Şimdi Ara

Europa Universalis 4 Osmanlı oynanış video serisi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
7.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

• İsyancılar yine uğraştırıyor

• Merhabalar hocam HOİ serisine cok asinayim ama EU serisi cok karisik.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu arada hangi ulkeyle oynamami onerirsiniz ?

İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,tavsiye olarak şunu söyleyeyim öncelikle oyunu genel olarak bir öğrenmeniz gerekir.Zaten oyunun en önemli özelliği karışık gibi gözüksede aslında herşey düzenli olduğu için kısa zamanda öğrenebilmenize yardımcı olur.Başlangıç içinde büyük ülkeleri tavsiye ederim.Oyunu daha iyi kavramanıza yardımcı olur.Büyük ülkelerin uğraşması gereken birden fazla etmen var ordu,donanma,teknoloji,ekonomi,isyanlar,politika bunları kavrayıp gerçekleştirmenize büyük katkısı olur.
  • Serinin sonuna doğru giderken bayram arası :)

• Böylece Osmanlı serisi sona erdi Donanımhaber forumuna teşekkür ediyorum burada paylaşım fırsatı sağladıkları için ayrıca konuya ilgi gösteren tüm kullanıcılarada saygılarımı teşekkürlerimi iletirim ve EU4'lü günler diliyorum:)

• gambell G kullanıcısına yanıt
    buna benzer yeni videoların olursa memnun oluruz kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi şuanda devam eden Hansa ve aksilik olmazsa Çarşamba günü başlayacak Timur ile devam edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambell

tabi şuanda devam eden Hansa ve aksilik olmazsa Çarşamba günü başlayacak Timur ile devam edeceğiz.

Eline sağlık. Bayağı emek vermişsin. Çoğu kişiye yardımcı olmuştur sanırım. Selam ve hürmetler.
  • döküntü D kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar Europa Universalis 4'te Osmanlı oynanış serisine başlamıştım burada da paylaşayım umarım güzel bir seri olacaktır.Sorularınız varsada yazabilirsiniz elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım.

İlk 2 bölüm

hocam sizi uzun zaman izledim arkadaşımla . oyuna da yeni başladık işte . Valla bence oyunu sizin kadar iyi oynayan insan zor bulunur . Açıkçası oyunda bir kç sıkıntımız var bunları sizepm yoluyla iletsem döner misiniz?

• Yorum için teşekkürler,sormanıza veya çekinmenize gerek yok herkese yanıt vermeye çalışıyorum tabi ki yazabilirsiniz.
  • quote:

Yorum için teşekkürler,sormanıza veya çekinmenize gerek yok herkese yanıt vermeye çalışıyorum tabi ki yazabilirsiniz.

peki hocam saolun .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.