Şimdi Ara

Ev kıl kaynıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu bayanda kıllıymış.http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-371185.html
    Lazeri öneriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 8 Temmuz 2014; 2:36:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar fazla kıllı olduğum için normal bir erkeğe göre kopabilecek kıl sayısı fazla. Haliyle onlar da dökülüyor. Üstelik saçım, tüyüm falan hep simsiyah. Beyaz tenli bir insanım. Haliyle çok belli oluyor.Yatağıma beyaz nefresim örtemiyorum. Yoksa sabah kalktığımda dökülen kıllarımı görünce içim gidiyor. Sırf bundan dolayı koyu renkli nevresim takımı kullanıyorum.

Geçenlerde kız arkadaşımın evinde kaldım. Onun banyosunu kullandım. (WC için girmiştim) Bir baktım fayanslar falan beyaz hep. Sağ ayakla girdim korkumdan. Sonra işimi gördükten sonra WC den tam çıkmak üzereydim, banyonun o halini gördüm. Tuvalet kağıdı ile fayansları sildim. 5 dakika da onla uğraştım. Yoksa utanırdım öyle bıraksam.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam bi pm de bana bakarmısın 2 tane gönderdim görmedinizde :D

• Hocam tek çözüm imzandaki sistemi satıp lazar yaptırman
  • Lazer'de geçici bir işlem. En fazla 4-5 yıl gidiyor ondan sonra tekrar çıkmaya başlıyormuş. En ptratik ve hızlısı çakmakla yakmak.
  • Kırptır kendini ayda bir. Yastık falan doldurursun hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Lazer'de geçici bir işlem. En fazla 4-5 yıl gidiyor ondan sonra tekrar çıkmaya başlıyormuş. En ptratik ve hızlısı çakmakla yakmak.

Kılları diken diken haline getirip uçlarına benzin süreceksin,çakmağı basacaksın deriye değmeden kılları yakacak.

Tüm vücuttaki kılları,bir anda temizlemiş olursunuz.

Gene zeka küpüyüz,hadi hayırlısı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.