Bildirim
Europa Universalis 4 Osmanlı oynanış video serisi (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Merhabalar hocam HOİ serisine cok asinayim ama EU serisi cok karisik.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu arada hangi ulkeyle oynamami onerirsiniz ?
İyi forumlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,tavsiye olarak şunu söyleyeyim öncelikle oyunu genel olarak bir öğrenmeniz gerekir.Zaten oyunun en önemli özelliği karışık gibi gözüksede aslında herşey düzenli olduğu için kısa zamanda öğrenebilmenize yardımcı olur.Başlangıç içinde büyük ülkeleri tavsiye ederim.Oyunu daha iyi kavramanıza yardımcı olur.Büyük ülkelerin uğraşması gereken birden fazla etmen var ordu,donanma,teknoloji,ekonomi,isyanlar,politika bunları kavrayıp gerçekleştirmenize büyük katkısı olur. -
-
-
-
-
-
-
-
buna benzer yeni videoların olursa memnun oluruz kardesim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabi şuanda devam eden Hansa ve aksilik olmazsa Çarşamba günü başlayacak Timur ile devam edeceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: gambell
tabi şuanda devam eden Hansa ve aksilik olmazsa Çarşamba günü başlayacak Timur ile devam edeceğiz.
Eline sağlık. Bayağı emek vermişsin. Çoğu kişiye yardımcı olmuştur sanırım. Selam ve hürmetler. -
Yorum için teşekkürler. -
quote:
Merhaba arkadaşlar Europa Universalis 4'te Osmanlı oynanış serisine başlamıştım burada da paylaşayım umarım güzel bir seri olacaktır.Sorularınız varsada yazabilirsiniz elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım.
İlk 2 bölüm
hocam sizi uzun zaman izledim arkadaşımla . oyuna da yeni başladık işte . Valla bence oyunu sizin kadar iyi oynayan insan zor bulunur . Açıkçası oyunda bir kç sıkıntımız var bunları sizepm yoluyla iletsem döner misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorum için teşekkürler,sormanıza veya çekinmenize gerek yok herkese yanıt vermeye çalışıyorum tabi ki yazabilirsiniz. -
quote:
Yorum için teşekkürler,sormanıza veya çekinmenize gerek yok herkese yanıt vermeye çalışıyorum tabi ki yazabilirsiniz.
peki hocam saolun .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X