Şimdi Ara

EUW de Irkçılık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi de Türk geldi oyunuma. Pick ekranında last pick olmasına rağmen solo yazdı. Sonra buna mid kaldı ı said solo dedi ben de mid kaldı işte ...... dedim (solo demesinden anladım Türk olduğunu) sövdü bana spelleri değiştirdi oyunun başından beri afk kaldı. 16 win streakten sonra 3 maç boşu boşuna lose aldım.
  • Kesin o da turktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

Acaba neden böyle davranıyolar? Her konuda da dediğim gibi Türkler %90 ı kaba, saygısız ve terbiyesiz. Bence iyide yapıyolar bunlar başka dilden anlamaz çünkü. (%90 dedim herkes üstüne alınmasın plz)

kürtmüsün ? dediğimizde ırkçısınız faşistleer diye böğürüyosunuz
  • euwest serverinde oynayan adam chp'lidir avrupa özentisidir,türk serverinda oynayan halk adamıdır oxi abi gibidir,necati abi gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

quote:

Acaba neden böyle davranıyolar? Her konuda da dediğim gibi Türkler %90 ı kaba, saygısız ve terbiyesiz. Bence iyide yapıyolar bunlar başka dilden anlamaz çünkü. (%90 dedim herkes üstüne alınmasın plz)

kürtmüsün ? dediğimizde ırkçısınız faşistleer diye böğürüyosunuz

Türküm canım kürtlerle de dalga geçerim yeri geldiğinde ama özeleştri denen bişey var.
  • kesin Türktür

• valla ben Almanlarla dalga geçiyorum öyle biri ırkçılık yapmaya başladılar mı.Adamların mazisine bak bizim mazimize bak kazanmalarına imkan yok.
  • digerkisi D kullanıcısına yanıt
    mohohho, west de kimse ana bacı sövmez çünkü adamlar da oyle birsey yok.onlar laf sokarak,sinirlerini atıyor,bizde bu küfür.keşke adamların söylediği hakaretleri anlasaydın.
  • quote:

Bence iyide yapıyolar bunlar başka dilden anlamaz çünkü. (%90 dedim herkes üstüne alınmasın plz)

Kurduğun cümlelere dikkat et Adamlar Allahada küfür ediyor ve sen buna iyi yapıyorlar demişsin.Bir oyun için gerek yok böyle şeylere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 20 Ağustos 2014; 11:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

quote:

Bence iyide yapıyolar bunlar başka dilden anlamaz çünkü. (%90 dedim herkes üstüne alınmasın plz)

Kurduğun cümlelere dikkat et Adamlar Allahada küfür ediyor ve sen buna iyi yapıyorlar demişsin.Bir oyun için gerek yok böyle şeylere

Helal

• yabancıların çoğu öyle daha önce onadığım bir oyunda da Türklere çok katı ağdi davranıyorlardı yediremiyolar kendilerine
  • İyi olmuş Çok süper milletiz ya zaten
  • benim maçlarda kimse konuşmuyor. west de kimseye karışmayın reportluyorlar herkes kendi oyununu oynuyor.
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Ben ne zaman Allaha küfür ettiklerinde iyi yapıyolar dedim? Sadece demek istediğim bunları dışlamaları gerek adamlar kendi içlerine yobaz, barbar,saygısız insanları almamakta haklı değiller mi? (Tüm Türklerden bahsetmiyorum, sadece üstte belirttiğim Türklerden).
  • Irkçılık konusunda yasal işlemler yapılıyor, ancak Riot bu konuda sana ne kadar imtiyaz gösterip, savcılık konusunda yardımcı olur bilemem. Türklerin yıllar öncesinde gösteriği savaşlardan ötürü ayrı bir sevmezler bizi o doğru. Ama sevinmesin kimse... Şu an ki nesil bezdirdi tüm avrupa halkını, geçmiş savaşların getirisi değil o ırkçılık. Şahsen Tr sunucusundaki yaşananları görünce utanmıyor değilim.
  • Arkadaşlar bunu anlamak için almanya'da ve avrupa ülkelerinin bazılarında biraz zaman geçirmeniz lazım.
    İnanın nefret ettikleri türkler sizin benim gibi insanlar degil.
    Sokaklarda biraz dolaşsanız anlarsınız zaten.
    Sokakta ipsiz sapsız gezen sorun çıkaran, sadece çocuk parası ile vs geçinen, hala almanca bilmemekle övünen, okumayan kendini geliştirmeyen
    insanlar mevcut ki bazılarının türklükle alakası yok ırkçılık yapmak istemiyorum gerçekten böyle şeylere karşıyım ama çoğu da kürt
    bu bahsettiklerimin, benim burda mersin'de gayet samimi olduğum doğru düzgün kürt arkadaşlarım da var yanlış anlaşılmasın.
    Sokaktaki kürdüne,ıraklısına,hintlisine,iranlısına,suriyelisine,türküne hepsine zaten totalde türk diyorlar bu gibi yerlerde.
    Bu işin gerçek yaşamdaki tarafı sadece şahsınız adına düşünmeyin bunu dünya genelinde genel bir kötü imajımız mevcut.
    Bunun yanında hayatta başardıklarını gördüklerinde, yaşam felsefesini hayat tarzını gördüklerinde türk olduklarına inanamadıkları
    arkadaşlarım da mevcut almanya'da doktoru, mühendisi, kuaförü ne ararsanız ama kurunun yanında bazen yaşta yanıyor işte.

Oyun camiasındaki hikaye ise apayrı online oyun geçmişim 2001 li yıllara dayanıyor. (yaşım 32 bu arada)
    Kilişe gelecek ama oynadığım ilk online oyun malezya serverlarında knight online idi. O zaman amerika serverı vs yoktu ve
    oyun aylık 10 dolar ücretli idi. Anlıyacağınız daha esamesi okunmuyorken oynuyordum bu oyunu.
    Oynayanların çoğunluğu da iskandinav idi. Çok güzel dostluklarım oldu o serverdan
    hatta norveç'te yaşayan hala görüştüğüm ziyaretine gittiğim aradaşlarım var. Belirli bir süre sonra biliyorsunuz
    oyun ücretsiz oldu ve tüm dünyaya açıldı ve bizim türk oyuncu kitlemiz 2004 ler gibi durumu iyice keşfederek
    bu oyuna akmaya başladılar.
    Türk arkadaşlarımızın oyuna gelmesi ile yaklaşık 2-3 ay içinde serverın tadı tuzu kalmadı.
    2.ay serverın main chat kısmında konuşulamıyordu bile küfürden ana avrat sövmeden,
    birinden item alıp denicem diye vermiyenini mi ararsın dolandırıcılık yapanını mı ararsın ne ararsanız mevcuttu.
    Bir görev yaparken pisliğe yatıp bırakıp gideni mi ne ararsanız işte anladınız.
    Bir süre sonra bahsettiğim iskandinav arkadaşlarla karar alıp japon serverına geçtik bu yüzden topluca.
    O zamanlar ingilizce translationı ile oynuyorduk bir süre yine keyif aldık oyundan ancak yaklaşık 5-6 ay sonra
    orayı da keşfedince sevgili türk arkadaşlarımız ve artık world of warcraft betası da ve oyunda çıkmaya yakın olunca hep beraber
    wow a başladık ve öylece devam ettik. 2005 falandı sanırım. Online oyunlar ücretli olduğunda illa ki troller, kalitesiz oyuncu kitlesi bi nebze de olsa azalıyor kabule tmek lazım
    Kısaca anlatmaya çalıştığım bireysel anlamda siz bir türk olarak mükemmel bir insan olabilirsiniz ancak
    bizim sevgili diğer türk arkadaşlarımızın daha önce bu adamların gözünde yaratmış olduğu kötü imaj ne yazıkki bize
    karşı önyargılı davranmalarına sebep oluyor ve buna istemeyerek de olsa yaklaşık 10-15 yıllık online camia geçmişimden rastladığım karşılaştığım
    kötü olaylara ve arkadaşlarımızın yaptığı şeylere bakarak bazen hak veriyoum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 20 Ağustos 2014; 21:41:45 >

• digerkisi D kullanıcısına yanıt
    işler çığırın dan çıktı ve lazım Türk olduğumu anladı, önce Allah'a sonrada bana Türklere vs. sövmeye başladı.

Ne demek istedigimi anladınmı şimdi o anlamda söylemedin belki ama kullandığın kelimelere dikkat etmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

işler çığırın dan çıktı ve lazım Türk olduğumu anladı, önce Allah'a sonrada bana Türklere vs. sövmeye başladı.

Ne demek istedigimi anladınmı şimdi o anlamda söylemedin belki ama kullandığın kelimelere dikkat etmen lazım

Demek istediklerimi anlatan bi cs:go videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=Pv1Vyd5wjjs&feature=youtu.be

İzle ve seviyeyi göre lütfen. Lolde de aynı şeyler var.
    Haklısın onlarında bunu yapması yanlış ama bazı şeylerde çok da haksız değiller...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nitrourea

Türklere soğuk davranmalarının sebebi vakti zamanında atalarımızın tüm avrupanın eline vermiş olmasıdır. Gerek osmanlı padişahlarımız, gerek ise Cengizhan vb. gibi atalarımız dünyaya nam salan hükümdarlar olduğu için avrupalılar bu konudan bizi kıskanıyor ve hayıflanıyorlar. Fazla aldırış etmeyin Fransız bir oyuncu varsa ve size küfür ediyorsa erkeklerinin kız gibi olduğunu söyle afk kalır muhtemelen.

cengiz han moğoldu türk değil
  • Ben 50 oyundan 2 sinde yaşıyorum yaklaşık. Boşverin hocam kocaman mute tuşu var bas geç.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.