Bildirim
Eutelsat Abonesi Turksat Digiturk kanallarını izleyebilir mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zaten turksata geçiyorlar izlersin muhtemelen -
müşteri hizmetleri admin panelinden mevcut uydu eutelsatı, turksat olarak aktive edilmesi gerekiyor
-
Cevap için teşekkürler
-
Merak eden biri olabilir diye yazmak istedim. Müşteri hizmetlerini aradığınızda Yukarıda da NewSphere in bahsettiği gibi uydu tipini değiştiriyorlar sorunsuz. O şekilde izleyebildim Bilginize. -
kendi kutularını bilmem ama modülde yok sistemden uydu durumunu değiştirecegiz hikayeden teyyaredir ben hem eutalsattan aynı zamanda turksata geçiş yaptığımda kanaları rahatlıkla izleyebiliyordum üstüne onlar güya sistemden değiştirecekkene birde benim üyeliğin tipi değiştirmişler aptallar yani demem o ki kutuya türksat uydusunu ayarlayıp kanalları taratabilirsen hiç bir problem olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X