Şimdi Ara

eurovisiona kim katılsın????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eurovisiona sizce kim katılmalı????

bence grup hepsi yada manga!!!!!!!!!!!!!!!!

• olabılır kardes sevmem manga ama ondan baska da kımse yok gıbı görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

olabılır kardes sevmem manga ama ondan baska da kımse yok gıbı görünüyor
    yok arkadasım hepsi veya manga falan katılmicak bosuna ümitllenme.. gecen vardı burda bi forum adayları falan gosteriyodu sanırım yuksek ihtimalle nil katılcakmıs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomert

yok arkadasım hepsi veya manga falan katılmicak bosuna ümitllenme.. gecen vardı burda bi forum adayları falan gosteriyodu sanırım yuksek ihtimalle nil katılcakmıs..

Alıntıları Göster
    bende nil katılacak diye okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyceyman

bende nil katılacak diye okumuştum

Alıntıları Göster
    katılsın nil eelnceli kız eeelendirir milleti işte belki derece falan da yaparız???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iskarpela

katılsın nil eelnceli kız eeelendirir milleti işte belki derece falan da yaparız???

Alıntıları Göster
    bence de en iyisi nil gibi gözüküyo
    zaten bi kere daha amatörlerle katılırsak....

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist Boy

bence de en iyisi nil gibi gözüküyo
    zaten bi kere daha amatörlerle katılırsak....

Alıntıları Göster
    manga katılırsa derece ummayalım bence.belki iyi grup ama eurovision da basarı elde edemez bence.
    nil karaibrahimgil 'xl' sarkısı gibi bir sarkıyla katılsa derece kesin olur.
    grup hepside derece elde eder isterse.
    ya nil ya grup hepsi katılmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkmen

manga katılırsa derece ummayalım bence.belki iyi grup ama eurovision da basarı elde edemez bence.
    nil karaibrahimgil 'xl' sarkısı gibi bir sarkıyla katılsa derece kesin olur.
    grup hepside derece elde eder isterse.
    ya nil ya grup hepsi katılmalı...

Alıntıları Göster
    grup hepsi katılırsa ii bi başarı yakalarız bence

• quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

grup hepsi katılırsa ii bi başarı yakalarız bence

Alıntıları Göster
    Nil kimdir yahu?Sadece saçmalayarak şarkı sözü buluyor ha yabancılar anlamaz o ayrı mesele?Biz başarıyı oryantal altyapısı olan bir şarkıyla kazandık bu sene de ondan bir şeyle sunmalıyız...Benim tercihim Mor ve Ötesi ft.Ceza olabilir ve Asena kıvrması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDCeZiR

Nil kimdir yahu?Sadece saçmalayarak şarkı sözü buluyor ha yabancılar anlamaz o ayrı mesele?Biz başarıyı oryantal altyapısı olan bir şarkıyla kazandık bu sene de ondan bir şeyle sunmalıyız...Benim tercihim Mor ve Ötesi ft.Ceza olabilir ve Asena kıvrması için

Alıntıları Göster
    mor ve ötesi olabilir
  • bence grup hepsi mor ve ötesi veya nil katılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yMch!

bence grup hepsi mor ve ötesi veya nil katılır
    Banu Alkan katılsın, ilk albümün hit şarkısıyla
  • quote:

Orijinalinden alıntı: helloakad

arkadaşlar eurovisiona sizce kim katılmalı????

Allah akıl fikir versin!!!!! Daha dünkü çocukları eurovision a yolla sonra al 3'ün 1'ini.

Ayrıca Nil dende bişe olmaz bana sorarsanız (Bütün kızlar hoplandık sorduk niye zorlandık)

Yaf Türkiyede hiçmi adam yok bu işi sırtlayabilecek sertab bu yarışmayı nasıl kazandı düşündünüzmü? kadın müziğe hayatını vermiş ses var diksiyon var tecrübe var, var da var....

Ayrıca eurovision artık hiçbi önem taşımaya bi yarışma. Bi bakın bakalım Avrupanın büyük ülkeleri o yarışmalarda kaçıncı oluyo? adamlar takmıyo bile yarışmayı. Bizde bi taraflarımızı yırtmaya devam edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

quote:

Orijinalinden alıntı: helloakad

arkadaşlar eurovisiona sizce kim katılmalı????

Allah akıl fikir versin!!!!! Daha dünkü çocukları eurovision a yolla sonra al 3'ün 1'ini.

Ayrıca Nil dende bişe olmaz bana sorarsanız (Bütün kızlar hoplandık sorduk niye zorlandık)

Yaf Türkiyede hiçmi adam yok bu işi sırtlayabilecek sertab bu yarışmayı nasıl kazandı düşündünüzmü? kadın müziğe hayatını vermiş ses var diksiyon var tecrübe var, var da var....

Ayrıca eurovision artık hiçbi önem taşımaya bi yarışma. Bi bakın bakalım Avrupanın büyük ülkeleri o yarışmalarda kaçıncı oluyo? adamlar takmıyo bile yarışmayı. Bizde bi taraflarımızı yırtmaya devam edelim
    Arkadaslar anlamıyorum avrupada eurovisiona kimse iplemiyor sadece bizim icin onemli hangi unlu santcı katılıyor yutdısından tam ametor furyası bizde en iyi sanatcılarımızı surup kazandık diye seviniyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: koala85

Arkadaslar anlamıyorum avrupada eurovisiona kimse iplemiyor sadece bizim icin onemli hangi unlu santcı katılıyor yutdısından tam ametor furyası bizde en iyi sanatcılarımızı surup kazandık diye seviniyoruz...

Alıntıları Göster
    bencede nil katılsın........
  • quote:

Orijinalden alıntı: koala85

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: koala85

sana öle geliyo.sertap birinic olduğunda rusya avrupada baya tutulan tatu ile katılmıştı.Yunanistan kendi ülkelerinin gayet popüler şarkıcıı ile kazandı.

bizim adaylara gelince.başlığa tıklarken hepsi olmasın da kim olursa olsun diye girmiştim ki bi baktım en tepede hepsi yazıyo.allam ne dandiktir bi gruptur o ya

bence mor ve ötesi,athena,şebnem ferah(olsa dağıtır ortalığı ya aslında) olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogencer

quote:

Orijinalinden alıntı: koala85

sana öle geliyo.sertap birinic olduğunda rusya avrupada baya tutulan tatu ile katılmıştı.Yunanistan kendi ülkelerinin gayet popüler şarkıcıı ile kazandı.

bizim adaylara gelince.başlığa tıklarken hepsi olmasın da kim olursa olsun diye girmiştim ki bi baktım en tepede hepsi yazıyo.allam ne dandiktir bi gruptur o ya

bence mor ve ötesi,athena,şebnem ferah(olsa dağıtır ortalığı ya aslında) olabilirler.

Alıntıları Göster
    CeZa feat sago !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sph

CeZa feat sago !!!!

Alıntıları Göster
    müslüm baba katılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aduyar12

müslüm baba katılsın

Alıntıları Göster
    bencede banu alkan katılsın kaldıramazsan kaldırırlar gülümler çünkü onun mesajı evrensel bi mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

bencede banu alkan katılsın kaldıramazsan kaldırırlar gülümler çünkü onun mesajı evrensel bi mesaj

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: unknownartist

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.