Bildirim
Europa Universalis 4 Osmanlı oynanış video serisi (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunda online modu varmi arkadaslar? Ve suan butun ek paketlerie beraber en uygun olarak steamdanmi alabiliriz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online var en uygun nereden alırsınız bilemem ama tüm paket halinde şuan satılmıyor daha çıkacak en az 1 dlc var ondan sonra belki öyle satış yaparlar. -
-
Hayret ilk defa kırıma saldırıldığını görüyorum genelde kendisi saldırır sonra toprak kaybeder Sırplar anlaşmayı iptal etmiyorlar onları alacam diye fransa sonrada rusyayla savaşmak zorunda kaldım hemen güçlü bir devletle anlaşma yapıyor ama hazırlık yapıp sen saldırsaydın daha kolay olurdu merakla bekliyoruz neler olacak
Batı ve kuzeydeki bütün allylarımı iptal ettim sadece doğuda ally tutuyorum saldırsada saldırılsada karşıda güçlü bir düşman olmuyor. Asker sayısı çok olsada teknolojileri çok kötü olduğundan küçük ordularla yeniyorsun. Advi sorlarada parayı bayılıp teknolojide atılım yaptım avrupada en yükseği ben gibiyim yinede batılaşsam karlımı çıkarım acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 28 Mayıs 2014; 5:22:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: halley yıldızı
Oyun bana göre enfes olmasına rağmen çöp değeri taşıyor
Çünkü haritada çok boşluk bölge var. Afrikada yanlış hatırlamıyorsam Mali ile başladım, amacım tüm afrikayı tüm kıtayı ele geçirmekti ama o kadar çok kullanılamaz/ele geçirilemez bölge var ki bırakmak zorunda kaldım. Yapay zekası, oynanabilirlik kısaca enfes ama bana göre çöp.
Bir de enayi gibi oyunu baştan sonra oynadım. belki ileride açılır bu bölgeler diye ama nafile.
Ara sıra paradox forumlarında geziyorum belki bir mod çıkarda tüm harita kullanılabilir şekle getirilir diye.
Özetle EU4 olmamış. HOI4 'ü beklemeye devam.
Belki biri demiştir ama öyle bir mod çıktı. Unlock wastelands diye yazsan çıkar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
@eminmetehan
Dediğiniz doğru Kırım gider Polonyaya vs dalar yanında olmazsak toprak kaybeder ama koruduğumuz için toprak kaybetmemesi için elimizden geleni yapmalıyız :) Aynen doğu zayıf ama batıya yönelecekseniz Batılılaşmanızı tavsiye ederim çünkü Osmanlı teknolojisi çok zayıf kalıyor örneğin 50k ordu ile 30k batılı orduyu yenerken bile büyük kayıplar yaşarsınız :)
@EskiForumlu
Bilgi için teşekkürler. -
çok iyi gidiyorsun gambell ,tebrikler. -
-
@sefer33
Çok teşekkür ederim.
@eminmetehan
Batılı teknolojisinden üstün bile olsanız dediğim gibi çok büyük kayıplar yaşarsınız 1600'lere doğru özellikle batılı birimler Osmanlı birimlerine karşı üstünlüğü ele geçirip aradaki güç farkını açıyorlar. -
Ben oyunu satın aldım, fakat çok karmaşık geldi.. Nasıl öğrenebilirim oyunu nasıl oynayacağımı? -
http://forum.oyunceviri.com/showthread.php?t=2322
Oyunun tam bir çevirisi yok en son böyle bir çalışma yapılmış faydası olabilir.Paradoxfan sitesinde arkadaşların rehber yazıları var onlara bakabilirsiniz.Birde benim 1 saatlik video var önce ki sayfada ona bakabilirsiniz oyunu genel olarak anlatmıştım.Takıldığınız yerler olursada sorabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: PVH
Ben oyunu satın aldım, fakat çok karmaşık geldi.. Nasıl öğrenebilirim oyunu nasıl oynayacağımı?
youtubeda videoları izle ama video rehberlere bakma hepsi çöp. sana tavsiyem oyunun 10-15 videosunu izle sonra aç osmanlıyı easy modda oyna sonra gerisi gelir -
-
-
Arkadaşlar EU4 steamde %75 indirime girdi 9.99 dolar extreme edition 11.24 dolar kaçırmayın!!! -
Ek olarak 2 Haziran son -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X