2-3 hafta kadardır oyunda olmadık zamanlarda pingin çok fazla yükselmesiyle birlikte Lag oluşmaya başladı. beraber oynadığımız arkadaşlarda da bu sorundan şikayetçiler. normalde ping 60- 80 arası oluyordu. bir zamandır aniden 300 lerin üzerine çıkmaya başladı. buda oyun oynamayı aşırı derecede olumsuz etkiliyor. sizlerde durum nedir ?
Not: internetten herhangi bir şey indirilmiyor ve internet paylaşılmıyor. bağlantı 8 mbit.
west de 1 kere ping sorunu yaşamadım ama tr de nedense çok fazla yaşıyorum bu sorunu :s
quote:
Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut
west de 1 kere ping sorunu yaşamadım ama tr de nedense çok fazla yaşıyorum bu sorunu :s
TR de oynarken bizde sorun yaşamadık. EUW ye çektikten 2 hafta kadar sonra başladı bu yüksek ping olayı. şuan EUW demi oynuyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: filozof80
quote:
Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut
TR de oynarken bizde sorun yaşamadık. EUW ye çektikten 2 hafta kadar sonra başladı bu yüksek ping olayı. şuan EUW demi oynuyorsun ?
hayır tr de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme