Şimdi Ara

Europe Dagger'cı Char Arayanlar Buraya...Resim Eklendi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Server:Rome
    Ödeme İşlemi:Peşin/Takas
    Lvl:67 Fiyat:ßelirlenmedi
    Takas:70+ Chinese Full Str Bow Ya Da Glavie
    Char Hakkında Bilgiler:Rogue Skilli 67 de Bard 60 da'dır vede 4081 Spsi Vardır %61 dir Resimleri Msnden Vericem Ya da sitede Link Var Ordanda verebilirim...Üstü Full +3 Blue Settir 8 deegre Light Armor Seti Hazırdır... 81 Lvl Charı Tekte Alır Resimleri Var 4 Cerberus 1 Tiger Girl 1 de Captain İvy Öldürmektedir...
    Charı Pesin Almak İsteyenler Veya Takas Yapmak isteyenler Msn Adresim:kubilayhenry_14@hotmail.com'dur Msn adresimden Eher Takas Ediceksek Ya da Pesin Vericekseniz PTT Üzerinden Cep Telefonumu Ve Ev Adresimi Vericem... Yani Demek İstedigim Ciddi Olanlar Gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinG_20 -- 30 Mayıs 2008; 13:41:47 >

• Eski Foto Degildir Ama % Ve Sp İlerlemistir...

Daha Cok Resim VaR ama Skill resimlerini Koyim Dedim...

• upp... ArkadasLar Ben CıkıoRum Saat 6 Gibi Tekrar Dönücem... upp
  • upp.. geldim...
  • bi fiyat söleyebilirmisin?
  • Kardes Fiyatı Msnde Konusalım kubilayhenry_14@hotmail.com ekle konusalım...
  •  Europe Dagger'cı Char Arayanlar Buraya...Resim Eklendi...

Yavas Yavas Charın Resimlerini Ekliorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 67 lvl cara 70 üstü istiyorsun pardon ama biraz zor bulursun. neyse hayırlı satışlar.
  • ßyler Koydugum ResimLeR 1-2 Haftalıktır Ama Aynı Seyler Duruyodur...%61 Olmustur Ve Sp:4081 Olmustur...
  • Evet Byler Para Fiyatını Acıklıyorum 130 YTL Almak İsteyenLer Veya Takas Etmek İsteyenLer kubilayhenry_14@hotmail.com Eklesinler Görüselim Konusalım Anlasalım Ordan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladeufuk

67 lvl cara 70 üstü istiyorsun pardon ama biraz zor bulursun. neyse hayırlı satışlar.

kardes 70 de olabilir 71 de 72 de illa 80 degil ya 80 + dagger + parada verebilirim anladın mı? upp...
  • G
    Ü
    N
    C
    E
    L
  • baslık saçma olmuss

zaten chin dagger diye birşey yok yani Europe yazmanada qerek yoktu ama olsun hayırlı satışlar !!
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 31 Mayıs 2008; 9:17:08 >
  • Günde bi kere up yapabilirsin kardeş.Hayırlı satışlar
  • sagolun up...
  • G
    Ü
    N
    C
    E
    L
  • Evet Arkadaslar Msne Bazıları Ekledi Ama Hepsi Hacker Amaclı Lutfen Ciddi Kisiler Gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.