Şimdi Ara

eurovisiona kim katılsın???? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalinden alıntı: MaD-CeZiR

Nil kimdir yahu?Sadece saçmalayarak şarkı sözü buluyor ha yabancılar anlamaz o ayrı mesele?Biz başarıyı oryantal altyapısı olan bir şarkıyla kazandık bu sene de ondan bir şeyle sunmalıyız...Benim tercihim Mor ve Ötesi ft.Ceza olabilir ve Asena kıvrması için

saçmalıyorsun resmen...nil iyidir....şarkıları da iyidir...
  • meraq ediyorum bisden başka bu aptal organizasyona bu kadar ilgi gösteren devlet varmı diye..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: RccP

Merak ediyorum bizden başka bu aptal organizasyona bu kadar ilgi gösteren devlet varmı diye..
    Dogu bloku ülkeleri en az bizim kadar özen gösteriyor....
  • Gelişmekte olan tüm ülkeler aşırı önem veriyor.İngiltereye bak adamların umrunda bile değil kaç sene üst üste dereceye bile giremediler yarışmada.
    Bedava reklam işin amacı ve bence bu işe İZEL ile katılalım derim.
  • sagopanın sesini ve uyumlu sözleri bi duysalar yeter bize
  • ne nili yaa o karı kill nill ya

ama mor ve otesi olabilir
  • 1) Manga
    2) Grup Hepsi
    3) Mor ve Ötesi
  • Bence RAP kullanırlarsa çok daha ilerleyebiliriz bu durumda "SAGOPA KAJMER" işe yarayacaktır
  • herkez manga, nil, mor ve ötesi üçlüsünü söylüyo...
    acaba eurovision'un resmi sitesinde böyle bir şey açılsa hangisi üstün gelir...
    merak konusu...
  • bence şakşuka -tarık katılsın
    ciddiyim tamamen orjinal ve bizden biri
  • Manga grubu bu yarışmaya katılmak için daha çok yeni olduklarını düşünüyorlar.. Ama bence iyi bir derece alabilirler.. Grup hepsine gelince; rezil oluruz! Ben -dağılmasalardı- Kurban'ın gitmesini isterdim..
  • SON GÜNLERDEKİ POPÜLERLİĞİ İLE
    B Ü L E N T E R S O Y
    KATILSIN
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ZUĞAŞİBERE
    Allah akıl fikir versin!!!!! Daha dünkü çocukları eurovision a yolla sonra al 3'ün 1'ini.

Ayrıca Nil dende bişe olmaz bana sorarsanız (Bütün kızlar hoplandık sorduk niye zorlandık)

Yaf Türkiyede hiçmi adam yok bu işi sırtlayabilecek sertab bu yarışmayı nasıl kazandı düşündünüzmü? kadın müziğe hayatını vermiş ses var diksiyon var tecrübe var, var da var....

Ayrıca eurovision artık hiçbi önem taşımaya bi yarışma. Bi bakın bakalım Avrupanın büyük ülkeleri o yarışmalarda kaçıncı oluyo? adamlar takmıyo bile yarışmayı. Bizde bi taraflarımızı yırtmaya devam edelim

arkadasım solemissin zaten.. bu yarısma zaten gencler icin duzenlenen ucuz bi yarısma turkiyede bir milli mesele haline getirilmesi ilginc zaten.. turkiyedeki insanlar zaten formula1 seyretmez gider eurovision seyreder.. arkadaslar avrupadaki insanların %90ı eurovision nedir bilmiyoor yaw... eurovisionu halka cok onemli biseymis ii tanıtanlara

• manga katılsın dicem ama katılmazlar..adamlar daha yeni popüler oldular..hem de ii tepkiler alıyorlar hep..bi kötü sonuç alırlarsa karizma bozulur diye katılmazlar..tarkan da ondan katılmıyor zaten..kötü bi derece yapıp karizma düşecek diye..ama gördük kaliteli birileri girince hiç te öyle olmuyor..bkz. sertab erener..bi girdi ortalığın tozunu attırdı
  • quote:

Orijinalinden alıntı: GApac

Bence RAP kullanırlarsa çok daha ilerleyebiliriz bu durumda "SAGOPA KAJMER" işe yarayacaktır

Avrupa'da Rap kültürü okadar fazla yaygin degil o yüzden rap ile basarili olamayiz.
    Bana görede 'Hepsi' güzel bir tercih olurdu.. Zaten son yillarda da görüldügü üzere müzikten önce görsellik daha ön planda.. Bu nedenle danslari ve güzelliklerinden ötürü HEPSI grubu olabilirdi...

• eurovision daadamların beklediği iyi bi sahne şovu,kıyafet uyumu ve sonra şarkı hepsi grubu bunları yapar ama yine de başaramazlarsa onlara yazık olur.

Nil katılsa çok güzel olur aslında.ama o çok "bebek" kalır derseniz başka adaylara bakalım tabii :)
  • nil'in sozleri belki cok manalı degil ama biz sevdigimiz bircok yabancı sarkının sozunden anlamiyoruz.belki anlayan vardir burada onu bilemem.ama yunanlı birinci oldu gecen sene kimse bisey anladimi bundan?pek sanmam.nil'in xl sarkısının melodisi cok guzeldi.ayrıca son sarkısıda cok guzel.ama tabi bazi sarkilari kotu dediginz gibi.ama nil de iyi bir derece alabilir.kesin alır demiyorum.
    mor ve otesi demis birsuru kisi.valla mor ve otesi cambaz gibi bir sarkıyla iyi bir derece elde edebilir.
    Grup hepsi bence aralarında en olumlusu.Ama yalan gibi bir sarkı lazim.dans,kostum,ses de sorun yok.iyi bir sarkı kalıyor geriye.
    kim katılırsa katılsın insallah iyi bir sonuc elde ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.