Şimdi Ara

EV İŞLERİ NİYE BU KADAR ZOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lisans baba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yıllardır tek yaşayan biri olarak ev işinin nasıl kolaylaştırılabileceğini söyliyim: bir numaralı kural = az eşyaya sahip olacaksın yani yayıntılarla uğraşmıyor olacaksın.

bunun yolu da, belli aralıklarla eşyalarını elden geçirip gereksiz olanları çöpe atmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle cok doğru ben de son 5 6 yılda evi inanilmaz sadelestirdim attigim yada sattigim hicbir seyi de aramiyorum

Bizim büyükler ne buldularsa almislar zamaninda omg

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 tane balkon kapisi sildim yeni yikadigim 5 tane bez kirlendi üstüne tam olarak kir izleri gecmedi ustune terledim kaldım omg

Ev isleri çok zor hele ev 10 yasin ustuyse iceriyi yenilemek gerekiyor

Bu nedenle aslinda ev de iyi bir yatirim araci değil

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    alana kızmıyorum çünkü çağımız üretim çağı. almayan geride kalıyor. sorun ise eskileri / gereksizleri atmamak.

sadece alıp hiç atmayınca sera etkisi oluyor. Sera etkisi nedir? saydam bi kap yaparsın, kap güneş ışığı ile içeri sürekli ısı alır ama kapalı bir kap olduğu için ısınan havayı dışarı salmaz. bu nedenle sürekli ısınır.

bizim evlerin içi de sürekli şişiyo eşya ile. alıyoruz, koyuyoruz çekmeceye, 10 yıl kullanmasak bile atmıyoruz. bir gün gerekir belki diyoruz. evde bu mantıkla 20 yıl kullanılmadan duran şeyler var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.