Şimdi Ara

Ev için laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, evin bilgisayarı olmadığı için bilgisayar arayışına girdim laptop olacak bütçe sıkıntım yok fakat kullanım amacım oyun olmadığı için absürt bir fiyat vermek istemem. Uzun süre gidecek bir cihaz bakıyorum, kullanım amacımız ms office programları, zoom ve depolama amaçlı kullanacağız dahili harddisk yüksek olursa iyi olur yoksa harici ile destekleyebilirim harici harddiskim mevcut. Tavsiyelerinize açığım dediğim gibi oyun amaçlı almıyorum thinkpad tarzı olabilir güncel uzun ömürlü bir cihaz arıyorum, macbook hiç kullanmadım ama oda olabilir farketmez.

• tomurcukk kullanıcısına yanıt
    İ5 işlemcili ve Ssd li bir model bakın, ortalama 11-12 bin tl seviyesinde bu modeller, daha altı pek sağlıklı olmaz.

Örnek;

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kafayiko kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Bütçe sıkıntım yok dediğim gibi kullanım amacım ms office programları ve zoom toplantıları yani iş güç olarak kullanacağım. Şarjı iyi gitsin depolaması iyi olsun ve kasmasın seri olsun yeterli oyun yüklemeyeceğim linkteki iyi derseniz onu alacağım.

• Teşekkür ederim amazon prime days 16 temmuzu bekliyorum orada bu cihaz yokmuş satın alıyorum.

• tomurcukk kullanıcısına yanıt

İşinizi fazlasıyla görür; işlemci u serisi olduğundan ısınma ve pil süresine de olumlu etkisi olur. Mx 550 de işlemci üstünde ki yükü alır. Ekran ips olması lazım.Tabii tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş için laptop önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.