Şimdi Ara

Ev amfisi ile subwoofer çalıştırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • keleminabi anladım hocam sağolasın. Zaten yeni creative sistemin içini açtığımda kocaman bi devre çıkmıştı eski sistemin anfisi küçücüktü Benim merak ettiğim şu yani hani ev sinema sistemlerinde bitane anfi oluyo büyük büyük kolonlar kolonlarda hem mid hemde tiz bulunuyor bunların arka girişleri nasıl acaba anfi den tek + - kablo gelip kabin içinde o crossower denilen devre ile frekansa uygun hoparlore gidiyor yoksa arkasında her hoparlor için ayrı bir giriş mi var. merak işte

• bileğim kırık olmasa yardım ederdimde..bi 10 gün sonra yazarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

bileğim kırık olmasa yardım ederdimde..bi 10 gün sonra yazarım..

geçmiş olsun yardım etmiş kadar oldun sağol

bu arada ben üstüme alındım bana mı dedin buu bilmyorum
  • evet sana yardım etmeye çalışıyorum.:Biraz yazayım bileğim çok ağrıyor hemde sağ..
    Kendin kabin yaparsan çıkan ses borazan sesi gibi olur , crossover denilen devre bass mid sesleri ayırır ama hi-fi için
    1 watt ile bir subwoofer 89 dB veriyorsa ve midrange 91 dB veriyor ve tweteer 92 dB veriyorsa ..
    Cross over midrangeyi -2dB düşürür tweteer ı ise -3 dB düşürerek subwoofer ın seviyesine eşitler ve ses doğal bir halde çıkar ..(çok kötü yazıyorum biliyorum )
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

evet sana yardım etmeye çalışıyorum.:Biraz yazayım bileğim çok ağrıyor hemde sağ..
    Kendin kabin yaparsan çıkan ses borazan sesi gibi olur , crossover denilen devre bass mid sesleri ayırır ama hi-fi için
    1 watt ile bir subwoofer 89 dB veriyorsa ve midrange 91 dB veriyor ve tweteer 92 dB veriyorsa ..
    Cross over midrangeyi -2dB düşürür tweteer ı ise -3 dB düşürerek subwoofer ın seviyesine eşitler ve ses doğal bir halde çıkar ..(çok kötü yazıyorum biliyorum )

Benim o eski sistemdeki kabini değiştirdim basshoparlor içindeydi ben onu ordan çıakrtıp yan tarafına koydum ve basslar çok derinden çıkmaya başladı baktım böye ufak değişiklerle güzel ses alınacaksa zaten set stereo kendim iki kabin yapayım dedeim stereo müzik seti gibi kullanırım dedim. Hiç yoktan TV ye dvd player a falan takarım. Hemde hobi işte

• msn var mı?ordan yazayım sana burda 2dakika kuralıyla uğraşıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.