Şimdi Ara

EV İÇİN NAS ÇÖZÜMÜ ???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
6.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kullandığınız modemin LAN portları muhtemelen Gigabit destekli değil bundan dolayı saniyede 10Mb'ı geçemiyorsunuz. 1Gigabit destekli 5 portlu basit bir switch işinizi görecektir. NAS'ınızın ve bağlandığınız cihazın Gigabit ethernet desteği olduğundan emin olun önce.
  • mirac_ozturk kullanıcısına yanıt
    İphone da plex programında playback limitini kaldırmanın bir yolu varmı ? Andoid ve Tvlerde filmi ileri geri sarabiliyormuyuz onlarda da bu sorun oluyormu bi bilginiz varmı acaba ?

Birde ağdaki kullanıcıların bazı dosyaları sadece okuyabilsin istiyorum kopyalama ve değiştirme yapmasını istemiyorum bu mümkündür sanırım ? Nasıl yapılacağı konusunda bi fikriniz varsa yanıtlarsanız sevinirim iyi günler.
  • anakartı nasıl getirttin yurt dışından anakart yasak değil mi dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

İphone da plex programında playback limitini kaldırmanın bir yolu varmı ? Andoid ve Tvlerde filmi ileri geri sarabiliyormuyuz onlarda da bu sorun oluyormu bi bilginiz varmı acaba ?

Birde ağdaki kullanıcıların bazı dosyaları sadece okuyabilsin istiyorum kopyalama ve değiştirme yapmasını istemiyorum bu mümkündür sanırım ? Nasıl yapılacağı konusunda bi fikriniz varsa yanıtlarsanız sevinirim iyi günler.

İphone hakkında bir bilgim yok android kullanıyorum.

Android'de ileri geri belirli bir dakika gitme özelliği var sorun cıkarmıyor.
    chmod kodlarına göre istediğin kısıtlamaları yapabilirsin. chmod linux yetkileridir. sistem linux üzerine kurulu oldugu için chmod limitlerini istiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

anakartı nasıl getirttin yurt dışından anakart yasak değil mi dostum

Anakartı aliexpress sipariş verdim ülkeye sokulması yasak bir ürün değil. en fazla gümrükte kalır. 75$'ın üzerinde oldugu için gidip gümrükten avrupa birliği ülkeleri için %18 avrupa birliği üyesi olmayan ülkeler için %20 vergi ödersin örnek çinden 200$ bir ürün alırdın bunun kargo ve taşıma ücretleri hariç onlara vergi çıkmıyor 40$+2,7tl gümrük vergisi ödersin ürünü alırsın.

• amazondan anakart siparişi versem gelir mi ben alış veriş yapıyorumda anakart yasak diye okumuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

amazondan anakart siparişi versem gelir mi ben alış veriş yapıyorumda anakart yasak diye okumuştum

ben amazona bir türlü ısınamadım çunku her ürünün %20 gümrük vergisini kesiyor ve T.C. hazinesine gönderiyor. aliexpresss sipariş ederim gümrükte kalırsa %20'sini öderim neden peşin peşin ödeyim.

TR sokulması yasaklı ürünler hatırlagım kadarıyla
    1-) Silah bıcak vs vs
    2-) Uyuşturucu madde
    3-) Gsm ve telsiz vs vs
    4-) Kozmetik ürünleri
    5-) Gıda ve ilaç vs vs

yukarıdakılarden birisi gümrükte kalsa dahi alıcıya teslim edilmez bazı istisnalar hariç

Örnek ilaç devlet hastesinden yazılmış bir recete baş hekemin onaylaması kaydıyla teslim ediyorlar.
    Örnek cep telefonu imei numarası btk'da varsa veriyorlar.

• http://tr.aliexpress.com/store/product/NAS-motherboard-NVR3-Celeron-J1900-quad-core-MINI-ITX-MSATA12-SATA-and-N70E-DR-V3/606110_32603006275.html

hocam bu anakart nasıl peki 12 sata ancak pci ex1 olsa daha iyi olurdu sonradan sata kartı koyardık
  • mirac_ozturk kullanıcısına yanıt
    Chmod kodlarını kullanmadan arayüzden bi ayar yapılabilirmi ?
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.