Arkadaşlar amfiye avometreti tam + artıya - eksiye baglayınca avometre -67 gösteriyor.Yani amfinin + - si yanlış monte edilmiş olmasın?
Not:Kotayı 3 gb aştım(7.80 gb).Evdeki interneti ay sonuna kadar kapattımŞuan kafedeyim 1 gün foruma giremedim internetin degerini anladım
Galiba PIONEER TS-W307D4 alacagım
bende bir online oyuna takılıp 12 gb+ kota getirdiydim120 ytl sadece aşan kota tutuyordu düşün sonra birdaha oyuna elimi sürmedim ama iyi oynuyorum oyunu tek başıma oyunun en iyilerine kafa tutuyordum hatta yeniyordum ama her ay 150 ytlde ödeyemem ki
Sagol DiabloxTYani low filterin kapalı olması lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: by*cambaz
Sagol DiabloxTYani low filterin kapalı olması lazım.
Loudness de ON konumunda olsun hocam baslarda artış olacaktır.
Onu biliyorum loud u açınca bass ikiye katlıyor.Ev için pıoneer gereksiz geldi bana.Uygun fiyata çift bobinli Sansui 1300watt 30 cm subw. buldum.Alsammı sansui nasıl bir markadır?
quote:
Orjinalden alıntı: by*cambaz
Onu biliyorum loud u açınca bass ikiye katlıyor.Ev için pıoneer gereksiz geldi bana.Uygun fiyata çift bobinli Sansui 1300watt 30 cm subw. buldum.Alsammı sansui nasıl bir markadır?
PM olarak da attım,tavsiye etmiyorum Sansui'leri. Fiyat performans olarak 2.el Pioneer'leri tek geçerim..
ama youtubede gördüm çok güzel bass vuruyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme