinden sutlarından bunu anlayabiliyoruz
    Volkan sen
    Güzel bir çıkış yakaladı bunda Avrupa şampiyonası'nın etkisi büyük bence ancak doğru Zaman'da pasları çıkartamıyor bence tek eksiği
    Ozan tufan
    Çok yetenekli bir oyuncu ama vücuduna dikkat etmiyor bence ilk Moore macından sonra ara ara parlasada kendine güvenini kaybetmiş gibi psikolojik destek almalı bence

Bunca etken durum olsana Kadıköy'de herkesi yenebilecek kapasitedeyiz ancak dışarıda Kocaman bir soru işareti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İçime doğdu sparta prag çıkacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valencia çıkacak rüyamda gördüm ilk maç istanbulda

• hayırlı olsun braga çıktı
  • portekizde maç zorlu inşallah kadıköyde avantajlı skor elde eder
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.