http://rapidshare.de/files-en/587069/Eurovision_2005_Turkey.rar.html ARKADAŞLAR BUNEDİR YAA yaş ortalaması 40 olan insanların seçtiği anaokulu parçası ile Eurovisiona katılacağız ya ayıptır yazıktır bu parçaya ne kadar dayanabilcez biz dünyaya bununlamı çıkacağız ya bunu beğenmek için insanın müzik kulağı olmasına gerk yok bu ap açık bi utançdır yorumlar..?
dosya zipli ve şifre istiyo??
rar şifresi: rezalet parça adıda rimlim leymi ne öle bişi
ay iğreeeeeençç.. ne bu ya, ben bile bundan daha güzel bi şarkı besteler, daha güzel söylerim..
ya yani bunu değil Eurovision da sergilemek insanlar kasetlerine koymaz çıksın bunların yerine Gülşen ve Nez hafiftende canlı giyinsinler tamam ya oylar kafadan bizde 15-15-15
aga bu sene direk katılıyoruz valla direk elerler bu şarkıyla bizi
bidaha almazlar bırak elemeyi ülkede adam kalmadı bunları aldılar
abi şarkı rezillik,kadın çok çirkin,dans edemio,hiçbi özellik yok
bu şarkının bestecisi daha önce 2 tane daha şarkı yollamış eurovisiona 2sinde de sonuncu olmuşuz daha ne
igggggggggghhhhhhhhhhh
böggghhh
Ata Demirer'in "küçük kurbağa" şarkısıyla katılmasını tercih ederim şahsen
quote:
Orjinalden alıntı: **melike**
HELAAALLLLLLL
bu ne ya bööööööö
Bu kadar yorumdan sonra dinlemeye korkuyorum walla
yok abı bu kadar olmaz bu ne ya
quote:
Orjinalden alıntı: **melike**
olay budur
şakıya yazı bile yazmak gereksiz direk
ya çok ciddi söylüyorum ya hiç kimse yokmu buna müdehale edecek bu ülkede bune ya limlimlimlim dalga geçecekler bizle dalga
son iki senedir bomba gibi yarışmaya katılan türkiye,bu sene böyle paspal bir şarkı ile temsil edilmemeli,ne bu ya,bunu seçenlerde hiç mi kulak yok ya bu parçayla mı avrupaya seslenilecek,,sonuç şimdiden belli,sıralamada son 3 te oluruz
tek kelimeyle rezalet, arasalar daha kötüsünü bulamazlardı herhalde.