< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eutelsatı bırakıyormu ? (2. sayfa)
-
-
İnşallah hocam umarım bu yıl digitürk için güzel bir yıl olur bu platform eski günlerini çok aratıyor çünkü.
-
eksik kanallar tamamlanmadan zaten çoğu abone geçiş yapmak istemez.
bakalım ilave olara kaç TP alacaklar turksattan
-
artık herkese 4k uydu alıcısı vermeliler hangi devirde yaşıyoruz birde saçma-sapan 4k kutu için extra para istemeleri yok mu?sonuçta mülkiyeti onlara ait.
-
zam dışı bekleme bir şey hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4k ve sagem kutular ne olacak mdu5 şarttı bu kutulara universal lnb mi olacak artik
Birde digiturk internet kampanyasını kendi bünyesinde mi sunuyor
Balkon da turksat i görmüyor ne yapacağız acaba
Cok ağırlar hala bi gelişme yok
-
az önce müşteri hizmetlerini aradım eutelsattan Türksata geçileceğini söyledi.Teknik servisten aramaya başlamışlar müşteri hizmetlerini 2 gündür.4k yayınları nasıl yapacaklar acaba?Bildiğim kadarıyla Türksat yayında 4k hizmeti vermiyorlardı
Hepsi aktarılacak
-
eutelsat uydu kullanıyordum türksat uyduya geçerken recieveri değiştiricektim 4k uydu alıcı istesek getirirler mi acaba hocam?
Getirmezler hocam şuan o cihazlar desteklemiyor türksatı
mdu5 kayıt için gerekli plus kutularda diye biliyorum. universal lnb ile de çalışması lazım.
-
Hocam Ben 4k kullanıyorum bizdeki durum ne olacak turksat a geçerken elimizde ki 4k lari alicaklar mi
Cihazlara yazılım gelcek
Bu ay içerisinde mi
Belli değil ağırlar biraz.
-
19 aralıkta turksat 5b fırlatılıyor belki süreci hızlandırırlar uydu yörüngeye geçince.
-
merkezi sistem kullanıyorum 9504 hd uydu alıcım var
mod tuşu digitürk tarafından aktif hale getirilmiş
türksatt kanallarını izlemek için mod tuşu ile nasıl ayar yappmam lazım yardımcı olurmusunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X