Şimdi Ara

euw jungle duo arıyorum p2-d4 arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıktada dediğim gibi avrupa batı serverinde birlikte girebilecegimiz mümkün oldugunca oyuna odaklı flame yapmayan arkadaş arıyorum.
    Ligim tr de dia 3 euw gümüş1 aldıgım hesabımı dia 4 e kadar soloq oynayarak cıkardım ama son maçlarımda çok fazla üst üste lose aldım elo hellin dibindeyim sanırım tabiri caizse hesabım bok çukuruna düştü 3 günde dia 4 ten platin 2 ye düştüm. ADC , MİD oynuyorum midde genelde kontrol büyücüleri oynuyorum,adc de metadakı tüm adc leri oynarım.Euw yenı geçmiş smurf kasan dia seviyesi oyuncular varsa düşük hesabım var onunlada duolayabılırız sadece artık oyundan zevk almak ıstıyorum zaman kısıtlamam yok mikrofonum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelans371 -- 11 Temmuz 2016; 18:50:07 >

• Ben euw de oynuyorum ama ligim silver 1 den başladı bronz 5 e düştüm. Amumu ile iyi jung oynadığıma inanıyorum. ayrıca ashe ile adc oynuyorum.

Normal kapalı seçimde deneyelim beğenirsen duo gireriz.

microfon var. kabul edersen özelden nickini yaz.

amumu kda oranım 1:878:1 tr serverindeki kdam: 3.578.3--- kazanma oranı :%42

ashe ile kda: 3:083:1 ---kazanma oranı %64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 11 Temmuz 2016; 11:17:34 >
  • Tr dia5 (s4 ve s5) West gold1 Serilerindeyim ama girmiyorum rank kafamız uyuşursa yürür gideriz. Playdoo12 ( nick 2012den kalma)
  • mesaj attım kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.