arkadaslar key yada sistem degisikligimi oldu ?cekmiyo eurosport kanallari.sizdede oylemi?
quote:
Orjinalden alıntı: fullxmaker
arkadaslar key yada sistem degisikligimi oldu ?cekmiyo eurosport kanallari.sizdede oylemi?
Eurosport kanallarından çok var hangisini soruyorsun? Frekansını da belirtirsen bakarım.
hepsi yani eurosport international,eurosport turk,ve digerleri
eurosport şuan da hiç bir frekansta yok hepsinde şifreli
Eurosport'u Hotbird'den EMU ile izleyemezsiniz. Bunun için başka pluginler mevcut, ancak bilgisayarı çok yoran ve kasan pluginler bunlar. Bence değmez.
ne yani o da mı gittiiii?????????????
ben reciever ı atıyom abi.ne kaldı ki uyduda.
Evet onlar da gitti.
zate seste gıdıp gelıodu.dandık kanladı
emu artık sizlere ömür
Eurosport Her Frekansta Şifreli Degil Ben Lig Tv Üyesiyim Eurosport Bende Açılıyor Üye Olmadan Önce Bendede Şifreli Olarak Gözüküyordu
artık hortbird in hiç bir tadı kalmadı..
geçmiş tarihtede boyle böyle durumlar olmuştur arkadaşlar
bekleyip göreceğiz
@berkem hocam, söylüyoruz da olmuyor. Onlarca kez söyledim. Uyu işi böyle, bir gider bir gelir. Biri kapanırsa diğeri açılır. Ama sürekli "uydu devri bitti mi", "uydu devri kapandı" gibi topicler görüyoruz.
Şu anda EMU ve diğer yazılımlarla Hotbird, hatta bazı diğer popüler uydular verimsiz olabilir. Ancak en kısa sürede yine bazı paketler açılacak ve kaliteli kanallar belli yazılımlarla şifreleri kırılarak izlenebilecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: _AMADEUS
artık hortbird in hiç bir tadı kalmadı..
o kadar emın olma
bir soylenceye gore de bu emu yazilimi isiyle ugrasan kore firmasi bu isi sonlandirmis.buna ne demeli peki?gnede umitli olalimmi?yoksa sepet anteni tekrar mi taksak catiya
açık hala eski keyle nadir şifreleniyo ayrıca türkçe kanalda çok şahane yayına dewam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme