Şimdi Ara

EUW de Irkçılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün başıma geldi. Bot laneden 7 0 3 çıktım bizim mid lanede 10. dk 0 6'ydı fakat hiç flame yapmadım sadece "play safe" felan diyordum çünkü late game e kalınca taşıyabileceğimi düşünüyordum.Fakat işler çığırından çıktı ve bu benim Türk olduğumu anladı, önce Allah'a sonrada bana Türklere vs. sövmeye başladı.Ben bunu reportladım ama içimde kaldı yani ticket felan atsam daha etkili olur mu ? Sonuçta ırkçılık ve dini değerlere hakaret var.

• Şaka yapmıyorum üşenmem diyorsan savcılığa başvur,hapis cezası var,yurt dışına nasıl bir politika uyguluyoruz bilmiyorum ama ırkçılık her ülkede her ortamda yasak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen EUW'deki oyuncular çok ırkçı oluyolar bi gün dayanamadım I'm turkish dedim adamlar bana soğuk davranmaya başladı en küçük hatamda sövüyolar :D
  • Almanlar cok fena

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın noob olması feedlemesi umrumda değilde " olamaz sen nasıl Türk olabilirsin" böyle düşünüyor bazıları. Bu 2. kez felan başıma denk geliyor çok sık olan bir şey değil
  • rito ırkçılığa karşı çok hassas. böyle bir olayla karşılaşırsanız reportun altına ırkçılık olduğunu (racism) belirtin. ona göre değerlendirirler.
  • Acaba neden böyle davranıyolar? Her konuda da dediğim gibi Türkler %90 ı kaba, saygısız ve terbiyesiz. Bence iyide yapıyolar bunlar başka dilden anlamaz çünkü. (%90 dedim herkes üstüne alınmasın plz)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türklere soğuk davranmalarının sebebi vakti zamanında atalarımızın tüm avrupanın eline vermiş olmasıdır. Gerek osmanlı padişahlarımız, gerek ise Cengizhan vb. gibi atalarımız dünyaya nam salan hükümdarlar olduğu için avrupalılar bu konudan bizi kıskanıyor ve hayıflanıyorlar. Fazla aldırış etmeyin Fransız bir oyuncu varsa ve size küfür ediyorsa erkeklerinin kız gibi olduğunu söyle afk kalır muhtemelen.
  • almanlara kıl oluyorum bu oyunda. en ırkçı ırklar heralde. lan biz hitleri yüzlerine vursak ağlamaya başlıcaklarda neyse. 2 dünya savaşında g*te kadar çekilmeye utanmıyor musunuz de. alman sanayisinden kalitesinden falan bahseder sanırım ona deki "sabunda çok iyisiniz XDXDXD"
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

Acaba neden böyle davranıyolar? Her konuda da dediğim gibi Türkler %90 ı kaba, saygısız ve terbiyesiz. Bence iyide yapıyolar bunlar başka dilden anlamaz çünkü. (%90 dedim herkes üstüne alınmasın plz)

Tam eksiliyordum sonra Tr'de geçirdiğim sinir krizleri aklıma geldi ve haklı olduğuna kanaat getirip +'ladım Bildirim gelince mutlu olmuşsundur belki
  • West oyuncusu olarak söyle söyleyim. Türkler olarak adımız çıktı.
    2- Irkçılık yapan olursa ekran resmini alıp ticket attığın zaman 2 hafta ban yiyor.

Denenmiş ve onaylanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 19 Ağustos 2014; 20:01:55 >
  • digerkisi D kullanıcısına yanıt
    ırkımı ezdim,avrupa kendimi sattım.artık daha popiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

West oyuncusu olarak söyle söyleyim. Türkler olarak adımız çıktı.
    2- Irkçılık yapan olursa ekran resmini alıp ticket attığın zaman 2 hafta ban yiyor.

Denenmiş ve onaylanmıştır

tamam sağolasın. bundan sonra ticketlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untouchable19

ırkımı ezdim,avrupa kendimi sattım.artık daha popiyim.

Ne alakası var arkadaşım?
  • digerkisi D kullanıcısına yanıt
    mohoho nerelisin sen panpa ? turklerin %90 u yobaz,%10 benim akrabalar.mantık ne ? neden nefretle bakıyorsun ki kendi ırkına ? umarım bi gün avrupaya gidersin.bu arada özgürülügü sex sanma panpa.hani yobaz ve kabayız ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untouchable19

mohoho nerelisin sen panpa ? turklerin %90 u yobaz,%10 benim akrabalar.mantık ne ? neden nefretle bakıyorsun ki kendi ırkına ? umarım bi gün avrupaya gidersin.bu arada özgürülügü sex sanma panpa.hani yobaz ve kabayız ya.

Nefretle bakmıyorum ama Tr serverında en azından 10 maç attığında bunu görebilirsin. Çoğunun yaşı 12 karakterleri tam oturmamış yada olgunlaşmamış +20 yaşındakiler... Ana bacı yapan kime sorsan yaş 23 skype gel diyo. Westte bak bakıyım 1 kişi sana ana bacı kayıyo mu flame yapıyo mu? Ha kötü oynadın hata yaptın EN SONDA yazıyo, moralini bozmamak için.Bu arada TÜRKÜM.
  • o kişi emin ol oda türktür.d öyle kişi çok var.bi bakıyorum oyun sonu türkçe ana avrat sövüp kaçıyorlar.d arada Allaha da söven oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Picklenmeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Kıllar Dökümü v2

Eminim ki hiç küfür etmemişsindir, adam durduk yere sövmüştür sana.

Bunlara neden ip ban atılmıyo anlamış değilim

Gerçekten şu foruma artık sıkı bir ceza sistemi gelmeli.Dizi bölümünde olmayan şeyleri şaka maksadı ile olmuş gibi popomdan uydurarak yazıyorum,sonraki mesajımda da şaka olduğunu belirtiyorum,15 gün çiziyorlar.Burda adamlar LoL bölümünün tabiri caizse ırzına geçiyor ama kimsenin umrunda değil.Tabiki herkesin trollemeye,yeri geldiğinde dalgaya vurma hakkı var ama bunu da tadında bırakmak gerekir.Hala her konuya 'dari al qnq teq atıyo.' yazanlar var.Yaklaşık 2 senedir ben bu oyunu oynuyorum ve bu bölümde aktif bir kullanıcıyım hala insanlar sıkılmadı bunu yazmaktan.

• Mesajin guzel fakat cengizhan atan degil. Dikkatli ol mogollar turklere en cok zarar veren irktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ignore la ve kafana göre oyna.Bana da denk geldi geçenlerde hatta türkçe ediyordu küfürü F.ck felan da demiyordu.Baya dilimizi öğrenmişler yani.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.