Şimdi Ara

EUW premade aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beraber oyuna girebileceğim takım arkadaş arıyorum adc/mid/top/support/jungler bütün rolleri oynayabilirim içlerinden sadece jungler'ım yeterince iyi değil ama diğer rollerim gayet iyi. Eğer ben feedlemem zorlanırsam bile güvenli bir şekilde farm yaparım oynadığım oyunu dikkate alıyorum diyorsan lütfen mesaj at beraber girelim yaşım 20.

Ligim Gümüş
    Çıkamamamın tek sebebi gerizekalı beyinsiz insanlarla eşleştirilmiş olmam 2 yıldır bu oyunu oynuyorum 928 normal winim var. Şimdi 2-3 plat gold arkadaş çıkıp '' ya he bok gibi oynuyosun gümüşsün millete bok atmaktan başka bildiğin bişey yok '' ligimle nasıl oynadığımı anlayıp direk yorum yapacak olan gerizekalı arkadaşlar lütfen yorum yazmasın.

• Bende platin 4'üm ve sana söyleyeyim,burdada salaklar geliyor.Dia 2-3'e kadar kaliteli oyuncular gelmez diyor çoğu arkadaşım 5 ağustosta banım açılıyor flameden ban yedim çok fazla rage oluyorum. Aslında flame yapmam ama rage oluyorum bazı salaklar yüzünden yenilince istersen ekle MrCrescent duo girebilirim,sinirlenmeme sözü verdim bundan sonra kendime.
  • Rexiath ekle hocam
  • 14 gün uzaklaştırma ve 75 oyun sohbet cezası vardı benimde bu aldığım 5. sohbet cezası millet feedliyor millet trollüyor 2 şey söyleyince '' oh my god toxic player report pls '' ve 15 gün ban burdaki sinirim nickimede yansıdı ekledim seni dostum
  • Jungler hariç diğerlerinde çok iyiyim. Çıkamamamın tek sebebi gerizekali insanlar. Wtf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim junglerım kötü değil ama yeteri kadar iyide değil gidip feedlemem yani mükemmel gangler atamam. Bumudur yani çıkamamın sebebi sence sadece junglerı çok iyi oynayamamam mı
  • eu westte oynuyorsan chati kullanamayacaksın kardeş bende ban yedim orda bolca. eğer orda oyun oynayacaksan yazmayacaksın yazanı affetmiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL EU West 30lv Hesap alınır
    geçen yıl önce açıldı
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14 GÜN BANIMIZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN AZ ÖNCE ALDIM
     EUW premade aranıyor EUW premade aranıyor

• Banliyorlar hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligim Gold 5 , nickim srcn13579 , jungler kalırsa taşıyorum genelde . İstersen ekle duo girebiliriz yalnız 3850 maç chat ban cezam var çok fazla iletişim kuramam oyun içinde yani . Anca ss falan o şekilde .
  • srcn13579 S kullanıcısına yanıt
    Dostum önemli değil özel mesajdan iletişime geçeriz oyun içi-de .. Dediğim gibi az önce 14 gün ban aldım ticket attım açarlarsa eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

Ligim Gold 5 , nickim srcn13579 , jungler kalırsa taşıyorum genelde . İstersen ekle duo girebiliriz yalnız 3850 maç chat ban cezam var çok fazla iletişim kuramam oyun içinde yani . Anca ss falan o şekilde .

3850 ciddi misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 25 Temmuz 2015; 20:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremlegolas

Dostum önemli değil özel mesajdan iletişime geçeriz oyun içi-de .. Dediğim gibi az önce 14 gün ban aldım ticket attım açarlarsa eklerim

Açılmaz imkansız

• quote:

Umarım açarlar ama açmazlarsa da beklerim yani sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

Ligim Gold 5 , nickim srcn13579 , jungler kalırsa taşıyorum genelde . İstersen ekle duo girebiliriz yalnız 3850 maç chat ban cezam var çok fazla iletişim kuramam oyun içinde yani . Anca ss falan o şekilde .

3850 ciddi misin

Ciddiyim http://forum.donanimhaber.com/m_106588029/tm.htm

Dostum banada öyle geliyor ama rica etsem söyleyebilirmisin bana nerede hakaret var ? Ne için uzaklaştırma aldım moron dedim diyemi ?
  • quote:

Dostum banada öyle geliyor ama rica etsem söyleyebilirmisin bana nerede hakaret var ? Ne için uzaklaştırma aldım moron dedim diyemi ?

0 7 1 giden adama stop feeding yazıp 75 maç yemiştim , westde chati kullanmıycaksın başka çare yok
  • SyntaxErrr ekle benimde chat banim var hemen yapistiriyolar bani valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Açtılar dostum... Göz yaşları içindeyim... Açtılar... :'(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.