Şimdi Ara

Ev Güvenlik Sistemi Tavsiyesi (Pronet mi Tepe mi?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
121.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tepe alarm turktelekomla bir kampanya cıkarmıs montaj ücretsiz telsiz telefon ve ücretsiz sigorta hediye kampanya bitiminde alarm bizim oluyor tepe alarm kullanan varmı sorun yasıyormusunuz bu kampanyadan alarm kurdurmayı düşünüyorum kampanya detayları alarm kampanya burada var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

quote:

Orijinalden alıntı: fazem16

dün proneti söktürdüm Tepe güvenlikten teklif bekliyorum arkadaşlar :)

söküm için çok uğraştın mı? zorluk çıkarmadan söktüler mi yoksa?

pronetin telefon ücretini 5tl ye fixlediği yalan. bana aylık 60-70 telefon faturası geliyordu. telefon sadece pronet için kullanılıyor.

sökümde sorun çıkmadı aldı gittiler malzemelerini adam gibi uygun yapsalar karlarına olur bizim gibi müşterileri kaybetmezlerdi.
  • Bu açılan konunun aslında çok önemli bir konu olduğu, şikayet var 'a gelen 100lerce şikayetten belli oluyor. Ben aslında pronet veya tepe güvenlikle ilgili şirketlerin bir kabahatleri olduğunu düşünmüyorum. Fakat sahadaki elemanlara öyle bir baskı oluyor ve prim vaadediliyor ki bu kişiler de satış yapabilmek için her türlü yanlış bilgilendirmeyi yapıyor. bunların çoğuna çevremde yakınen tanık oldum, aman dikkat edin.

Buna rağmen ev ve işyerlerinin korunması için en uygun yöntemin izleme hizmetli alarm sistemleri olduğu konusunda kesin eminim. Alarm sistemi taktırıyorsunuz, hemen susturabiliyorlar ya da zaten çalsa bile kimse sallamıyor. Ama bir izleme hizmetine bağlanınca nerede olursanız olun size bilgi veriliyor ve anında müdahale sağlanıyor. Ayrıca alarm sistemi yangına, gaz kaçaklarına ve sağlık sorunlarına karşı da bir koruma sağlamıyor. O yüzden sadece alarm sistemi kullanma konusunu geçelim.

Bazı arkadaşlar niye kiralamaya para vereyim diyor? O konuda da haklı olabilirler uzun vadeye bakınca. Ama internete ayda 50 tl veriyoruz, digiturke 70 tl veriyoruz, güvenliğimiz için elbetteki aylık bir para vermemiz gerekiyor, adamlar hizmet veriyor çünkü. Kalan parayı çıkınca da toplu para vermek yerine aylık ödeme yapmış oluyoruz. Bu adamların taktıkları alarm sistemleri gerçekten çok pahalı çünkü. Ama şöyle de diyebilirsiniz çin malı da olsa ucuza bir alarm taktırıp onu izleme merkezine bağlarım. Ama burda da tüm riski üstünüze alıyorsunuz, bu alarmlarda bozulma çok sık görülüyor ve kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz.

Neyse çok uzattım, ben size bir de iyi haber vereyim alternatif çoğalması açısından. Kale Kilit de bu sektöre girdi, hem de çok güçlü bir şekilde ve çok iyi fiyatlarla. Kablolu paketleri aylık 29,90 tl + kdv ye satıyorlar. tabi yerinize göre artıyor bunların fiyatları ama piyasada bu fiyata bir satış yok. ayrıca bazılarının yaptığı gibi usd la satış diye bir şey olabilir mi hiç? usd 2 tl oldu, ne olacak? hem 2 sene taahhütünü al bir de sabit bir fiyat bile sunma, süper valla.

Bir de kalede bu ucuz fiyata ambulans hizmeti ve doktor danışma hattı gibi ekstra hizmetler de sunuyorlar, Kale Kilit gibi 60 yıllık bir firmanın verdiği güvence ve profesyonel hizmet kalitesi de cabası. bence bir inceleyin web sitesinden :www.kale724.com , sonradan bir karar verirsiniz nasıl evinizi veya işyerinizi koruyacağınıza.

• izleme merkezini hizmetini veren bir sürü firma var. pronetin en iyi biziz diye atıp tutuyor ama sabit hattınızın bağlı olduğu telefonu kesin aylarca sizi arayıp "ya kardeşim biz senin sistemdem haber alamıyoruz ne oldu, bi sorun mu var" dediği yok. anca 1 hafta sonra sms atıp sinyal alınmıyor diye dursun. bu mu sağladığı izleme merkezi güvenliği? sürekli sinyal yollayan gsm modülü takalım o zaman diyorlar. aylık 8 dolar +kdv daha ödüyorsunuz çin malı ürüne. yada ısrar edip üste çıkmaya çalışırsanız önce bi yönetimle görüşelim fiyatı indirmeye çalışalım diyorlar. baktılar ki hala baskınsınız ee ben size bunu bedava vereyim kullanın diyorlar. hani yönetimden izin alacaktın? zaten fazlasıyla para aldıkları için bedavaya gsm modülü vermesi onları batırmayacak.

en güzeli gidip aynı özelliklerde bir ürün satıp alıp kendi gsm numaranızı aramasını sağlamak en mantıklısı. birde sağlam bir kapı alıp kullanmak tabiki. dandik bir çelik kapınız varsa alarm almaktan da vazgeçin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

Pronetle ilgili bir konu paylaşayım.Akrabamızın evine gündüz pronet pazarlamacıları gelir.. Konu ile ilgili bilgi verirler, ürünü almanız için 1 saate yakın dil dökerler. İstemediğimiz söylenince son cümleleri şöyle olur."Başınıza bir şey gelince nasılsa arasınız bizi" deyip kart bırakılır gidilir. Aynı gece evin pencerelerinin ve kapılarının tornavida benzeri şeylerle bir çok yerinin kanırtıldığı görülür. Bu çevredeki bir kaç evde daha aynı şekilde oluyor. Ama hırsızlık yok..
    Siz bu olaydan ne anlarsınız acaba.Buna benzer bir olayı bir sene önce Çankayada bir arkadaşım bahsetmişti inanmamıştım.Tesadüftür deyip geçmiştim.Yine Pronetten aynı şey başımıza gelince artık işin boyutunun farklı oldugunu düşünüyorum..

bende yaklaşık 3 yıldır pronet kullanıyorum bu güne kadar hiçbir sorunum olmadı ama artık her ay 85 lira ödemek koyuyur 3000 liraya yaklaştı ödediğim para.sözleşme olayını bilmediğim için otomatik olarak uzatılmış 2 yıl daha sözleşme bitince iptal ettiricem tepe güvenlik veya başka bir sisteme geçicem sonuçta bana göre hepside aynı hizmeti sunuyordur hangi sistemi sorsam ben mutlaka şikayet edeni çıkıyor ama ben pronetten bugüne kadar memnunum belkide herhangi bir hırsızlık olayı yaşamadığımız içindir bilemiyorum.birde yazdığın şey ilgimi çekti bugün komşum geldi dün hırsız girmiş dükkanlarına bugün pronetten aramışlar aynı senin dediğin gibi insanın aklına gelmiyor değil bu tarz şeyler sonuçta para için insanlar her şeyi yapıyor.hırsızlık olduktan bir gün sonra pronetin araması manidar gerçekten.nereden biliyorlarda arıyorlar tesadüfmü tüm bunlar aynı şey sizin başınızada gelmiş yani bence tesadüf değil ama ispatlanmadıktan sonrada kimseyi suçlayamayız tabiki.

• Pronet taktırmadan önce bir kez daha düşünmenizi öneririm. Özellikle sözleşmeyi iyice okuyun. Maalesef biz düştük bir hataya ve yaptırdık keşke yaptırmadan önce aşağıdaki linkleri inceleseydik.
    Satış elemanlarının süslü sözlerine sakın güvenmeyin asıl olan sözleşme.
    Saygılar.

http://pronettenuzakdurun.blogspot.com/#

https://profiles.google.com/106244502686090906373/buzz/PeRU1t3qgkG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosx -- 12 Nisan 2013; 8:53:31 >

• bende pronet taktırmayı düşünüyorudm ama 1 hafta önce biraz arastırma yatım ve taktırmama kararı aldım gittim pimapenciye yaklasık 40tane pimapen kilidi aldım

bu pimapen kildi biraz kapı mentesesini andırıyor her kapınnıın acılan kandınaq 3 her pencereeye de 2 tane attıırdım baya saglam oldular sanmıyorumki kolay kolayy acılsın acılmaz demiyorum ama hırsızı baya ugrastırır en azından baya ses cıkartıt kapıdaki 3 menteşeyi ve pimapenin kendi kilidini kırması toplam maliyeti 150 tl ye geldi
  • biz kurtulmaya uğraşıyoruz. yolun başında iken sen sakın bulaşıp başını yakma
  • Bursa da adam gibi alarm sistemi taktıracağım firma önerebilirmisiniz uygun ve kaliteli olsun ama :D
  • Elektral A.S. is the one of the top manufacturers in the world. ThruScan metal detectors have very good reputation with its high quality and durability in the market. Lots of worlds – famous suppliers of security metal detectors sell ThruScan metal detectors.. ThruScan metal detectors have all necessary certifications and are in compliance with E.C.A.C, EMC/EMI EN 61000-6-3, EN 61000-6-2, EN 61010 ,EN 60950 and ISO 9001: 2008 certificates. Lots of top security level needed places (like Court houses in Germany, Winter Olympics 2011, Airport Authority of Taiwan, India, Bangladesh, ect.) confidently chose ThruScan metal detectors. The price and the quality of ThruScan metal detectors dominate the market and puts Elektral A.S. in a remarkable position. we manufacture more infowww.elektral.com.tr

Elektral A.S. has 35 years of experience in manufacturing vending machines. Because of excellent work of our Research and Development department Elektral A.S. manufactures high quality durable vending machines for different type of businesses . Elektral A.S. goes on with its production under ISO 9001 :2008 QMS procedures and in conformity with CE- European Union norms. We believe beside of quality of our product after sale services and spare part availability makes the difference between us and our competitors. Our other products are hand held metal detector, x ray security scanners, shoe scan metal detector, semi automatic bulletproof security way passage with metal detector, air ionizers Dr bio- Tron, ultrasonic rat repeller, disco sound/ noise limiter, queue barrier .
    For more info : http://www.elektral.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: bim.elektral

Elektral A.S. is the one of the top manufacturers in the world. ThruScan metal detectors have very good reputation with its high quality and durability in the market. Lots of worlds – famous suppliers of security metal detectors sell ThruScan metal detectors.. ThruScan metal detectors have all necessary certifications and are in compliance with E.C.A.C, EMC/EMI EN 61000-6-3, EN 61000-6-2, EN 61010 ,EN 60950 and ISO 9001: 2008 certificates. Lots of top security level needed places (like Court houses in Germany, Winter Olympics 2011, Airport Authority of Taiwan, India, Bangladesh, ect.) confidently chose ThruScan metal detectors. The price and the quality of ThruScan metal detectors dominate the market and puts Elektral A.S. in a remarkable position. we manufacture more infowww.elektral.com.tr

Elektral A.S. has 35 years of experience in manufacturing vending machines. Because of excellent work of our Research and Development department Elektral A.S. manufactures high quality durable vending machines for different type of businesses . Elektral A.S. goes on with its production under ISO 9001 :2008 QMS procedures and in conformity with CE- European Union norms. We believe beside of quality of our product after sale services and spare part availability makes the difference between us and our competitors. Our other products are hand held metal detector, x ray security scanners, shoe scan metal detector, semi automatic bulletproof security way passage with metal detector, air ionizers Dr bio- Tron, ultrasonic rat repeller, disco sound/ noise limiter, queue barrier .
    For more info : http://www.elektral.com.tr

Try to write in Turkish. Maybe you can be more effective. Because as you know we live in TÜRKİYE!

• Bu pronet'i iptal ettirecektim. Binbir şekilde "Aman aman aman" dediler ve fiyatı %30 kadar düşürdüler. Taahhütsüz. Biraz da köpek çektim tabi. Şimdi istediğim zaman kapattırma yapabilirim.

Ama ben hala güvenlik sistemleri konusunda farklı alternatifleri araştırıyorum. Hem kablosuz olacak hem de bir merkeze bağlı olacak şekilde...

Önerisi olan var mıdır?

Tepe iyi güzel ama, 49.90 diyor.
  • taattütsüz devam edelim demelerine inanmadın umarım?
  • Uzun incelemeler sonrasında marka bilinirliği olması nedeniyle Tepe Güvenlik sistemlerinden 17 Nisan 2013 tarihinde alarm sistemi almaya karar verdim ve satış danışmanı Yağmur hanımı aradım.Mesai saatlerimin uzun olması nedeniyle kurulum randevumu 18 Nisan 2013 saat 18:30'a istedim ve mühendislik ekibiyle görüşmeleri sonrasında uygun olduğunu ve istediğim saatte kurulum ekibinin adreste olacağını belirttiler. Fakat ben 15 dk gecikeceğimi bildirmek için ararken. karşılığında hizmet vermeye başlamanın ilk adımı olan kurulum aşamasına verilen saatten tam 2 saat 15 dakika sonra yani 21:10'da geldiler. Bende bu denli müşteriye yapılan saygısızlığı kabul etmeyerek kurulum ekibini geri yolladım. Daha ilk adımda bana hizmet eksikliği veren firmaya ne kadar güvenmeliyim sizce???
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat4141

Uzun incelemeler sonrasında marka bilinirliği olması nedeniyle Tepe Güvenlik sistemlerinden 17 Nisan 2013 tarihinde alarm sistemi almaya karar verdim ve satış danışmanı Yağmur hanımı aradım.Mesai saatlerimin uzun olması nedeniyle kurulum randevumu 18 Nisan 2013 saat 18:30'a istedim ve mühendislik ekibiyle görüşmeleri sonrasında uygun olduğunu ve istediğim saatte kurulum ekibinin adreste olacağını belirttiler. Fakat ben 15 dk gecikeceğimi bildirmek için ararken. karşılığında hizmet vermeye başlamanın ilk adımı olan kurulum aşamasına verilen saatten tam 2 saat 15 dakika sonra yani 21:10'da geldiler. Bende bu denli müşteriye yapılan saygısızlığı kabul etmeyerek kurulum ekibini geri yolladım. Daha ilk adımda bana hizmet eksikliği veren firmaya ne kadar güvenmeliyim sizce???

Doktor randevusu değil ki bu denilen saati dakikası dakikasına tuttursunlar...
    Sizden önce gittikleri biyerde işleri aksamıştır veya uzamıştır...
    keza size kurulacak olan sistemin vakti de uzayıp (erken bir saate kurulum için vakit alsanız) sizden sonraki kişilere vaktinde gidemeyebilirlerdi..

biraz anlayışlı olmakta fayda var...siz de kurulumunuzu mesai saati bitiminden sonraki bir saatte yapılmasını talep etmişsiniz...
    ve saat geçte olsa gelemiyoruz demeyip gecikeceğiz demişler...bu adamlar büyük ihtimal akşam yemeği bile yememişlerdi..

yanlış anlaşılmasın tepe ile alakam yok..sadece kendimi çalışanların yerinde koyuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 20 Nisan 2013; 10:15:46 >

• Merhaba,
    evimin giriş katta olması dolayısı ile alarm taktırma kararı aldım ve araştırmalarımın sonucunda en uygun ve marka güvenirliliği açısından Kale güvenliği tercih ettim.

sistem cumartesi günü kuruldu ve kullanmaya başladım henüz alarm merkezi ile görüşme durumum olmadı ve alarm çaldığında ne kadar sürede irtibata geçiyorlar bilmiyorum.

Şunu söylemeden geçemeyeceğim. Kuruluma gelen arkadaş neden kablosuz bağlantı almadığımı sordu her ay 25 lira farkedecekti bu sebeple almadım dedim , evin sıfır bir ev olması dolayısı ile kablolu sistemde ben bu evi kıramam içim el vermez dedi ,kendi evim gibi düşünüyorum dedi ve kabloları mümkün olduğunca saklayarak hatta kapı çerçevelerini söküp altlarından ve üstlerinden geçirerek tam 7 saatte bitirdi. inanılmaz memnun kaldım inanın ortada bir tane kablo vs görünmüyor. aylık ücretleri 29,90+kdv ben ekstradan 4 kapı manyetiği taktırdım onların ücreti toplam 8 tl. ekstra taktırdığınız her parça aylık 2 lira ücret istiyorlar.

• ben bahsettiğiniz sistemi kablosuz aylık 29 liraya 2 sene taahütlü aldım....
    5-6 tane tetik 1 tane hareket sensörü ve pano...
    ayrıca zemin katlar için dediğiniz gibi kablosuz istem öneriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

ben bahsettiğiniz sistemi kablosuz aylık 29 liraya 2 sene taahütlü aldım....

Siz kaleden mi aldınız yoksa başka bir güvenlik sistemimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

ben bahsettiğiniz sistemi kablosuz aylık 29 liraya 2 sene taahütlü aldım....

Ayrıca kablosuz sistemi internette araştırmıştım bazıları çok önermiyor çünkü jummer ile devre dışı bırakılabiliyormuş, benim yaptırdığımz sistemde kablolara ve sisteme herhangi bir müdahale olduğunda sabotaj koruması devreye giriyor
  • ben ttelekom kampanyası ile tepe güvenlikten aldım...
    alarm çaldığında anında öncelikle beni sonra 2. kayıtlı kişiyi ulaşamazlarsa 3. kişiyi arayıp son ihtimalle polise bildirim yapılıyor...
    eğer yangın sensörü filan varsa itfaiyede de haber veriliyor.
    alaramı da bikaç sefer çaldırdık...hemen aradılar :) alarm çaldı ve siz kumandadan panelden lapattınız sorun var mı diye...parolamızı söyledik sorun yok dedik o kadar...

yalnız şu jammerla dolaşan hırsızın bizim gibi standart eşyalı eve geleceğini pek sanmıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.