Şimdi Ara

EUW'ten TR'ye geçmek akıl karı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye'den kaçıp iranda yaşamak gibi dini bir adam değilsen hiç gerek yok kal euw de hatta nick ver ekleyeyim (özelden)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Westte smurf açtım oynuyorum. Öyle övüldüğü kadar iyi bir yer olmadığını gördüm. Tamam küfür yok flame yok. Hatta flame i ben yapıyorum. Neden mi? Playerlar yine low. Her oyun 5v1 oynamaktan ciğerim soldu. Saçma salak hareketler yapıp feedliyorlar. Silver 2 başlayıp 3 e düştüm. Şimdi yavaştan toparladım gibi bakalım.

Söylediğim gibi küfür yok, flame yok, her oyun mid top kavgası yok. Bunlar güzel ama silver adamların çöp olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. TR de daha rahat gold olmuştum. İlk kez w/l oranım eksiye düştü. Sinir krizleri geçirdiğim oldu. Adamlara en ufak bir şey söylesem toxic player, flamer vs. deyip beni reportluyorlar. Şaka gibi feedleyen onlar report yiyen benim.

Gerçi sen zaten geçmişsin. Liginde silver,bronz arası olduğuna göre sıkıntı yok. Her iki serverda aynı. TR de küfürlerine, troll picklerine kızacaksın. Westte haksız yere report yemeye ve feederlara. Ping falan olmasa na yada kore yi denemek lazım aslında.

ne yani silver-gold iyi bir elo mu olması gerekiyor? bence sen çok şey istiyorsun kardeşim

ayrıca eğer küfür ediyorsan bunun bir açıklamasını yapman gerekmiyor. küfür küfürdür. Eğer küfür ediyorsan takımındaki kişi elinden gelenin en iyisini yapmaz, denemez. Bu yüzden sen onlar için zehirsin

• hayır akıl kocası :))))
  • Abi oyun seviyesi olayına falan girmeyeceğim Troll her yerde var orada da çok var.
    Tr'de daha kolay lig atlarsın west'e göre
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    Westte smurf hesap açan arkadaşlara sesleniyorum buradan. 15-20 lvl'de türkiyeden tabi ki bir farkı yok. Ancak dereceli sıralarda farkı görürsünüz. Her oyun mutlaka ks atma o.. c... niye dalmadın o.. c... ler ve benzerlerini sizde benim gibi tanık oluyorsunuz. Bunlar westte yok. Arada bir türkler denk geliyor onlar biraz cıvıtıyor bide ruslar tabi. Ancak TR ile karşılaştırıldığında cennet oralar.

Sonuç olarak, ekibin TR de kaldıysa yada üni turnuvası gibi özel sebeplerin varsa bekleme westte onun dışında geçmek akılsızlık.
  • West bozuk sv en iyisi TR ben geçmeden önce eski nickimle TR'de hesap açtım bide beleşede nick değiştim
  • Takımı taşımak istersen Jungle - Mid - Support önceliğiyle oynarsın sen support alırsın
  • Westte kendini daha cok gelistirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westin esprisi sezon 3deydi tr ile bariz farkları vardı ve orada oynamak gelişmenize faydalı oluyordu şuan ne olduğu belirsiz bir sw. Westte d1+ oyunlarda oynayamadıktan sonra oynamanın bence bir manası yok çünkü o uçurum gibi fark eridi gitti. Türkiyenin kötü yanı çok flame yapan oluyor ama ben seviyorum abartı olmadıkça hoşuma gidiyor sırf westte kimse ağzını açmadığı için trde oynuyorum şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Silver west=tr plat

dedi west serverindeki silver5 oyuncusu
  • Aman diyeyim sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

quote:

Westte smurf açtım oynuyorum. Öyle övüldüğü kadar iyi bir yer olmadığını gördüm. Tamam küfür yok flame yok. Hatta flame i ben yapıyorum. Neden mi? Playerlar yine low. Her oyun 5v1 oynamaktan ciğerim soldu. Saçma salak hareketler yapıp feedliyorlar. Silver 2 başlayıp 3 e düştüm. Şimdi yavaştan toparladım gibi bakalım.

Söylediğim gibi küfür yok, flame yok, her oyun mid top kavgası yok. Bunlar güzel ama silver adamların çöp olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. TR de daha rahat gold olmuştum. İlk kez w/l oranım eksiye düştü. Sinir krizleri geçirdiğim oldu. Adamlara en ufak bir şey söylesem toxic player, flamer vs. deyip beni reportluyorlar. Şaka gibi feedleyen onlar report yiyen benim.

Gerçi sen zaten geçmişsin. Liginde silver,bronz arası olduğuna göre sıkıntı yok. Her iki serverda aynı. TR de küfürlerine, troll picklerine kızacaksın. Westte haksız yere report yemeye ve feederlara. Ping falan olmasa na yada kore yi denemek lazım aslında.

ne yani silver-gold iyi bir elo mu olması gerekiyor? bence sen çok şey istiyorsun kardeşim

ayrıca eğer küfür ediyorsan bunun bir açıklamasını yapman gerekmiyor. küfür küfürdür. Eğer küfür ediyorsan takımındaki kişi elinden gelenin en iyisini yapmaz, denemez. Bu yüzden sen onlar için zehirsin

En azından bir bronzdan, unranked playerdan farkları olmalı öyle değil mi? Her oyun tek başıma oynuyorsam vardır bir sıkıntı illaki.

Kimseye küfür etmedim westte. Rakibe 1-2 kill verirsin anlarım ama ben kendi lane imde counterımı eziyorken, onu bile feedleyen adama laf edince ben report yiyeceksem yemişim öyle serverı. Stupid feederdan daha ağır bir laf söylememişimdir herhalde. 1-2 kere yapana laf etmiyorum zaten bunu defalarca yapan adamlara söylüyorum. Tabi art arda gelen lose ların verdiği sinirde söz konusu.

Sonuç olarak 2 serverda çöp. Çok sevdiğim bir oyunu bu adamlar yüzünden oynayamaz oldum. Bakalım belki golddan sonra falan düzelir bu server.

• TR'de feeder ve afklarla uğraşmak istiyorsan geç

• quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Olaya bak ya. EUW'te para ile rp alıp nick değişikliği yapmıştm eski nickle döndüm. Ödül olarak aldığım pentakill sona gelmedi. Silver 3'ten gelmiştim 13/0/7 bitiridim oyunu taşıdım ilk maçta 2 adc alan troll takıma denk geldim kazandık ama. Bronz' 2 ye attı
     EUW'ten TR'ye geçmek akıl karı mı?

EDİT: Sezonu silver 3 bitirmiştim westte 10 maçın 7 sini kazanmıştım silver 4'e atmıştı.

kullanıcı adı değişikliği durumu şudur:

Eğer önceden TR'den weste geçirdiysen, weste geçerken sana kullanıcı adı değişimi hakkı verir, westte farklı bir kullanıcı adıyla oynayabilirsin ve weste geçirdiğinde TR'deki kullanıcı adın askıya alınır fakat sen o hesabı TR'ye geçirmediğin sürece TR'de o kullanıcı adını kimse alamaz, yani senin TR'deki hesabın TR sunucusunun veritabanında bulunur fakat inaktif haldedir bu yüzden giriş yapamazsın. West sunucusundayken yaptığın herhangi bir kullanıcı adı değişikliği senin west sunucusundaki kullanıcı adını etkiler yani aslında sunucular arası geçişin mantığı aynı hesabı geçirmek değil yeni bir hesap açıp içindekileri ona aktarmak gibi bir şey. Bu yüzden bir sunucudan bir sunucuya geçiş yapıp orda kullanıcı adını değiştirip geri döndüğünde doğal olarak eski kullanıcı adına geri dönersin.

• quote:

quote:

quote:

En azından bir bronzdan, unranked playerdan farkları olmalı öyle değil mi? Her oyun tek başıma oynuyorsam vardır bir sıkıntı illaki.

Kimseye küfür etmedim westte. Rakibe 1-2 kill verirsin anlarım ama ben kendi lane imde counterımı eziyorken, onu bile feedleyen adama laf edince ben report yiyeceksem yemişim öyle serverı. Stupid feederdan daha ağır bir laf söylememişimdir herhalde. 1-2 kere yapana laf etmiyorum zaten bunu defalarca yapan adamlara söylüyorum. Tabi art arda gelen lose ların verdiği sinirde söz konusu.

Sonuç olarak 2 serverda çöp. Çok sevdiğim bir oyunu bu adamlar yüzünden oynayamaz oldum. Bakalım belki golddan sonra falan düzelir bu server.

sunucuda sıkıntı yok. abartıyorsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

sunucuda sıkıntı yok. abartıyorsun...

Oyun geçmişimi görsen veya attığım oyunları izlesen böyle düşünmeyeceğine eminim. İnatla tüm feederları takımıma atıyor sanki riot.

• Geçen gün westteki hesabımı 30 yaptım.Arkadaşların dediği gibi flamer feeder yok.Şu an wl iyi gayet düzgün hoşgörülü adamlar geliyor.Ayrıca 17 levelden beri Türke de rastlamadım o levele kadar denk geldiklerimin çoğu da kötüydü zaten.Anlayacağın TR'ye çok önemli bir durum olmadıkça geçmeni önermiyorum.Arkadaşların dediği gibi west artık kalitesiz değil.Bir Silver 1 Gold elo gayet düzgün hatta silver 5ler bile düzgün oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CJB Orion -- 21 Şubat 2015; 23:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dranova

Euwdayım trye dönmeyi düşünmüyorum

+1 ben de geçmeyi planlıyorum.Umarım pişman olmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.