Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

EUROPO DİZEL ????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben aracı daha yeni aldım. Bir depo Shell'den doldurdum. Bir depo da Total'den. Hiç fark hissedemedim. Halbuki Total'in web sitesinde aracın %37 daha sessiz çalışacağı yazıyordu. Gerçi Megane zaten çok sessiz olduğu için hissedememiş de olabilirim.
  • Arkadaşlar EURODİESEL e fazla para vermerkten bıktım CADDY 1.9 TDI aracımda kalitesinden emin olduğum NORMAL DİZEL kullansam bişey olur mu?
  • güncel
  • ?????
    quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Arkadaşlar EURODİESEL e fazla para vermerkten bıktım CADDY 1.9 TDI aracımda kalitesinden emin olduğum NORMAL DİZEL kullansam bişey olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KS717
    ?????

ne demek istedin kardeş ?
  • Ahmey, normal dizel kullanma derim. Çünkü onların kükürt oranı çok yüksek olduğu için aracının motoru daha çabuk kurum bağlayacaktır. Bu da motorun ömrünü azaltır. Ayrıca daha fazla vuruntu, daha fazla ses yapacaktır. Ben Eurodizel'den şaşma derim. Ne yapalım işte, elimiz mahkum..
  • ya haklısında çok abarttılar coşkun aradaki fark 20 krş oldu nerdeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

ya haklısında çok abarttılar coşkun aradaki fark 20 krş oldu nerdeyse

E abi yapacak bir şey yok işte. Yeter ki bunlar ş..siz olsun. Eurodizel fiyatı kurşunsuz fiyatına gelirse normal mazota dönücez. Bakalım gidebildiğine kadar. Bıçak kemiğe dayandı!....
  • yarın gidip 75 ytl lik europodisel alacağım....
  • ben 1.6hdi aracıma şu ana kadar total, opet ve po dan euro dizel aldım. totalin kalite kontrol sistemine güvenmiyorum. birkez sulu dizel koydular ve bu beni bayağı uğraştırdı ve kesinlikle müşteri şikayetleri ile ilgilenmiyorlar. son 6 aydır sadece po dan alıyorum ve çok memnunum. po internet sayfasında özellikleri ile ilgili çok detaylı bilgi bulabilirsin. ayrıca kalite kontrol mekanizması eniyi işleyende bence po. çünkü sadece kendi tankerlerini kullanıyorlar ve tankerler mühürlü bir şekilde ulaştırılıyor.yani tanker şöförünün üçkağıt yapma ihtimali yok. bunun dışında bağımsız bir kuruluş tarfındanda istasyonlar denetleniyor. benim için bir avantajıda maximum kart kullanmam. saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.