Şimdi Ara

Europa Universalis IV Türkçe Yama [v1.37] (Seyit Mehmet ÇOBAN) (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.034
Cevap
76
Favori
325.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık hocam ama Epicgames'te çalıştıramadım bir türlü benim gibi çalıştıramayan da bir sürü insan gördüm. Tüm talimatları yapıyorum tüm dosyaları eksiksiz yüklüyorum silinme de olmuyor ama oyun bir türlü Türkçe olmuyor yok mu bir çare :(

• link nerde arkadaşlar

• Link paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk sayfada link mevcut. Bulamayanlar için;http://seyitmehmetcoban.com/europa-universalis-4-turkce-yama/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7atih61 7 kullanıcısına yanıt

Epic games için özel bir video çekip paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız güncelleme gelmeden önceki yama daha çok Türkçeydi bozulmuş gibi

• HitmanViper H kullanıcısına yanıt

bende farkettim eski yama yeni yama denedim ama güncelleme öncesi daha türkçeydi

• Elinize, emeğinize sağlık. Artık yeni bir seri yapabiliriz. :)

• dlcler çevirili mi ? link bozulmuş bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafacan94 -- 18 Mayıs 2024; 18:40:23 >
  • 7atih61 7 kullanıcısına yanıt

çeviri dosyasının içindeki launcher-settings.json adlı dosyayı atmayın çalışıyor

• Büyük proje teşekkürler bu emek için.Güncel oynayanlar için kolaylık sağlaması açısından bir güncelleme veya uyarlama makbule geçer, tabi ki müsait zamanda.

• Hocam bende oyunun yarısından fazlası ingilizce yama yapanlarda yabancı metin görmüyorum youtube videolarında bende sanki sadece arayüzdeki başlıklar Türkçe yoksa yama genel olarak mı böyle bunun sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7atih61 -- 8 Haziran 2024; 4:25:34 >
  • Siteye giriş yapılmıyor, haliyle yamaya ulaşamıyoruz. Link paylaşabilir misiniz?

• Uzun yıllar sonra oyunu tektar yükledim, çalıştırdığımda bir türlü Türkçeleşmediğini gördüm. Pek çok kişi oyunu başlangıç ekranından sonra Türkçe göremeyebilir.

Başlangıç ekranındaki dil seçme seçeneği setting dosyasındaki language {SeçiliDil) değişkenini değiştiremiyor. Türkçe dil seçeneği aslında English üzerinden tanımlı, o yüzden Turkish tanımını elle yapmak zorundasınız.

l_turkish dosyaları oluşturmak yerine l_english dosyaları kullanılması ya da her iki şeklide paket oluşturup sunulabilir. Ya da ilgili sorun için bir betik yazılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 29 Haziran 2024; 3:57:24 >
  • asau kullanıcısına yanıt

Hocam zaten yamayı indirdiğiniz zaman içinde kurulum ile ilgili bir txt dosyası mevcut. Onun içinde ne yapılması gerektiği yazıyor.

Ayrıca kurulum videosu da bunun için var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrhosier -- 30 Haziran 2024; 12:35:29 >
  • qarty69 Q kullanıcısına yanıt

Sorun hala devam ediyor mu? Ben sıkıntı yaşamadım ama.

• Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi launcher-settings.json dosyasını klasöre atmayınca çalışıyor.

• Pyrhosier kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle çabalarınız için teşekkürler, epic games için kurulum videosu bekliyoruz en kısa sürede teşekkürler.

• canımsıkılıyo C kullanıcısına yanıt

Böyle bir şey nasıl olabiliyor anlamış değilim, SSL sertifikası ile ilgili bilgisayarınız yasaklama vs. yapıyor olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.