Şimdi Ara

Eutelsat ile Türksat Görüntü Farkı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bende diginin ve d smartın hd leri mevcut. fakat Sd yayınlarda özellikle kalite farkı acayip derecede farklılık gösteriyor. D smart ayna gibi gösterirken digitürk onun yanında cok sönük kalıyor.

hem türksat hem eutelsattan görüntü alanlarda böyle bir fark varmı ? Digide şuana kadar sadece spormax kanalında Hd yayın izleme şansım oldu. herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım. fakat sd yayınlarda Digitürk D smartın cok gerisinde bunun nedeni ne olabilir.?

Digi cihazım Vestel 9101 HD

D Smart Cihazım Next YE-15000 HD

• evet turksat tan daha net yayınlar.digiturk te görüntü kaybı var.dar kanaldan yayın yaptığı için kaynaklanıyor.
  • Ne yazık dediğin gibi Eutelsatta yayınlar daha kötü. Özellikle Ntvspor'da bu sorun çok açık belli oluyor...
  • Yerli uydudan şaşmayacaksın işte :)
  • Allah allah bende bir problem yok hatta Türksat'tan daha iyi gösteriyor 106 ekran plazma'da Philips uydu alıcı ile izliyorum.
  • eutelsat ın görüntü kalitesi bariz düşük beyler.

Türksat ta daha net..
  • bu da kanalların kendi yayınlarını turksata vermelerinden kaynaklanıyor

eutelsat yayını turksattan alıyor

aradaki geçişlerde de görüntü kalitesi kaybı yaşanıyor.

digiturk un kendi kanalları ise eutelsatta daha kalitelidir.
  • eutelsat uydusunda hiçbir sorun yok digitürkün verdiği vestel uydu cihazları çok dandik bende 9001 vardı çok berbat gösteriyordu birgün next uydu cihazını taktım eutelsat cam gibi gösteriyordu. Digitürkün philips cihazları kanalları çok güzel gösteriyor.
  • Aynen öyle Philips'te sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pingel

Arkadaşlar Bende diginin ve d smartın hd leri mevcut. fakat Sd yayınlarda özellikle kalite farkı acayip derecede farklılık gösteriyor. D smart ayna gibi gösterirken digitürk onun yanında cok sönük kalıyor.

hem türksat hem eutelsattan görüntü alanlarda böyle bir fark varmı ? Digide şuana kadar sadece spormax kanalında Hd yayın izleme şansım oldu. herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım. fakat sd yayınlarda Digitürk D smartın cok gerisinde bunun nedeni ne olabilir.?

Digi cihazım Vestel 9101 HD

D Smart Cihazım Next YE-15000 HD

evet türksat daha net...
  • Bu digitürk lig tv türksatta hd geçirse ölürmü bir dünya para veriyoruz hd yayın yapan kanalı sd veriyorlar bize
  • türksat taki görüntünün yanında Eutelsat taki görüntü kopya gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.