Şimdi Ara

ev arıyorum (şişli-beşiktaş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir arkadaşınız daha pc/oyun ortamlarından aile kurma ortamına geçiyor. kısacası bundan sonra aile evi arıyorum. 90m2'lik zemin kot mot olmayan nezih bir yer arıyorum.

bütçem 1000 lira arkadaşlar. lütfen ciddi yorumlar bekliyorum bu tutucağım ev evlenipte geçeceğim ev olacak o yüzden ona göre yorumlar bekliyorum. beşiktaş bölgesi öncelikli. özellikle dikilitaş/darphane gibi yerler süper olur.

olurda forumda evi olan filan vardır. sağda solda arkadaşı ahbapı olan vardır kulağınız kesik olsun.

• yok mu bilen gören eden. akıl verecek olan.
  • Ben Beşiktaş'ta oturuyorum. Buranın piyasasından bahsetmek gerekirse 1+1 60 ila 70 m2 arası daireler 1000tl den başlıyor. Senin istediğin gibi bir yere 1500tl ile 2000tl arasında ancak bulabilirsin. Tabi bu bahsettiğm mebla Beşiktaş merkez için. Dikilitaş'a gider biraz merkezden uzaklaşırsan bütçene uygun güzel bir daire bulabilirsin. Hatta daha dün şahit oldum Beşiktaş merkez 2+1 110m2 daire adam 3200 dolar çekti. TL de değil dolar. Hatta bende şuan dairelere bakıyordum kiralık bu konuya denk geldim.

http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/istanbul-besiktas-yildiz-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=fat1QsMUyXg=&pId=5&pageSize=20&list=1&new=1

baktiğım daire bu.

• o bolge cok pahalı zor bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor zaten arıyorum bir tane buldum ama kaçmış tabi :) merkez olması şart değil dikilitaş emirhan filanda olur.
  • buldum sonunda. emlakçıdan buldum ama olsun. 100m2 6.kat balkonlu panjurlu doğuya bakıyo camlar paso güneş alıyor mutfak çok büyük ve dolapları çok güzel, banyo idare eder eski değil ama fayans seçimi biraz yaşlı işi olmuş duşakabin var. eşyalı ev sahibi eşyalarını bırakıp ayrılmış. evet eşyalar biraz eski ama ilk başta odaların boş durmasından iyidir. aldıktan sonra eşyaları atabilirsin dedi sorun değil. 1000 liraya tuttum evi. ev sahibi çok iyi çıktı 15günlük ağustos parasını istemedi. eylülden başlıycak kiram. yalnız biraz girdi

1000 depozit
    1200 emlakçı (1440 idi 240 indirdi %10 yaptı oranı)
    1000 kira

3200 lira çıktı bir anda yani :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.