Bildirim
EUW -20 W/L
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Wl oranini duzeltmelisin bi sekilde baska yolu yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi seviyene uygun düşündüğün bir premade bul, Mid-Jung gidin. Jung midi snowball olana kadar kamplasın. Mid bota roam atsın jung topa gank atsın. Ne kadar salak ya da kötü oyuncu olurlarsa olsun eğer onları da biraz öne geçirirsen oyun yükünü biraz üzerinden atar kazanma şansını artırırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: merttumer
Kendi seviyene uygun düşündüğün bir premade bul, Mid-Jung gidin. Jung midi snowball olana kadar kamplasın. Mid bota roam atsın jung topa gank atsın. Ne kadar salak ya da kötü oyuncu olurlarsa olsun eğer onları da biraz öne geçirirsen oyun yükünü biraz üzerinden atar kazanma şansını artırırsın
Aga euw da duo nasıl bulabilirim ki pek öyle arkadaş çevrem yok oyunda euw chat odaları da kapanmış artık boost yüzünden -
tr adlı chatroom var oraya bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Yenissary
tr adlı chatroom var oraya bakabilirsin
Bildiğin yabancı var mı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: Rynsett
Merhaba arkadaşlar
S4 de ligimi plat IV bitirmiştim
S5 için ilk 10 oyunumda sadece 3 win alabildim kötü bi başlangıç oldu benim için şuan oyun zevki aşırı kötü gidiyor nerede toxic flamer troll afk 2 oyunda bi denk gelmeye başladı (sanırım wl oranınından kaynaklı ) bu sorunu ne yapıp düzeltebilirim
Aynısı bende oldu 4 win aldım düzeldi biraz suan herseyin yerine oturması için biraz vakit ve hırslı oynaman lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dermatovzik
quote:
Merhaba arkadaşlar
S4 de ligimi plat IV bitirmiştim
S5 için ilk 10 oyunumda sadece 3 win alabildim kötü bi başlangıç oldu benim için şuan oyun zevki aşırı kötü gidiyor nerede toxic flamer troll afk 2 oyunda bi denk gelmeye başladı (sanırım wl oranınından kaynaklı ) bu sorunu ne yapıp düzeltebilirim
Aynısı bende oldu 4 win aldım düzeldi biraz suan herseyin yerine oturması için biraz vakit ve hırslı oynaman lazım
Aga valla ne yaparsam yapayım kazanamıyorum mid oynuyorum karşımdakini dövüp roam atsam bile lose lose lose -
KompLee ekle dostum duo girelim -
quote:
Orijinalden alıntı: KendineAteist
KompLee ekle dostum duo girelim
Ekledim bro -
Ekle BraVee -
Bence şuan en güzel premade adc - jungle.
Bot lane i pushlayip drake aliyosunuz rakip time almadan gizli gizli üstüne bide graves laneden 4e 1 falan cikarsa mükemmel oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş seni kimse taşıyamaz o derece kötüsün -
quote:
Kardeş seni kimse taşıyamaz o derece kötüsün
aynen taşayım derken batırır iyice.d
-
quote:
Orijinalden alıntı: Judge Magister
quote:
Kardeş seni kimse taşıyamaz o derece kötüsün
aynen taşayım derken batırır iyice.d
TR de challanger için serilerdeydim 1 maç afk kaldı elektrikleri gitmiş diğer maç ise de oyunu sattı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X